Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım 6 yıllık ilişkine maşallah öncelikle
İlişkilerde zaten genelde bir taraf hayalci, bir taraf daha gerçekçi olur. Bu da olması gereken birşey bence, yoksa denge nasıl sağlanırdı di mi
Senin düşündüğün en mantıklı olan tabiki, insan her açıdan rahata ererek evlenmek istiyor ama bazen de özellikle uzun süreli ilişkilerde "ne olursa olsun, artık evlenelim" durumu olabiliyor. Bu dengeyi kurmakta gerçekçi tarafa yani sana düşüyor canım.
İş-okul durumlarınız nasıl? Sevgilin çalışıyor mu?

Evlenene kadar bi 10 yıl olacak herhalde..
Gec olsun da güc olmasın benim mantıgım bu, hersey yolluca olsa bile maddi anlamda uygunlugu kastediyorum, yine de ucuk bir fiyat cıkıyor ortaya.
Benimde istedigim bir yerleden baslaması aslında, madem öyle bir niyetin var birseyler yapmaya cabalarsın degil mi?

Ev isine girse, bir yerleden baslasa ödemeye altından kalkabilir aslında, ama bu vurdum duymazlık onda oldukca isimiz zor galiba..

Okullar bitti, sevgilim calısıyor özel sektörde isi iyi, maası' da iyi sayılır normalde biriktiriyordu ama biriktimekle bir hayli zor görünüyor hem evlenmek istiyor, hemde birsey yapmıyor..
Elinden gelse ben varım yetmez mi, sogan ekmek yeriz, geciniriz diyecek diye korkuyorum valla.

sağol tatlım olsun yardımcı olmaya çalıştın gene de

çalışıyorsa ve maaşı da iyiyse neden birşey yapmıyor ki:26: ayrıca para biriktirerek ev sahibi olmak biraz zor gibi. Heleki büyük şehirdeyseniz, uzun seneler çalışmak gerek yani.

anlıyorum canım haklısınn olsun siz birbirinizi bırakmayında önünde sonunda mutlu bi yuvaya kavuşursunuz inş

semiramis'cim dün yüzüğümün fotoğrafını istemiştin, anca uygun ortam bulup çekebildim canım.
ben tektaşta düz modelleri seviyorum, bir de taşı ne büyük ne de küçük olsun istiyordum, sevgilim sağolsun beklentilerime göre bir yüzük bulabilmiş
İşte yüzüğüm

smuwila ne güzel işi varmış, para biriktirse ikinizin de isteklerinizin orta yolunu bulup bu yolda bi şeylere adım atabilirsiniz aslında. eğer para biriktiremiyorsa sana versin parasını (aynı ildeyseniz) eğer sen de tutumluysan. her ay belli bi miktar kenara atmaya çalışın. mesela benim sevgilim de arkadaşlarına bi şey ısmarlamayı çok seviyo bazen sınırı aşıyo. paramızı zaten ortak kullanıyoduk. paralar bende olduğundan beri, kenara az da olsa koyuyoruz. sonra onunla istediğimizi alıyoruz. ya da kalan parayı 2 ye bölüp birbirimize minik bi hediye alıyoruz. kenara koyamasak bile en azından yetiştirebiliyoruz. ama öbür türlü zorluk çekiyoduk.
semiramis 3. koyduğun elbise mi? eğer oysa ben onu çok beğendim. benim de boğazlı takıntım var. boğazlı giyince daralıyorum boğuluyorum sanki sen sık sık giy onu açılır belki, ama açılmasa bile çok şık bi elbise, giy bence anneciğinin emeğine sağlık

canımmmm güzel günlerde tak inşallah çok güzelmiş, önemli olan onun taşıdığı anlam tabii ki ama hem senin zevkine göre de olması iyi olmuş mutluluklar

ama bu cooooooook güzel yaaaa elinede pek yakışmış maşallah tam benım istediğim gibi yüzüğün altın olanları sevmiyorum

canımmmm güzel günlerde tak inşallah çok güzelmiş, önemli olan onun taşıdığı anlam tabii ki ama hem senin zevkine göre de olması iyi olmuş mutluluklar

