Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ah canım kıyamam, gidersiniz tabi, gönüller bir olduktan sonra samanlık seyran olur derler. Yeterki atansınlar bir yere hayırlısıyla, tayin var sonuçta. Bir kaç yıl kalır sonra tayin istersiniz.
Benim sevgilim de geçen seneki kpss puanıyla tercih yapmıyor doğu olur diye. Bakalım artık bu kpss'den kaç puan alacak. Artık doğu da olsa yazar herhalde, ben de giderim evlenirsek, yerimiz sevgililerimizin yanı sonuçta
Hem bana ilk baş doğudaki küçük illerde yaşamak mantıklı gelmeye başladı, orada birikim yapmak daha kolay olur, fazla para harcamayız. Daha sonra istanbul veya izmit'e tayin istediğimizde de yaptığımız birikimle atandığımız yerde ev peşinatı öderiz diye düşünmeye başladım.:18:

canım valla 40yıl düşünsem o resme bakarak boyunla ilgili yorum yapmak aklıma gelmezdi Oturulan ve yukarıdan çekilen resimlerde boy doğal olarak daha küçük çıkar yani.

hayırlısı olsun hepimiz için cnm aynen ya ben bu yönden bakmamıştm olaya birikim yapmak kolay olurr doğudaa

canım valla 40yıl düşünsem o resme bakarak boyunla ilgili yorum yapmak aklıma gelmezdi Oturulan ve yukarıdan çekilen resimlerde boy doğal olarak daha küçük çıkar yani.
evet öyle tabiki oturunca küçülüyosun ister istemez bi kaç yerde boyla ilgili topik vardı ya oraya yorum yazmıştım o yüzden dikkat etmişler

bende çıkarmam canım boşver o da yıkansın
evet dediğim elbiseymiş. çok güzel gerçekten.. boğazlılar acayip boğuyo ama ben de çok isterdim kışın kapkalın boğazlıları giymek, şallar takıp sıcacık durmak. yok sıkıntı geliyo, kat kat da giyinemiyorum ben :26:

hımm anladım canım. işin içine ev almak girince zor olur. ama evlendikten bi kaç yıl sonra ev alacak duruma geliceğinizi düşünüyosan çok da sıkıntı yapma bu durumu. mesela ben ev istemiyorum, ki zaten senin sevgilinin de dediği gibi o yaşta evlerinin olmaması çok doğal. ancak aileden kalır vs. o durumda olur. haa kalırsa çok rahat ederiz ama olmasa da çok takmıyorum. çünkü benim sürekli tayin durumum var. ordan oraya gidicez, nerde yaşıcağımız belli değil. olursa ne ala olmazsa pekala diyorum dediğim gibi eğer evlenince kirada olmanıza rağmen giriceğiniz hayata borçlarla başlamıcaksanız, bi kaç yıl iyi bi birikim yapabilirseniz, takılarla ve krediyle falan da ev alabilirsiniz.

semiramis ve ammavelakin sevgililerimiz kpsslerinde inşallah başarılı olurlar. :13: ama benimki çalışmadan gircek, öyle bi şansını denicekmiş.

Son düzenleme:
sedefcim hoşgeldin canım
Aklıma takılmışken bir soru sorayım, sevgilileriniz kadınlar kulübünden haberdar mı? haberdarsa kullanıcı adınızı biliyor ve yazdıklarınızı okuyor mu? :26:

semiramis ve ammavelakin sevgililerimiz kpsslerinde inşallah başarılı olurlar. :13: ama benimki çalışmadan gircek, öyle bi şansını denicekmiş.

amin canım inşallah. lise kpss'si için genel lisedeki bilgiler yeterli oluyor genelde. biraz üzerinden geçse bile çok başarılı olabilir. inşallah istedikleri puanları alırlar.

sedefcim hoşgeldin canım
Aklıma takılmışken bir soru sorayım, sevgilileriniz kadınlar kulübünden haberdar mı? haberdarsa kullanıcı adınızı biliyor ve yazdıklarınızı okuyor mu? :26:

hoşbulduk canım benimkinin kadınlar kulübünden kullanıcı adımdan şifremden haberi var. ama öyle yazdıklarımı okumaz. sadece bi kere tartışmıştık ve konuşmuyoduk. o zaman kendisi ''dertli22'' diye bi hesap açmış hani konuşmuyoruz ya, buraya onunla ilgili bi şey yazmış mıyım diye merak etmiş.

hahah aynen canım, biz de ayrı olduğumuz dönemde merak ettiği için myangel2801 diye bir hesap açmış. Ortalıklarda görürseniz odur yani.

amin canım inşallah. lise kpss'si için genel lisedeki bilgiler yeterli oluyor genelde. biraz üzerinden geçse bile çok başarılı olabilir. inşallah istedikleri puanları alırlar.

aynen canım, benimki sayısal mezunu zaten, biraz tarih ve vatandaşlık baksa iyi olur sadece. geçen yıl 83 le teknisyen olarak edirneye atanmıştı. o kadar çok sevindik ki, valla benim için üni mezunu olması önemli değil, atanınca okulunu dondurcaktı ki sevincimiz kursağımızda kaldı. tüm belgeler gönderildi, işe başlıcak. son anda ankaradan bi belge geldi. atandığı yer liseden harita mezunu istiyomuş. sevgilim harita mezunu olmadığı için atamasını iptal etmişler. nasıl üzüldük. daha önce fark etseydiler ya bunu, bi de ilk tercihiydi, o zaman bu tercihini yok sayıp diğerlerinden birine yerleştirseydiler. ama son anda böyle dediler. bi de atanıp da kendi isteğiyle gitmiyomuş gibi gözüktüğünden puanını da iptal ettiler. kısmet böyleymiş dedik. kötü bi tecrübe oldu bizim için. aman tercihlerde çok dikkatli olun kızlar. :18:

aaa çok kötü olmuş canım ya çok üzüldüm. evet benimki de sayısal ama teknik lise mezunu. geçen sene 80puan aldı ama ist. olmaz diye tercih etmedi, bursayı yazmıştı bi, o da gelmedi bak bu söylediklerini öğrendiğimiz iyi oldu. kendisi dersaneye falan da gittiği için baya bilgilenmiş gerçi ama tercihte bulunmadan önce tüm ayrıntıları ve koşulları okumak gerek demekki sevgilinin aldığı puan da çok iyiymiş canım. yine alır bence o civarlarda. dediğin gibi biraz sözel baksa yeterli olur, onlar kolay unutuluyor çünkü.

canım seninki kendini kpss ye adadığı için ayrıntalara eminim dikkat eder merak etme ki etsin de zaten. haa aklıma kötü bi tecrübe daha geldi. onu da anlatayım da dikkatli olsun. sevgilim öss deyken fende 30 soru oluyo ya, 15. soruyu boş bırakmış, 16. ya geçtiğinde 15. yi işaretlemiş ve öyle öyle gitmiş. tabii bunun farkında değil. çıktığında cevapları kontrol ediyoruz, fenden bi boşum var kalanlar full diyo, seviniyoruz falan. sonradan anladık kaydırdığını bilgisayar öğretmenliği istiyodu olmadı. kısmet değilmiş. ama şimdi iyiki de olmamış diyoruz. öğretmen atamaları çok zorlaştı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…