• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kız sen bunu düşünüyosan sevgilin ne düşünür bilmiyorum ikinizde aynı gün yemek organize etmeyin de :1:

ahaha :D söylerim ona eğer annemlerin gideceği belli olursa bizim evdeyiz diye :D ama yalan olur herhalde bu düşüncem, bu soğukta ne işleri var yazlıkta bizimkilerin, gitmezler.

ahaha :D söylerim ona eğer annemlerin gideceği belli olursa bizim evdeyiz diye :D ama yalan olur herhalde bu düşüncem, bu soğukta ne işleri var yazlıkta bizimkilerin, gitmezler.

Di mi kışın ne yazlığı :1: Ya eve falan çağıracak olan varsa bende bi foto var fikir olsun diye koyuyorum belki birisi yapmak isteyebilir :26:

34ewbqg.jpg
[/IMG]

eveeeetttt işteee kendimi dahil edebileceğim bir topik:23: 5 yıllık bi ilişkim var ama ne zaman evleneceğimi bilmiyorum kiii:1: 2012 gelinleri 2013 2014 ben bilmiyorum kaç olduğumu:9: o yüzden bu topiği açana sevgilerimi sunuyorum:16::16: ayrıca yukarıdaki fikre bayıldımmmm:3:

eveeeetttt işteee kendimi dahil edebileceğim bir topik:23: 5 yıllık bi ilişkim var ama ne zaman evleneceğimi bilmiyorum kiii:1: 2012 gelinleri 2013 2014 ben bilmiyorum kaç olduğumu:9: o yüzden bu topiği açana sevgilerimi sunuyorum:16::16: ayrıca yukarıdaki fikre bayıldımmmm:3:

Hoşgeldiniz :61: Yukarıdaki fikre bende bayılıyorum bi gün yapıcam ama ne gün bilmiyorum hiç :1:

canım doğum gününde hediyelerden oluşan kutu yapmıştım güzel olmuştu beğendi ama çok masraf yapmışssın diye üzüldü kızdı biraz.:50:
o yüzden bu sefer kendim birşeyler yapmak istiyorum ama bulamadım işte ya
yiyecek yapmayı düşündüm pasta kurabiye cupcake gibi
ama hemen yenir biter
bilemedim ki

Bende kalpli kurabiyelerden yapmak istiyorum uzun süredir canım ama dediğin gibi yenir biter. Bide ayrı şehirlerde olunca biz görüşmemiz ne zamana denk gelicek bakalım 14 şubat perşembeye geliyor hafta içi olunca o gün kalır bizim :)

Aslında ben de güzel bir romantik akşam hazırlamayı istiyorum, kendi ellerimle yaptığım yemek, şarap, mumlar, kırmızı güller falan evi o şekilde dekore etmeyi.. ama annemle babamın yazlığa gitmesi lazım tabi evi o şekilde ayarlamak için, onlarda giderler mi gitmezler mi bilmiyorum :/

Bende çok severim böyle baş başa romantik şeyleri :)

Hoşgeldin canım sende dün oyun bölümünde tanışmıştık birazcık :1:

Bende kalpli kurabiyelerden yapmak istiyorum uzun süredir canım ama dediğin gibi yenir biter. Bide ayrı şehirlerde olunca biz görüşmemiz ne zamana denk gelicek bakalım 14 şubat perşembeye geliyor hafta içi olunca o gün kalır bizim :)
off ben çok düşünüyorum ya bu hediye süpriz işlerini :27:

Back