- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.161
bende havadis yok valla ya saclarım oyle bi kasınıyorki kına yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahah aynen canım, biz de ayrı olduğumuz dönemde merak ettiği için myangel2801 diye bir hesap açmış. Ortalıklarda görürseniz odur yani.
canım seninki kendini kpss ye adadığı için ayrıntalara eminim dikkat eder merak etme ki etsin de zaten. haa aklıma kötü bi tecrübe daha geldi. onu da anlatayım da dikkatli olsun. sevgilim öss deyken fende 30 soru oluyo ya, 15. soruyu boş bırakmış, 16. ya geçtiğinde 15. yi işaretlemiş ve öyle öyle gitmiş. tabii bunun farkında değil. çıktığında cevapları kontrol ediyoruz, fenden bi boşum var kalanlar full diyo, seviniyoruz falan. sonradan anladık kaydırdığını bilgisayar öğretmenliği istiyodu olmadı. kısmet değilmiş. ama şimdi iyiki de olmamış diyoruz. öğretmen atamaları çok zorlaştı çünkü
aa nasıl oldu bende sınamekı kurunu yaptım kafama...hanı su meshur kk nın sac uzatan formulubende havadis yok valla ya saclarım oyle bi kasınıyorki kına yaptım
demek ki bunu tüm erkekler yapıyor benim eski sevgilimde yapmıştı bunu geçen yıl aramız bozulduğunda hatta bi topikte onunla ve tartışmamızla ilgili yorumlarda konuşmuş benimle tabi benim haberim yok salak salak konuşuyorum ben baya bi konuşmuşuz haberim yok baya bilgi aldı düşüncelerim hakkında hiç de anlamadım ya gram anlasaydım bari
ama diyorum şimdi öyle bişi yapsa anlarım heralde geçen yıldan tecrübeliym illa bir falso verir diye düşünüyorum yani bilemicem artık
aa nasıl oldu bende sınamekı kurunu yaptım kafama...hanı su meshur kk nın sac uzatan formulu
aa cok ılgınc sen kk da takıldıgını soylemısmıydın ona nickini felan bu erkeklerden korkulur valla zaten kımbılır kac erkek war forumda.
bende aylar once erkek arkadasım naapıyorsn dedıgınde kadınlar kulubunde takılıyorum demıstım ama hiç sormamıstı bıle acaba nedır ne deıldır dıye gırıp bakmısmıdır:26:
demek ki bunu tüm erkekler yapıyor benim eski sevgilimde yapmıştı bunu geçen yıl aramız bozulduğunda hatta bi topikte onunla ve tartışmamızla ilgili yorumlarda konuşmuş benimle tabi benim haberim yok salak salak konuşuyorum ben baya bi konuşmuşuz haberim yok baya bilgi aldı düşüncelerim hakkında hiç de anlamadım ya gram anlasaydım bari
ama diyorum şimdi öyle bişi yapsa anlarım heralde geçen yıldan tecrübeliym illa bir falso verir diye düşünüyorum yani bilemicem artık
aa nasıl oldu bende sınamekı kurunu yaptım kafama...hanı su meshur kk nın sac uzatan formulu
sorma canım ya, ben de onun sahte hesap açtığı zamanlar buraya göğüs ölçülerimi bile yazmıştım düşün yani
benim sevgilim şimdi burayı unutmuş gibi gözüküyor, arada buradan yeni öğrendiğim bilgileri ve komik gelen şeyleri anlatıyorum ona gerçi ama okursa buraya yazdıklarımı ağzında tutamaz, çaktırır kesin.
