- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.141
merhaba kızlarr kendi topiğime bu güzel gelişmeleri yazmazsam olmaz değil miii :) fatih isteyelim artık seni aile arası söz yapalım önce sonra nişan yaparız biraz bekleyip evleniriz karım ol artık dedii :) ben baharda istedim ona kalsa bikac aya yapacak ama havalar bozuk sizin için gelip gitmek zor olur dedım tmm bitanem haklısın dedi :)) inanılmaz mutluyum şaşkınım 1 bucuk yıl kendi aramızda söze dahi gelmeyen bi insan aile arası yapalım dedi :) demekki bildiği bişeyler varmış şuanda iş konusundada baya iyi bi yere geçecek kısmetse..Allahım bozmasın
Kız nerelerdesin sen buraları boşladın gittin önce isyanım buna
Veeee veeee büyük şokSonunda yani acaba bu çocuğun kafaya saksı mı düştü Bunu çok önceden demesi gerekiyordu
Neyse geç olsun güç olmasın inşallah bir an önce adım atarsınız bak yoksa ben geliyorum
Hayırlı uğurlu olsun gelişmeleri an be an buraya yaz bi daha arayı açma bu kadar
Bizimde isteme olayı şubat mart gibi olacak yüksek ihtimal
Hadi hayırlısı sevindim
Otelden döndüler mi için rahatladı mı biraz aklımdaydı soramadım
kız napıyımm bu topikte hep söz, nişan ,evlilik konusuluyodu daha cok takıyodum üzülüyodum kafamı başka şeylere verme kararı almıştım o yüzden yazmıyodumm :) aman sonunda dedi yaa geç meç farketmezzyazarım tabikii canımm senin içinde cok sevindimmm senin benden önce olacak ozaman ben nisan ayı gibi falan düşündüm fatihe söyledim o da tmm dedi herhangi bi aksilik olmazsa diye belirtiyorum devamlı önümüzdeki yaza sözlü giricem sanırım :) bizim evde doğalgaz henüz yok oyüzden zor olur soğukta isteme sizin askerlik baya azalmıştır dmi canım ee nasıl geçiyo bakalımm
Kız biz ne fenayız allem ettik kallem ettik adamları evliliğe yönelttik
Gerçi benimki sürekli evlilik diyordu bende o cesaret yoktu ama oldu artık
Bu sorumluluğu kaldıracağımı biliyorum.
Nisan ayında hoş olur o zaman yüksek ihtimal evde yapacaksınız nişanı
Ben hem isteme bi hafta sonra da nişan istiyorum bakalım hayırlısıyla bi gelsin.
Şafak azalmaz mı hiç azaldı tabi 22 gün kaldı
Şimdiden hediyeler alıyorum ona
aynen ama bişeyi farkettım erkeklerin üzerine hangi konuda gidersen o konuda geri adım atıyolarrcanım biz önce aile arası söz yapıcaz yani isteme ve söz.. nişan biraz daha sonra olur , hem ailecek ayrıntılar konusulur burda bi cafe var orayı tutucaz nişan için kısmetsee ooo maşallah cok az kalmışş bitmiş resmenn kavuşuyosunuzz yaniii
cok sağl canımm :) yarın akşama dönüyo oda arkadası başka bi arkadasında kalıyomuşş benımki tek kalıyo o yüzden cok rahatımm fatihe güveniyorumda işte adamın kötü alışkanlıkları beni çok korkutmuştu :18:
çok tşkler limoncum Allah sanada nasip etsin :) benım sevgilimde askere gitti geldi , iş konusunda cok sıkıntılar yaşadık şimdi cok şükür hepsi bitti emın ol benım gibi hangi ara bugünlere geldik diyeceksin yeterki birbirinizi daima sevin
Merhaba kızlar bizimde 3 yıldır güzel giden bir ilişkimiz var. Ailelerle tanıştık ama aileler birbirleriyle tanışmadılar :) henüz söz nişan hiçbirşey yok yaşımız dolayısıyla erken olduğunu düşünüyoruz , onun askerliğini yapması gerek iyi bir iş bulması gerek okulunu bitirmesi gerek.. benimde beklemem gerek
kızlar hazır konuyu bulmuşken sormak istedimm :) uzun süreli ilişkisi olan arkadaşlarım benimde 1 yıl oldu ama 3 yıl 4 yıl olanlar var gerek iş durumundan dolayı gerek askerlik vs. beklemek zorunda kalıyor benim sorum hiç sıkılmalar olmuyor mu birşeyler basitleşmiyor mu mesela ilk zamanlarda onu tanımıyorsun hem çözmeye çalışıyorsun hem korkuyorsun çok güzel oluyor ama zamanla artık onu tanıyorsun kaybetme korkun azalıyor konular bile aynı olabiliyor konuşulan konular durum böyle iken bunun önüne nasıl geçiyorsunuz eminm kızlar hepiniz yaşamıssınızdır bu durumu yorumlarınıza ihtiyacım var :)
Bugün benden de bi güzel haber var. Sevgilim ocak ortasında geliyo ve bir buçuk ay kalıcak burada
Kızlaar şansımız döndü mü ne yaa.
Herkesten güzel haberler geliyo mutlu oluyorum yaa
aa çok sevindimm maşallah hepimizeenazar değecek diye korkuyorumm :))
Allah nazarlardan korusun güzelimm
2013 te topikten söz nişan düğün eksik olmıcak bu gidişle. Şeytanın bacağını kırdık galiba kızlar.
Gerçi bende henüz bi adım yok ama olsun sevgilim geliyo ya yeter. Hem bende sizin haberleri alınca kendim sözlenmiş nişanlanmış kadar seviniyorum valla
evett 2013 uğurlu gelecek bir çok çifte sözler, nişanlar eksik olmayacak gibi duruyorr :)) olsun senın sevgilininde düşündüğü şeyler vardırr erkekler diyorum ya olaya mantıkla bakıyolar daha cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?