• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hoşgeldin canım :) napıyosun bakalım :) ben çalışmıştım baya ama sonuçlar nasıl olacak bilmiyorum bana göre iyiydi :1:

Hoşbulduk canım
Ya ben çok çalışmadım bi üniteleri okudum o kadar ekstra soru çözdüğüm falan yok
Zaten nokta atış soruları da fos çıkmış diyorlar almadığım için bilmiyorum :31:
Amaaaan çokta fifi :27::27:
Bi sınav biter diğeri gelir :ssz:
Önemli olan benim yavrum gelecek :23::23:

Hoşbulduk canım
Ya ben çok çalışmadım bi üniteleri okudum o kadar ekstra soru çözdüğüm falan yok
Zaten nokta atış soruları da fos çıkmış diyorlar almadığım için bilmiyorum :31:
Amaaaan çokta fifi :27::27:
Bi sınav biter diğeri gelir :ssz:
Önemli olan benim yavrum gelecek :23::23:

Az kalmıştır artıkk :) Sana söylerken inanmıyordun ne çabuk geçti dmi :) Önemli olan kalplerin birlikte olması herşey gelip geçiyor :)

Az kalmıştır artıkk :) Sana söylerken inanmıyordun ne çabuk geçti dmi :) Önemli olan kalplerin birlikte olması herşey gelip geçiyor :)

Ya çabuk geçti gibi de gelmiyor ne bileyim
Şimdi ona hediye hazırlayarak oyalıyorum kendimi
Hiç bu kadar uzun süre ayrı kalmamıştık çok koydu bize
Ben iki hafta görmediğimde atlayıp yanına giderdim 5 aydır bunu yapamıyorum
Baya bi aşk doluyuz ikimizde gelince nikah dairesine koşmazsak iyidir :27:

Ya çabuk geçti gibi de gelmiyor ne bileyim
Şimdi ona hediye hazırlayarak oyalıyorum kendimi
Hiç bu kadar uzun süre ayrı kalmamıştık çok koydu bize
Ben iki hafta görmediğimde atlayıp yanına giderdim 5 aydır bunu yapamıyorum
Baya bi aşk doluyuz ikimizde gelince nikah dairesine koşmazsak iyidir :27:

Aaa doğru siz her istediğinizde görüşüyordunuz o yüzden sana dahada zor gelir.Benim durumumu biliyosun çokta fark etmemişti o yüzden anlamamıştım nasıl bittiğini :) ne hediye hazırlıyosun :)

Aaa doğru siz her istediğinizde görüşüyordunuz o yüzden sana dahada zor gelir.Benim durumumu biliyosun çokta fark etmemişti o yüzden anlamamıştım nasıl bittiğini :) ne hediye hazırlıyosun :)

Uzak olsak bu kadar koymazdı heralde :31:
Sevgili kitabı yaptım parfüm cüzdan ve anahtarlık aldım.
Bunları içine koymak için kutu aldım.
Kutuyu da taşıması için şık bir karton poşet tarzında bişi aldım.
O karton poşet çok hoş ama yatağının üzerine koyucam o gelmeden önce

Sacma degil super fikir

Ben sevgilime dogum gununde ferrari kiralamistim :51:

Sevincten havalara ucmustu o kadar mutlu oldu ki babasini dayisini filan arayip herkese anlatmisti askim benim :69:

haha süpeeer, çok heveslendim şimdi. berceste, sen biliyorsundur o zaman bu işlerin ortalama fiyatını? tabi araba modelinden modeline fark vardır ama.. nette bakındım fiyatlara bulamadım :/ bir de 60 model bentley çok az yerde varmış, düğün arabası kiralayanlarda bulunuyormuş genelde.

Uzak olsak bu kadar koymazdı heralde :31:
Sevgili kitabı yaptım parfüm cüzdan ve anahtarlık aldım.
Bunları içine koymak için kutu aldım.
Kutuyu da taşıması için şık bir karton poşet tarzında bişi aldım.
O karton poşet çok hoş ama yatağının üzerine koyucam o gelmeden önce

ayy ne güzel şeylerr hazırlamışsın eminim bayılacakk :)) sevgilim geçen yıl bana yaptırmıştı sevgili kitabı çok anlamlı oluyor cok beğenmiştim :)

ayy ne güzel şeylerr hazırlamışsın eminim bayılacakk :)) sevgilim geçen yıl bana yaptırmıştı sevgili kitabı çok anlamlı oluyor cok beğenmiştim :)