bence takıp edıyordur senın yazdıklarınısöylemez miym hiç daha üye olduğum gün söylemiştim süper bir yer buldum diye artık hergün burda ki iilginç bulduğum şeyleri falan anlatıyodum hatta bazen kızıyodu bana ne çok zaman geçiriyosun diye kıskanıyodu ayrıca da nickimide biliyordu
sorma canım ya, ben de onun sahte hesap açtığı zamanlar buraya göğüs ölçülerimi bile yazmıştım düşün yani
benim sevgilim şimdi burayı unutmuş gibi gözüküyor, arada buradan yeni öğrendiğim bilgileri ve komik gelen şeyleri anlatıyorum ona gerçi ama okursa buraya yazdıklarımı ağzında tutamaz, çaktırır kesin.
o kadar emin olma bence belki belli etmicek sana buraya ondan gizli bişi yazıcak mısın diye gizli gizli izlicek seni belki
ama benimki baya benimle muhabbet ediyodu yani görsen nsaıl anlamadım hayret ama sonunda şüphelenmiştim biraz yine olsa yine belli eder bence çünkü erkekler belli ediyor illa kendilerini
sende gelip konuşsa anlardın emin ol
ayy canım kıyamam yaa, biz de hep kısmet değilmiş falan demiştik ama 1 sene gidiyo yani, emeğine acıyosun. benimki bi de annem beni ona vermez diye çok stres yapmıştı annemde o zamanlar ilk girişte kazanamayan diğerlerinde hiç kazanamaz gibi saçma bi düşünce vardı. sadece çalışmamaktan kaydırmaktan değil, ne biliim sağlık vs. bi çok durumdan olmayabilir yani. neyse bugünlerimize geldiğimize şükür. :13:evet canım aynen öyle. konusu açılmışken söyleyeyim benimki de elektrik öğretmenliği okuyordu. gerisini biliyorsun zaten.
sevgilinin össde yaptığını ben de ilk girdiğim yıl matematikte yapmıştım. hatta tam sınavdan çıktığım an aklım başıma gelmişti,fenalaşmıştım falan. normalde 28net olacakken 12 net geldi, psikolojim çok bozulduğu için tercih yapmadım ben, 2.ye hazırlandım. hakkımızda hayırlısı böyleymiş canım.
bence önce sana sorardı canım, sormadıysa hiç bakmak aklına gelmemiştir.aa nasıl oldu bende sınamekı kurunu yaptım kafama...hanı su meshur kk nın sac uzatan formulu
aa cok ılgınc sen kk da takıldıgını soylemısmıydın ona nickini felan bu erkeklerden korkulur valla zaten kımbılır kac erkek war forumda.
bende aylar once erkek arkadasım naapıyorsn dedıgınde kadınlar kulubunde takılıyorum demıstım ama hiç sormamıstı bıle acaba nedır ne deıldır dıye gırıp bakmısmıdır:26:
bence takıp edıyordur senın yazdıklarını
canım sen daha yenı konu actın askıtonla ilgili onun okuyabılecek olmasından cekınmez mısın pekı?
bu 5. falan sanırım benim baya baya kızıl oldu saclarım akmıyorda hic iyi oluyor
bence takıp edıyordur senın yazdıklarını
canım sen daha yenı konu actın askıtonla ilgili onun okuyabılecek olmasından cekınmez mısın pekı?
ay korkutma canım seninki de komik olmuş ama. okumuyordur inşallah ya, şimdi favori gecelik ve pijamalarımla ilgili konu açtım. gaza gelmesin okuyorsa
şuan takip edemez heralde çünkü o eski nickimi biliyordu şuan kini bilmiyor nihahahaha
gerçi bir ara takip ettim dedi ama ben pek ihtimal vermedim çünkü nickimi nasıl öğrenicek pehh
şuan takip edemez heralde çünkü o eski nickimi biliyordu şuan kini bilmiyor nihahahaha
gerçi bir ara takip ettim dedi ama ben pek ihtimal vermedim çünkü nickimi nasıl öğrenicek pehh
aman sevgilin onları okusa nolucak ben favori gecelik ve pijama modellerini kendim gösteriyodum sevgilime netten hoşuma giden modelleri bak ne kadannnn sexüüü demiii diye