Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kesinlikle öyle canım. sevgilin de mi 2. kez hazırlanmıştı senin? o yüzden o 2. sınıfta sanırım? yazık ya korkmuş annen vermez diye
artık okulları bile evlilik üzerine okuyoruz, maşallah bize

hahah,çok hoşsun canım. o da oluyor arada ama ben sürpriz yapmak istiyordum yaa

ne sürpriz yapıcam yaahuu o geceliğin içindekiler zaten ona sürpriz yeterince dışı sürpriz olsa nolucak anladın sen
ben gelinliğimin altına istediğim bistüyer modelini bile göstermiştm bak bundan almak istiyorumgüzel mi falan diye beyin fırtınası yapmıştık seçenekler arasında hatta

orası öyle ama arada gizem de lazım canım. benim gecelikler şu an çok masumane zaten. fantezilere daha yolumuz var.

hmmm olabılır ne zamandır bu nıckını aldın pekı...konu actıysan eskı nıck ın varken konu baslıgından bulabılır bence cunku rumuz deişse bıle konular sılınmıyor

bilemiyorum artık bulursada ama diyorum ya takip edebilir ancak gelip konuşsa anlarım tavırlarından gbi geliyoreeee insan malını tanımaz mı
gerçi mal artık bizim değil ama olsun

ayy bızım hiç oyle muhabbetlerımız olmuyo yaaa ne guzel valla...

ayy bızım hiç oyle muhabbetlerımız olmuyo yaaa ne guzel valla...

niye yapmıyosunuz şekerim utanıyor musun konuşmaya paylaşmaya falan
biz herşeyi paylaşıyorduk kendimizle ilgili ben çok rahattım regl sancılarımı adet günlerimi kaç gün sürüyor biliyordu yani ne bilim iki kişi değilde tek olarak görüyordum belkide ikimizi işte
en yakın onu görüyordum

semiramis ve ammavelakin sevgililerimiz kpsslerinde inşallah başarılı olurlar. :13: ama benimki çalışmadan gircek, öyle bi şansını denicekmiş.
inşallah kuzum yaa bi bakıyomuşuz aynı yere tainleri çıkıyomuşş evlenince toplanırız falan süper olur ya yalnız kalmayız bilmediğimiz şehirlerde

sedefcim hoşgeldin canım
Aklıma takılmışken bir soru sorayım, sevgilileriniz kadınlar kulübünden haberdar mı? haberdarsa kullanıcı adınızı biliyor ve yazdıklarınızı okuyor mu? :26:
evet haberdar benimki canım bi kere okumuştu ama sonra yanlış yaptım sen orda dertlerini paylaşmışsın okumamam gerekirdi dedi okuyomu bilmiyorum ama okusada farketmez

yok canım cekınmeden değil regl olsun baska seyler olsun bızde konusuyoruz ama iç giyim olsun fantezı olsun hiç yapmıyo yaaaaa yaşlandı galıba offf

bu aksam ikimizinde sinameke akşamıymış cnm bende yaptım annem balda katmış içine biraz yumuşacık oldu belime 4 parmak kalmış annem öyle dedi inş uzar saçlarımız

yok canım cekınmeden değil regl olsun baska seyler olsun bızde konusuyoruz ama iç giyim olsun fantezı olsun hiç yapmıyo yaaaaa yaşlandı galıba offf

o yaşlandıysa sen tekrar canlandır o zaman cilveli ol azcık gerçi bende pek anlamam ama içimden geldimide kopuyorum demek ki
ilk gecenizle ilgii şeyler konuşmuyor musunuz mesela biz konuşmuştuk
ilk önce duş,sonra romantik bir yemek ve şampanya,sonra da iç çamaşır gerisinide söylemem gerek yok heralde

inşallah kuzum yaa bi bakıyomuşuz aynı yere tainleri çıkıyomuşş evlenince toplanırız falan süper olur ya yalnız kalmayız bilmediğimiz şehirlerde
hoşgeldin tatlımm ay ne güzel olur valla, belki de aynı yerlere atanırız, belli mi olur. tercih zamanları falan da haberleşiriz zaten buradan.

evet haberdar benimki canım bi kere okumuştu ama sonra yanlış yaptım sen orda dertlerini paylaşmışsın okumamam gerekirdi dedi okuyomu bilmiyorum ama okusada farketmez

aslında bence de bi sakıncası yok okumasının,sadece şu yeni açtığım konuyu okumasını istemezdim, üzülür belki.

Ama şöyle de bir gerçek var ki, o böyle bir siteye üye olup aktif olarak yazsa herşeyini okurdumm, çok meraklıyımdır da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…