Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

tşk ederim tatlım ya diğer yerlerini cok begendimde işte o yakası ben bide sıkıntılıyım mesela bişey boğazıma dayanınca direk midem bulanmaya başlıyo istifra edecek gibi oluyorumm bu elbiseyi bi kaç kere giydim devamlı aşağı çekeleştirme çabasında oluyorum elim gidiyo istemesemde sevgilimin yanında da böyle aşağıya çekeleştire çekeleştire durmak istememm yaniii ama annem anlamıyo çok güzel tam iyi oldu saçmalama diyo bana

sevgilin hangi bölümü istiyor ki canım?:26:
lise kpss'si çok zor bir sınav değil aslında, matematik türkçe tarih coğrafya dersleri ygs konusu zaten hemen hemen, bi ekstradan vatandaşlık çalışacak. Eylüle kadar da tekrar eder yazın.
Sevgilim geçen yıl hiç hazırlanmadan 80puan aldı, o puanla doğuda bir yere atanabilirdi aslında ama istanbul'da kalmak istediği için tekrar hazırlanıyor. Halledilemeyecek birşey değil bence. Sıkma canını

canım biraz içime su serptin sağol ya:)
doğu da olur zaten ben de öğretmenlik okuyorum herhalde ben de doğuya giderim:)
sevgilim müzik öğretmenliği için yetenek sınavlarına girecek
ben de resim öğretmenliği okuyorum:)

canım görüntü olarak gayet güzel de eğer seni rahatsız edecek seviyedeyse bence el atıversin bi annen, bi kaç kez giy. Yakasının rahatsızlığı devam ederse annene söylersin alışamadığını, o zaman düzeltir belki.

söyledim cnm düzeltmiyo ne yazıkki neyse artık daha var belki başka bişey giyerim

rica ederim canım.
Maşallah bölümleriniz de çok uyumluymuş İnşallah sevgilinin sınav sonucu beklediğinden yüksek gelir.
Eğer olmazsa bile bu sefer kpss şansınızın olduğunu unutmayın. Koskoca yaz var eylül'e kadar.Birazcık çalışsın, 80 üstü alabilir bence.

inşallah ya kpss ya bu yetenek sınavları olsa rahatlayacağım zaten en azından bizim de beklediğimiz bi tarihimiz olur
Allah sevgiline de kolaylık versin o da istediği yere atanır inşallah

sen yine de giy arada, belki düzelir zamanla annenin dediği gibi. Olmazsa başka şeyler buluruz canım giyecek.
tmm cnm öyle yaparımm bu arada avatarında saçların dikkatimi çekti ne kadar uzun maşallah yaptıgın özel bi bakım var mı ne kadar zamanda bu kadar uzadılarr :26:

inşallah ya kpss ya bu yetenek sınavları olsa rahatlayacağım zaten en azından bizim de beklediğimiz bi tarihimiz olur
Allah sevgiline de kolaylık versin o da istediği yere atanır inşallah
Amin tatlım inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin

tmm cnm öyle yaparımm bu arada avatarında saçların dikkatimi çekti ne kadar uzun maşallah yaptıgın özel bi bakım var mı ne kadar zamanda bu kadar uzadılarr :26:
Çok sağol canım, yok bakım yapmıyorum, liseden sonra hiç çok kısa kestirmedim saçlarımı. Düzenli olarak her ay uçlarından aldırıyorum anneme, kendisi güzel saç keser de Böylelikle saçlar hem güçlenmiş hem de kırıkları alınmış oluyor. Benim saçlarım çok çabuk uzuyor bi de, her ay kesiyorum diyorum ya, bir dahaki ay kestiğimden fazlası uzamış oluyor.
Ama saçlarımla ilgili tek derdim dökülmesi her zaman dökülmüyor ama bazı dönemler öyle bir dökülüyor ki içim gidiyor resmen
Senin saçlarının da maşallahı var, dökülüyor mu peki:26:

anladım cnm yapıdan demekki bu kadar çok uzaması fön falan çekiyo musun sık sık peki :26: tşk ederim benım saçlarım dökülmüyo pek gürlüğünden falan memnunumda işte bi de uzasalarr 5 aydır saç uzatmaya çalışıyorum anca 5-6 cm uzadı düşünn

ne güzel canım dökülmemesi ben lisedeyken istisnasız her gün fön çekerdim. resmen saçlarımın gerçek yapısını unutmuştum. Meğer kıvırcık-dalgalı arasıymış saçlarım
Şimdi hiç çekmiyorum, saça çok zarar veriyor, yakıyor çünkü.
Saç yapısıyla ilgili herhalde uzaması, veya dökülmesi falan.
Canım bi de saçlarını kestireceksen nisan ayında kestir, saçların en çabuk uzadığı dönemmiş. Ben kestircem bu aralar. Nisan yağmuru da saçlara çok iyi geliyormuş.