çok teşekkür ederim canım benimm evet, ondaki anlam o kadar ki büyük ve değerli ki hiç çıkarasım gelmiyor parmağımdan, şu anki şartlar buna el vermiyor belki ama ileride banyo yaparken vs bile çıkarmamayı düşünüyorum

teşekkür ederim fıstığım albümümde var kot rengii hani altınada boyumla ilgili yorumlar yazılmışş ayy cok kötü oluyo ama o boğaz takıntısı dmi hiç bi kış şöyle boğazlı kazak giyipte sıcacık oturamadımm

çalışıyorsa ve maaşı da iyiyse neden birşey yapmıyor ki:26: ayrıca para biriktirerek ev sahibi olmak biraz zor gibi. Heleki büyük şehirdeyseniz, uzun seneler çalışmak gerek yani.

Kendine mi güvenemiyor? ya da kendini hala kücük görüyor?? Ne deyim ki baska? Ya da sorumluluk almak zor geliyor.. İlla birseyler yapmak icin ucuk maaslar almaya gerek yok, Türkiyeden bahsediyoruz ve İstanbul' da yasıyoruz biz, sanırım onun düsüncesi evlendikten bir zaman sonra bilirsiniz dügün takıları vs. ile yapmak, oda bana uymuyor acıkcası, ben annem yasıyorken de derdim ailemin taktıgı seyler benim icin hatıradır, dokunulmazlıgı var diye simdi ise annem yok, kendi takıları bize yadigar kaldı, onlara hic dokunulamaz artık.. !

Borc yigidin kamcısıdır :)

elbiseli resimde ufak tefek cıkmıssın ama digerinde belli boyunun uzunlugu

ama bu cooooooook güzel yaaaa elinede pek yakışmış maşallah tam benım istediğim gibi yüzüğün altın olanları sevmiyorum

çok teşekkür ederim tatlımm. Daha güzelleri sizin olsun inşallah.
Ben de sarı altın sevmiyorum canım, alyansımı da beyaz altın istiyorum inşallah.

Tutumlulugu konusunda lafım yok ama ne kadar biriktirse de istedigimiz gibi olmuyor hem yakın zamanda evlilik istiyor, hem bir cok sey eksik olsun, herseye tamam diyeyim istiyor.. Bunu dersem cok rahatlar zaten, normalde kendi sartlarıyla ev alması cok zordu ailesi' nin durumu da iyi degil, sorun bu zaten, benim ailem' in durumu onlara göre daha ileri seviye' de. O' nun ailesi bizden birsey bekleme diye ona acıkca söylüyo zaten ve hak veriyorum yok ki ne versin adamlar?

Ben kac yasındayım ki, bu yasta evimin olmaması cok normal diyor, susuyor öyle benim de düsüncem iler' de bari kira derdimiz olmasın..
Baya arastırmalar yaptım, ufak bir pesinatla, esnek taksit secenekleriyle ev sahibi olunabiliyormus, bir yakınımdan duydum hafif laf dokundurdum ama ne demisler anlayana sivri sinek- saz, anlamayana davul- zurna az..

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim tatlımm. Daha güzelleri sizin olsun inşallah.
Ben de sarı altın sevmiyorum canım, alyansımı da beyaz altın istiyorum inşallah.
rica ederimm cnm bizde az önce telefonda konuştuk kpssye girecek kısmetse doğuya tainim çıkarsa orda yaşar mısın benimle diyo kıyamam yaa bende yaşarım tabi sonuçta ilerde tainin başka yerlerede cıkacak heryere gidicez birlikte dedimm bi ömür olsa zor olur biraz ama sonuçta bi kaç senelik bu durum dedim

bazı resimlerde bende oyle gozukuyorum
bi an öyle yorumlar gelince çok üzüldüm dedim yalan söylediğimi düşündüler heralde hemen ekledim boyumun belli oldugu fotoğrafı arkadaşlar öyle demek istememişler ama çok takarım ben nedense öyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…