- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.121
Simdi benim de kücük bir problemim var evlilikle alakalı ben biraz gercekciyim, aslında sevgilim' de öyledir. 6 yıllık bir iliskimiz var illa bizde evlilik düsünüyorduk ben yasadıklarımdan dolayı suan icin kapattım bu mevzuyu, ne zaman tekrar acarım bilemem tek bildigim bu düsüncelerime suanlık ara vermis olmam sevgilim ise tam tersi cok cok sıcak bakıyor, benim gibi düsünmüyor..
Kuru kuru düsünmesi de beni cile' den cıkarıyor.. Elde avucta birikim olmadan, böyle birsey imkansız evlilik kolay mı öyle? diyorum..
Takma kafana hersey olacagına varır düsüncesinde bugün bir dügün yapmak, ev dösemek ciddi meblaglar demek, üstüne birde kendine ait bir evi' nin olmaması, dügün yaptıktan sonra hem kira, hem dügün masrafı bana göre fazlasıyla zorlayıcı.
Hersey düsünmek kadar kolay olsa keske dimi ama..
canım 6 yıllık ilişkine maşallah öncelikle
İlişkilerde zaten genelde bir taraf hayalci, bir taraf daha gerçekçi olur. Bu da olması gereken birşey bence, yoksa denge nasıl sağlanırdı di mi
Senin düşündüğün en mantıklı olan tabiki, insan her açıdan rahata ererek evlenmek istiyor ama bazen de özellikle uzun süreli ilişkilerde "ne olursa olsun, artık evlenelim" durumu olabiliyor. Bu dengeyi kurmakta gerçekçi tarafa yani sana düşüyor canım.
İş-okul durumlarınız nasıl? Sevgilin çalışıyor mu?