- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 34
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.541
hayat tecrubeme guwenerek bnde kesınlıkle bu etmen dıorm tabı tanımıyorm kesın bır yorum yapamam sadece tahmın
Erkek arkadaşım öyle çok düşkün değil ki :S
Erkek arkadaşımda görüyor , çok çekingenmiş ablası öyle diyor bana.
Konuşmuş işte ben ikinizide seviyorum sadece resmiyet kazanmadan çekiniyorum demiş.
Ama ben inanmadım hislerimde yanılmam gibi geliyor.
Ablası 88 li bizde 90 lıyız sevgilimle.
Bana istemiyor gibi geliyor.
Ben açığım kendi ilahiyat okudu bu etken olailir diye düşünüyorum ama bilmiyorum :/
kıl gorumce işteegerki o ilahiyat okudu sen acıksın diye yapıyorsa bunu keske hic okumasaymıs bu dusunceyle biyere ilerleyemez ama baska ne nedeni olabilirki daha yuzyuze gorusmediniz bile acaba sevgilin tartıstıgınız anlarda sana kızdıgı icin birseylermi soyledide buda onları taktı kafaya
Olabilir canım daha muhafazakar birini istiyordur belki ama daha şimdiden ablayla zıt olmaz kötü ki senin hiç suçun yokken :26:
Benim hakkımda kimseye birşey söylemediğini söyledi söylememiştir eminimde bundan.
Ablası gerçekten çekingende olabilir ama ben böyle olduğuna kendimide inandırdım sanırım :S
Ben zıt olmak istemedim ki gerçektende üzülüyorum böyle olmasına şimdiden.
Sinirden bundan sonra ablanı tanımıyorum falan dedim :S
Günah bu değil mi amaBeni tanımıyor etmiyor Bir terbiyesizliğimde olmadı
Keşke demeseydin tepkisini alabilirsin:44:
tabıı kı gunah.ama bır cogunun dusuncesı bu yonde herkesı sevmek yerıne kendınden gormedıklerını dıslıyor boyle tıpler,mutlaka istisnalar vardır ama benım gorduklerım bunlar mesela gecen erkek arkadasımla akrabalarını gezdık bır tanesı ılahıyat mezunuydu ailecek kapalı ınsanlar ama bana o kadar mesafelıydıler kı (ben acıgım) yanlarında buz kestım sankı benı kınar gıbıydıler içimden dedım kı sızın kıldıgınız namazdan nolur fesat seyler,ama bır akrabasına daha gıttık onlarda kapalı deıllerdı ama o kadar sıcak ve ıyı nıyetlıydıler kı,yanı bu işler namazla nıyazla ılahıyatla olmuyor,onun ablası da sen acıksın dıye kınıyorsa onun kıldıgı namaza da yazık, insanların dini , yasayıs sekıllerı,ibadetleri Allah la kul arasındadır ,kullarına da hoşgorulu olmak duser..
beybiii hoşgeldın ne var ne yok anlat bakalım bnde hastayım valla :2:
bi iyileşemedim canım ya sana da geçmiş olsun ama buna da şükür geçici hastalıklar bunlar ALLAH'a şükür RABBİM büyük ve dermansız dert vermesin AMİN
valla ne anlatayım kız haberler sende kuzum seni everiyoruz baksana az kaldı vayy bee ilk evlenen sen mi olucaksın yoksa topikte
sorma yaaa bı aksılık cıkmazsa şaka maka gidiyorum
amın canm ınsallah valla ceyızler ufak ufak tamamlandı bı buyuk esyalar kaldı onuda berbaer alırız artık ..canım resımlerı arkadaslara ozel gosterırımALLAH utandırmasın canım hayırlısıyla İNŞALLAH AMİN
çeyiz falaqn bitti mi
düğün ve nişan fotolarını paylaşıcak mısın burda
Ne güzel bak anlatmış annesinde anlayışla karşılamışbenimde durumum çok raklı değil henüz okuyo askerliği var işi var yaş olarak da henüz erkeen bakalım biz ne olucaz
Peki ben bu duruma nasıl engel olacağım
bence bu konunun ustunde durma kendını sevdırmek ıcın cabalama terste tepebılır onemlı olan erkek arkadasının tavrı ..
amın canm ınsallah valla ceyızler ufak ufak tamamlandı bı buyuk esyalar kaldı onuda berbaer alırız artık ..canım resımlerı arkadaslara ozel gosterırım
guzel demiş işte erkek arkadasın sende konuyu acma barı bıdahaBana dedi ki eğer aranızda bir sorun olursa sizi uzak tutarım evimi taşır giderim yani seni alır giderim dedi.
Bana eğer haksızlarsa hepsini karşıma alırım dedi. benim dünya umrumda değil umrumda olan bir kaç kişi var onların arasında kal ama bana sürekli trip atma dedi.
Daha üstelemiycem zaten ben aile olcaz sorun olmasın istedim.
çeyiz topiğine koysana yeni aldıklarını merak ettim doğrusu
o zaman bana gösterceksin demektir bu
guzel demiş işte erkek arkadasın sende konuyu acma barı bıdaha
göstermem mı sana yawrum
çeyizine bol bol sexi çamaşır al giyersin doktor enişteme
hehe almam mıııııı:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?