Sevgili kitabını ben kendim hazırladım.
Hem siteden aldım hem de başka photoshoplar yaparak sayfalar oluşturdum.
Bir de ona özel komik bi foto hazırladım bu hafta içi bastırcam. Şimdiden sabırsızlanıyorum

Sevgili kitabını ben kendim hazırladım.
Hem siteden aldım hem de başka photoshoplar yaparak sayfalar oluşturdum.
Bir de ona özel komik bi foto hazırladım bu hafta içi bastırcam. Şimdiden sabırsızlanıyorum

ah ah kim bilir ne heyecanlısındırr :)) bi kavuşacaksınız bidaha hiç ayrılmayacaksınız inşallah :16:

Yaş oldu 24 e birbirimizi 9 senedir de tanıyoruz olsun artık bişiler :27::27:

Ya benimde uykum yok hatta film izlicem birazdan

O günler geldiğinde fotolarını bana gösterme sana cok fena trip atıcam :19::1:
Hangi filmi izleyeceksin bakalımm :) bende dün aksam bir erkek bir kadın çıktı mı bilmiyorum ama ona bakıcam eğer çıktıysa yeni bölüm :)

bende o günleri görebilecekmiyim acaba .. :25:
Benimde nişanlığım olacak mı bende çeyiz düzecekmiyim . günlerce gezmekten yorulacakmıyım böyle.. resimler ekleyebilecekmiyim buraya . müjdeyi yazabilecekmiyim ..
Gelin olacabilecek miyim .. of of burda bazı evlenenleri gördükçe çok hevesleniyorum ama daha o kadar uzun zaman varki aslında .. :(

O günler geldiğinde fotolarını bana gösterme sana cok fena trip atıcam :19::1:
Hangi filmi izleyeceksin bakalımm :) bende dün aksam bir erkek bir kadın çıktı mı bilmiyorum ama ona bakıcam eğer çıktıysa yeni bölüm :)

Anam kız ayıpsın onca şey paylaştık burda
Sizinle foto paylaşmıcam da kimle paylaşcam
Sanaldan dost olur mu demek yanlış oluyor işte ne güzel kavga etmeden sohbet ediyoruz şurda.
İsteme nişan düğün tüm fotoları paylaşıcam burdan o günler geldiğinde :31: İnşallah çabuk gelir
Aynı şekilde sizlerden de bekliyorum

Benimde nişanlığım olacak mı bende çeyiz düzecekmiyim . günlerce gezmekten yorulacakmıyım böyle.. resimler ekleyebilecekmiyim buraya . müjdeyi yazabilecekmiyim ..
Gelin olacabilecek miyim .. of of burda bazı evlenenleri gördükçe çok hevesleniyorum ama daha o kadar uzun zaman varki aslında .. :(

Canım hoşgeldin öncelikle :) eğer birbirinizi bırakmazsanız, sevginiz gerçek ve sağlamsa inşallah görürsün neden görmeyesin :) bak Sedulu ne diyor 9 yıl olmuş dile kolay iki sevenin yıllarca ayrı durması zor :31:

Bunları kaaç kez soruyorum bende bi bilsen :31:
Zaman su gibi geçsin istiyorum; dünya beni ona kavuşturmak için dönsün:14:

Canım hoşgeldin öncelikle :) eğer birbirinizi bırakmazsanız, sevginiz gerçek ve sağlamsa inşallah görürsün neden görmeyesin :) bak Sedulu ne diyor 9 yıl olmuş dile kolay iki sevenin yıllarca ayrı durması zor :31:

Kız bizim 9 sene değil ki :1::1:
9 seneden beri tanıyorum ben onu
Sevgili olma durumu anca 3 yıl öncesine nasip oldu ama doğru zaman buymuş demek ki :31:

Anam kız ayıpsın onca şey paylaştık burda
Sizinle foto paylaşmıcam da kimle paylaşcam
Sanaldan dost olur mu demek yanlış oluyor işte ne güzel kavga etmeden sohbet ediyoruz şurda.
İsteme nişan düğün tüm fotoları paylaşıcam burdan o günler geldiğinde :31: İnşallah çabuk gelir
Aynı şekilde sizlerden de bekliyorum

Aynen canım bu topikte gerçekten öyle fazla tartışma olmadı diye hatırlıyorum hala haberleşiyoruz kopmadık tamamen :) bende paylaşırımmm hiç paylaşmaz mıyımmm cok heyecanlıyım dereyi görmeden paçaları sıvıyorum ama olsun :1:

Back