• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kız Allah senı kahretmesın esprıye bak hizaya gel:27:

Eheheh Hurrem kiz evleniyorsun sen ciddi ciddi ya ne guzel

Benikinin de babası çok yakışıklı, bende ona derim arada çok yakışıklı hala formunu koruyo baban diye :1:

İnsallah sevgilim de 50li yaslarinda boyle yakisikli olur, babasina ceker yani

Benim babam da uzun boylu poslu adam, sevgilimin babasi da uzun boylu poslu

İnsallah cocuklarimiz dedelerine ceker

İkimizin de anneleri kisa boylu cunku bnm annem 1.60 sevgilimin annesi 1.50 :)

Ayyy kızlarr. Gece muhabbetini kaçırmışım gene yaa :43:

Özledim sizle muhabbet etmeyi valla.

Sevgilimin gelmesine de 7 gün kaldı.

Ama hava şartlarından dolaYı sorun çıkmaz inşallah yaa :18:

Sevgilime hoşgeldin e ne götürsem kızlar yaa. Bi boyunluk ördüm ( resim ekliyicem bi ara ) , bi parfüm almak istiyorum , english home da tv battaniyesi görmüştüm ondan alıcam. Bide yavrum orda aç biilaç kaldı börekti kurabiyeydi felan yapıyım diyorum ama. Ne dersiniz. Bide bi kutu çikolata alsam istemeye gitmişim gibimi olur :1::1:

Kızlar çikolatadan börek ve kurabiyeden vazgeçtim. Onlarıda yapıcam ama doğum gününe yada sevgililer gününe yaparım. İlk geldiği gün bi kangal sucuk simit ve karper alıp gidicem. Çok makbule geçmezmi :1::1: yoksa odunumsu bi jestmi olur :1::1:

Kızlar çikolatadan börek ve kurabiyeden vazgeçtim. Onlarıda yapıcam ama doğum gününe yada sevgililer gününe yaparım. İlk geldiği gün bi kangal sucuk simit ve karper alıp gidicem. Çok makbule geçmezmi :1::1: yoksa odunumsu bi jestmi olur :1::1:

yok sucuk karper falan alıp gitme :27: romantiklikten uzak geldi banada :9:

yok sucuk karper falan alıp gitme :27: romantiklikten uzak geldi banada :9:

Canım evet tabi baya bi uzak romantiklikten ama. Çocuk kaç aydır orda hasrettir bi sucuğa simide karpere. Ne zaman konuşsak hep açım diyo yavrum.
Mesela o yalnız yaşarken yemek yapmazdık biz dışdarıda yerdik biz öğrenci evindeyken işte. Ben eve geliirken ekmek arası kavurma kaşar yaptırırdım bayılırdı valla :1:
Kabul ediyorum romantik bi fikir değil ama :52: çocukda orda kaç aydır kfc yada kızarmış pilav yiyo güzelim yaa :43: biliyosun çin yemeklerini fotoda koymuştum daha önce nasıl yesin :1:

Evet güzelim. Çok fena oldu hemde. Ve ben evde tekim. Ben istanbuldayım. Sen neredeydin canım. Baya hissettim. İlk defa çok korktum.

aynen canım:18:
bende babam var taaa öteki odada o anlamamış ben dıyınce evet lamba sallanıyo dedı ama ben bayagı sallandım yaaa odamdakı masa çıtırt dıye ses cıkardı:) korktum hemen balkona attım kendımı.merkez neresı acaba:26: umarm buyuk bişi olmamıstır bu karda kışta:50:

aynen canım:18:
bende babam var taaa öteki odada o anlamamış ben dıyınce evet lamba sallanıyo dedı ama ben bayagı sallandım yaaa odamdakı masa çıtırt dıye ses cıkardı:) korktum hemen balkona attım kendımı.merkez neresı acaba:26: umarm buyuk bişi olmamıstır bu karda kışta:50:

Ege Denizi Saros Körfezi açıklarında 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da ve İzmir'de çok şiddetli hissedildi. Habertürkten baktım şmdi canım. İnşallah kimsenin canı yanmaz.

Back