- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.181
ayy canım kıyamam yaa, biz de hep kısmet değilmiş falan demiştik ama 1 sene gidiyo yani, emeğine acıyosun. benimki bi de annem beni ona vermez diye çok stres yapmıştıannemde o zamanlar ilk girişte kazanamayan diğerlerinde hiç kazanamaz gibi saçma bi düşünce vardı. sadece çalışmamaktan kaydırmaktan değil, ne biliim sağlık vs. bi çok durumdan olmayabilir yani. neyse bugünlerimize geldiğimize şükür. :13:
bence önce sana sorardı canım, sormadıysa hiç bakmak aklına gelmemiştir.
gwencooper senın nısan gıbı söz düşünüyodunuz demı dogru hatırlıyorum canım ne oldu o iş
hahah,çok hoşsun canım. o da oluyor arada ama ben sürpriz yapmak istiyordum yaa
mayıs gibi dusunuyoruz canım tarih belli degil henuz
ne sürpriz yapıcam yaahuu o geceliğin içindekiler zaten ona sürpriz yeterince dışı sürpriz olsa nolucak anladın sen
ben gelinliğimin altına istediğim bistüyer modelini bile göstermiştm bak bundan almak istiyorumgüzel mi falan diye beyin fırtınası yapmıştık seçenekler arasında hatta
hmmm olabılır ne zamandır bu nıckını aldın pekı...konu actıysan eskı nıck ın varken konu baslıgından bulabılır bence cunku rumuz deişse bıle konular sılınmıyor
ne sürpriz yapıcam yaahuu o geceliğin içindekiler zaten ona sürpriz yeterince dışı sürpriz olsa nolucak anladın sen
ben gelinliğimin altına istediğim bistüyer modelini bile göstermiştm bak bundan almak istiyorumgüzel mi falan diye beyin fırtınası yapmıştık seçenekler arasında hatta
hadi inşallah canım siftahı yap:122:
ay kızlar su ıfade cok komıgıme gıdıyo:122::122::122::122::122:
mayıs gibi dusunuyoruz canım tarih belli degil henuz
ayy bızım hiç oyle muhabbetlerımız olmuyo yaaa ne guzel valla...
inşallah kuzum yaa bi bakıyomuşuz aynı yere tainleri çıkıyomuşş evlenince toplanırız falan süper olur ya yalnız kalmayız bilmediğimiz şehirlerdesemiramis ve ammavelakin sevgililerimiz kpsslerinde inşallah başarılı olurlar. :13: ama benimki çalışmadan gircek, öyle bi şansını denicekmiş.
oo, hayırlı olsunn. aramızdan ilk nişanlanan sen olacaksın sanırım, inşallah
aksilik cıkmazsainsallah
hayırlı olsun canım ilk nişanlanan sen olucaksın sanırım son da ben olurum heralde evlilik zor gibi artık
evet haberdar benimki canım bi kere okumuştu ama sonra yanlış yaptım sen orda dertlerini paylaşmışsın okumamam gerekirdi dedi okuyomu bilmiyorum ama okusada farketmezsedefcim hoşgeldin canım
Aklıma takılmışken bir soru sorayım, sevgilileriniz kadınlar kulübünden haberdar mı? haberdarsa kullanıcı adınızı biliyor ve yazdıklarınızı okuyor mu? :26:
niye yapmıyosunuz şekerim utanıyor musun konuşmaya paylaşmaya falan
biz herşeyi paylaşıyorduk kendimizle ilgili ben çok rahattım regl sancılarımı adet günlerimi kaç gün sürüyor biliyordu yani ne bilim iki kişi değilde tek olarak görüyordum belkide ikimizi işte
en yakın onu görüyordum
yok canım cekınmeden değil regl olsun baska seyler olsun bızde konusuyoruz ama iç giyim olsun fantezı olsun hiç yapmıyo yaaaaa yaşlandı galıba offf
bu aksam ikimizinde sinameke akşamıymış cnm bende yaptım annem balda katmış içine biraz yumuşacık oldu belime 4 parmak kalmış annem öyle dedi inş uzar saçlarımızaa nasıl oldu bende sınamekı kurunu yaptım kafama...hanı su meshur kk nın sac uzatan formulu
aa cok ılgınc sen kk da takıldıgını soylemısmıydın ona nickini felan bu erkeklerden korkulur valla zaten kımbılır kac erkek war forumda.
bende aylar once erkek arkadasım naapıyorsn dedıgınde kadınlar kulubunde takılıyorum demıstım ama hiç sormamıstı bıle acaba nedır ne deıldır dıye gırıp bakmısmıdır:26:
yok canım cekınmeden değil regl olsun baska seyler olsun bızde konusuyoruz ama iç giyim olsun fantezı olsun hiç yapmıyo yaaaaa yaşlandı galıba offf
hoşgeldin tatlımminşallah kuzum yaa bi bakıyomuşuz aynı yere tainleri çıkıyomuşş evlenince toplanırız falan süper olur ya yalnız kalmayız bilmediğimiz şehirlerde
evet haberdar benimki canım bi kere okumuştu ama sonra yanlış yaptım sen orda dertlerini paylaşmışsın okumamam gerekirdi dedi okuyomu bilmiyorum ama okusada farketmez