evet bende bi dönem cok çektim ya tülermişti saçlarım berbat bi haldeydi Allahtan sonra kestirdim bakım yaptım fön falan çekmedim azıcık toparladı saçlarım kendini evet nisan yağmurunun sana cok iyi geldiğini duymuştum

canım sevgilin saçlarını boyatmana karışıyor mu peki?:26: Benimki istemiyor boyatmamı, doğal halini seviyormuş. Bir de yıpranacak falan diye korkuyor sanırım.

canım sevgilin saçlarını boyatmana karışıyor mu peki?:26: Benimki istemiyor boyatmamı, doğal halini seviyormuş. Bir de yıpranacak falan diye korkuyor sanırım.
pek karışmıyo evlenene kadar istersen pembeye bile boyat hevesini al ama evlenince koyu renk olacak dedi sarı boyatmıştım bi dönem sevmemişti pek sarışınları beğenmiyorum dedim gittin sarışın oldun demişti bende o seviyo diye koyu renge döndüm tekrar bir hafta sonra falan tekrar boyatıcam açıldı rengim biraz altta sarı oldugu ıcın kararsızım bende bitter çikolata mı yapsam kapiçino mu yapsam tekrar diye :26: saçlarını boyatmadıysan hiç tavsiyem asla boyatmaa bu kadar sağlıklı olmuyolar ne yaparsan yap bi daha sevgilin haklı bence

evet canım ben de öyle düşünüyorum aslında, ileride beyazlayınca boyatırım diye düşünüyorum
saçlarının doğal rengi ne canım? bence saçlarının doğal rengine en yakın renk neyse onu yap, ben beyaz tenlilere koyu renk saçı çok yakıştırıyorum. bitter olabilir o yüzden

Simdi benim de kücük bir problemim var evlilikle alakalı ben biraz gercekciyim, aslında sevgilim' de öyledir. 6 yıllık bir iliskimiz var illa bizde evlilik düsünüyorduk ben yasadıklarımdan dolayı suan icin kapattım bu mevzuyu, ne zaman tekrar acarım bilemem tek bildigim bu düsüncelerime suanlık ara vermis olmam sevgilim ise tam tersi cok cok sıcak bakıyor, benim gibi düsünmüyor..

Kuru kuru düsünmesi de beni cile' den cıkarıyor.. Elde avucta birikim olmadan, böyle birsey imkansız evlilik kolay mı öyle? diyorum..
Takma kafana hersey olacagına varır düsüncesinde bugün bir dügün yapmak, ev dösemek ciddi meblaglar demek, üstüne birde kendine ait bir evi' nin olmaması, dügün yaptıktan sonra hem kira, hem dügün masrafı bana göre fazlasıyla zorlayıcı.

Hersey düsünmek kadar kolay olsa keske dimi ama..

saçlarımın doğal rengi albümümde var cnm hani saçımda taç var ya kıvırcık yapılmış baloya gidicektim o gün belli zaten hangisi oldugu o resımdeki doğal rengim ya bazıları bitterin aşırı siyah hatta ilk boyandıgında bir hafta mavi siyah gibi durdugnu yazmışlar korkuyorum bu yüzden bende çok doğal duran siyaha yakın bi ton istiyorumm

maşallah tatlım nazar değmesin 6 yıl olmuş sizinde aynı benım sevgilim gibi düşünüyosun o da böyle düşündüğü için bizim baya zamanımız varr aslında doğru mantıklı olan bu ama bazı kızlar fazla duygusal açıdan baktığı için (benim gibi) bu durumları görmezden geliyoruzz keşke sihirli bi değneğim olsaydııı herşey mükemmel olsaydı muthiş bi düğünümüz olsaydı ama o zamanda herşey cok kolay olacağından evliliğimizin sevgililerimizin değerini bukadar iyi anlayamazdık sanırımm

canım dediğim gibi ben beyaz tenlilere koyu renk saçı çook yakıştırıyorum. O yüzden ben doğal saç rengini çok çok beğendim Saç boyama konusunda pek deneyimli değilim, annem kızıl kestaneye boyuyor hep, onu biliyorum bir tek. boya renklerini bilen arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…