- Konu Sahibi _Semiramis_
- #24.561
all all bu deevirde kocayı elde tutmak zorunlu hale geldi artık![]()
hahaha atroşum sen cok yaşa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
all all bu deevirde kocayı elde tutmak zorunlu hale geldi artık![]()
hahaha atroşum sen cok yaşa![]()
canım benim ya
ya keşke gwen de gelse3 ne güzel muahbbet ederdik eskiden herkes bi bölüme gitti ya kimse gelmiyor artık
kızlar aynen öyle ya 2 sene oldu![]()
anlamadım canım?
kız Allah senı kahretmesın esprıye bak hizaya gel![]()
Benikinin de babası çok yakışıklı, bende ona derim arada çok yakışıklı hala formunu koruyo baban diye![]()
inşallah sonumuz evlilik olur tatlım seninde benimde :)![]()
beklemek bazen çok zor geliyor ne biliyim işte öyle bazen geliyorlar bana
![]()
Kızlar çikolatadan börek ve kurabiyeden vazgeçtim. Onlarıda yapıcam ama doğum gününe yada sevgililer gününe yaparım. İlk geldiği gün bi kangal sucuk simit ve karper alıp gidicem. Çok makbule geçmezmiyoksa odunumsu bi jestmi olur
![]()
yok sucuk karper falan alıp gitmeromantiklikten uzak geldi banada
![]()
deprem oldu sallandım resmen:18:
Evet güzelim. Çok fena oldu hemde. Ve ben evde tekim. Ben istanbuldayım. Sen neredeydin canım. Baya hissettim. İlk defa çok korktum.
aynen canım:18:
bende babam var taaa öteki odada o anlamamış ben dıyınce evet lamba sallanıyo dedı ama ben bayagı sallandım yaaa odamdakı masa çıtırt dıye ses cıkardı:) korktum hemen balkona attım kendımı.merkez neresı acaba:26: umarm buyuk bişi olmamıstır bu karda kışta![]()
Ege Denizi Saros Körfezi açıklarında 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul'da ve İzmir'de çok şiddetli hissedildi. Habertürkten baktım şmdi canım. İnşallah kimsenin canı yanmaz.
deprem mi oldu ne zaman ben hissetmedim hürrem
İNŞALLAH kayıp ve yıkım yoktur RABBİM AMİN