- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.141
rica ederimm cnmbizde az önce telefonda konuştuk kpssye girecek kısmetse doğuya tainim çıkarsa orda yaşar mısın benimle diyo kıyamam yaa bende yaşarım tabi sonuçta ilerde tainin başka yerlerede cıkacak heryere gidicez birlikte dedimm bi ömür olsa zor olur biraz ama sonuçta bi kaç senelik bu durum dedim
bi an öyle yorumlar gelince çok üzüldüm dedim yalan söylediğimi düşündüler heralde hemen ekledim boyumun belli oldugu fotoğrafı arkadaşlar öyle demek istememişler ama çok takarım ben nedense öyle şeylere
hayırlısı olsun hepimiz için cnmah canım kıyamam, gidersiniz tabi, gönüller bir olduktan sonra samanlık seyran olur derler. Yeterki atansınlar bir yere hayırlısıyla, tayin var sonuçta. Bir kaç yıl kalır sonra tayin istersiniz.
Benim sevgilim de geçen seneki kpss puanıyla tercih yapmıyor doğu olur diye. Bakalım artık bu kpss'den kaç puan alacak. Artık doğu da olsa yazar herhalde, ben de giderim evlenirsek, yerimiz sevgililerimizin yanı sonuçta
Hem bana ilk baş doğudaki küçük illerde yaşamak mantıklı gelmeye başladı, orada birikim yapmak daha kolay olur, fazla para harcamayız. Daha sonra istanbul veya izmit'e tayin istediğimizde de yaptığımız birikimle atandığımız yerde ev peşinatı öderiz diye düşünmeye başladım.:18:
evet öyle tabiki oturunca küçülüyosun ister istemezcanım valla 40yıl düşünsem o resme bakarak boyunla ilgili yorum yapmak aklıma gelmezdiOturulan ve yukarıdan çekilen resimlerde boy doğal olarak daha küçük çıkar yani.
bende çıkarmam canımçok teşekkür ederim canım benimmevet, ondaki anlam o kadar ki büyük ve değerli ki hiç çıkarasım gelmiyor parmağımdan , şu anki şartlar buna el vermiyor belki ama ileride banyo yaparken vs bile çıkarmamayı düşünüyorum
evet dediğim elbiseymiş.teşekkür ederim fıstığım albümümde var kot rengii hani altınada boyumla ilgili yorumlar yazılmışşayy cok kötü oluyo ama o boğaz takıntısı dmi hiç bi kış şöyle boğazlı kazak giyipte sıcacık oturamadımm
Tutumlulugu konusunda lafım yok ama ne kadar biriktirse de istedigimiz gibi olmuyor hem yakın zamanda evlilik istiyor, hem bir cok sey eksik olsun, herseye tamam diyeyim istiyor.. Bunu dersem cok rahatlar zaten, normalde kendi sartlarıyla ev alması cok zordu ailesi' nin durumu da iyi degil, sorun bu zaten, benim ailem' in durumu onlara göre daha ileri seviye' de. O' nun ailesi bizden birsey bekleme diye ona acıkca söylüyo zaten ve hak veriyorum yok ki ne versin adamlar?
Ben kac yasındayım ki, bu yasta evimin olmaması cok normal diyor, susuyor öyle benim de düsüncem iler' de bari kira derdimiz olmasın..
Baya arastırmalar yaptım, ufak bir pesinatla, esnek taksit secenekleriyle ev sahibi olunabiliyormus, bir yakınımdan duydum hafif laf dokundurdum ama ne demisler anlayana sivri sinek- saz, anlamayana davul- zurna az..
semiramis ve ammavelakin sevgililerimiz kpsslerinde inşallah başarılı olurlar. :13: ama benimki çalışmadan gircek, öyle bi şansını denicekmiş.
sedefcim hoşgeldin canım
Aklıma takılmışken bir soru sorayım, sevgilileriniz kadınlar kulübünden haberdar mı? haberdarsa kullanıcı adınızı biliyor ve yazdıklarınızı okuyor mu? :26:
hoşbulduk canımbenimkinin kadınlar kulübünden kullanıcı adımdan şifremden haberi var. ama öyle yazdıklarımı okumaz. sadece bi kere tartışmıştık ve konuşmuyoduk. o zaman kendisi ''dertli22'' diye bi hesap açmış hani konuşmuyoruz ya, buraya onunla ilgili bi şey yazmış mıyım diye merak etmiş.
amin canım inşallah. lise kpss'si için genel lisedeki bilgiler yeterli oluyor genelde. biraz üzerinden geçse bile çok başarılı olabilir. inşallah istedikleri puanları alırlar.
hahahaynen canım, biz de ayrı olduğumuz dönemde merak ettiği için myangel2801 diye bir hesap açmış. Ortalıklarda görürseniz odur yani.
aynen canım, benimki sayısal mezunu zaten, biraz tarih ve vatandaşlık baksa iyi olur sadece. geçen yıl 83 le teknisyen olarak edirneye atanmıştı. o kadar çok sevindik ki, valla benim için üni mezunu olması önemli değil, atanınca okulunu dondurcaktı ki sevincimiz kursağımızda kaldı. tüm belgeler gönderildi, işe başlıcak. son anda ankaradan bi belge geldi. atandığı yer liseden harita mezunu istiyomuş. sevgilim harita mezunu olmadığı için atamasını iptal etmişler. nasıl üzüldük. daha önce fark etseydiler ya bunu, bi de ilk tercihiydi, o zaman bu tercihini yok sayıp diğerlerinden birine yerleştirseydiler.ama son anda böyle dediler. bi de atanıp da kendi isteğiyle gitmiyomuş gibi gözüktüğünden puanını da iptal ettiler. kısmet böyleymiş dedik. kötü bi tecrübe oldu bizim için. aman tercihlerde çok dikkatli olun kızlar. :18:
bende burdayımmm
survivor yaptım gldim
aaa çok kötü olmuş canım ya çok üzüldüm. evet benimki de sayısal ama teknik lise mezunu. geçen sene 80puan aldı ama ist. olmaz diye tercih etmedi, bursayı yazmıştı bi, o da gelmedibak bu söylediklerini öğrendiğimiz iyi oldu. kendisi dersaneye falan da gittiği için baya bilgilenmiş gerçi ama tercihte bulunmadan önce tüm ayrıntıları ve koşulları okumak gerek demekki sevgilinin aldığı puan da çok iyiymiş canım. yine alır bence o civarlarda. dediğin gibi biraz sözel baksa yeterli olur, onlar kolay unutuluyor çünkü.
bende burdayımmm
survivor yaptım gldim
hoşgeldiniz