- Konu Sahibi _Semiramis_
- #24.521
bugün erkek arkadaşım beni annesine anlatmış aslında önceden de bilyordu az çok benden konu açılmış tesadüfen .
Telefonunda resimlerimizi görmüş begenmiş beni kimdir nedir diye sormuş . erkek arkadaşım anlatmış herşeyi. babamı annemi onların durumunu ayrı olduklarını
Anneside demiş ki. ayrılmışlarsa napalım oglum sorun değil bizim parada pulda da gözümüz yok iyi olsun hanım olsun yeter demiş abinden öncemi evleneceksin diye gülmüş
Ya askere gidince seni beklemesse vs. demiş. benim kide beklemesse kendi bilir ama öyle bir kız değil annem demiş . sonra bana bunu anlattı şaşırdım tabi.
Görseniz annesini şeker gibi kızlar hiç öyle kötü değiller ama ne biliyim benim içim bir tuaf. ya daha önümzde çoook zaman var işi yok henüz napacağına karar vermiş değil iş kurmaya karar verse işini kuracak edecek sonra askerlik polis olmaya karar verirse 2 sene polislik okuyacak yani daha çok . bilmiyorum nasıl olacağız biz ben daha önce hiç uzun bir ilişki yaşamamıştım tuaf geliyor bazen insana böyle . BU foruma kayıt olmadan önce onun mükemmel biri olduğunu sanki ondan başka bir erkek olmadığını benim için gönderilmiş eşinin benzeri olmadğını düşünüyordum çünkü erkekleri hep üç kağıtcı oyuncu düzenbaz bildiğim için yani karşıma çıkanlar hep öyledi önceleri. tabi burda uzun süreli ilişkileri okuyunca görünce bir tek bende olmadığını anladım böyle bir insanın ne biliyim hislerim bu aralar yoğun yoğun değil. bilmiyorum ki ne olur ne biter buraya yazmak istedim içimden geçenleri..
hmm daha hazır değil evlılıge anladıgım kadarıyla iş ve askerlık var umarım zaman senın ıcın cabuk gecer canım hakkında hayırlısı olur