Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen canım, bi yandan kendimi babamlar yerine koyuyorum onlar da haklı kendi açılarından. hadi ben anne adayı olarak biraz daha ılımlı düşünüyorum kızımız için ama benimki konusunu bile açtırmıyor, "benim kızımın sevdiği tek erkek ben olacağım" diyor bi de valla şimdiden kızımızın sevgilisi sorun oldu

aynen canım yaa, bi yerden sonra yeter diyosun artık sevgililiğe yanii. hele bu gece kuzenimde görünce iyice anladım. belki erken sözlenicez, dezavantajlarını yaşıcaz ama onun huzuru öyle büyük olucak ki, bu hiçbir şeye değişilmez. sevgilimin babası da haklı aslında. ben de istemez miyim sanki bi an önce olsun hemen evleneyim, hemen sabah kalktığımda onu göreyim yanımda. ama bunlar ancak ne zaman olur? meslek sahibi olmuşsundur, o zaman sevgilini tanırsın, sevgilin de meslek sahibidir, 1 yıl çıkarsın, tanımaya çalışırsın, sonra engelin de olmadığından uzatmak istemez bi anda her şeyi yapıp evlenirsin. ama bi çift 14 yaşında ilişkiye başlarken bunları düşünemiyo malesef. sevgilim ''biz de haklıyız ve bizim açımızdan bakması için şimdiden konuşmam lazım'' diyo. bakalım, her şey kısmet. herkes için hangi tarih hayırlıysa o zaman olsun

amin canım inşallah. zaten iş bulmadan evlenmek çok zor, hatta iş bulmadan sözlenmek bile zor, bak mesela sevgilimin bana yüzük almasına çok sevinmeme rağmen bi yandan da çok üzüldüm. Çünkü bu öğrenci haliyle ailesinden aldığı parayı kendisi harcamayarak o yüzüğün borçlarını ödeyecek
Velhasıl aileler de haklı tabiki, iş bulmadan bu işlere kalkışılmaz, ama biz ve sevgililerimiz de çok şükür bunun bilincinde insanlarız, önümüzdeki engelleri kaldırıp aynı evde aynı havayı soluyup aynı yatağa girdiğimiz günler de gelecek inşallah

aynen tatlım. şu an bize düşen tek şey zamana bırakmak. insanız hayaller kuruyoruz kapılıyoruz, bu hayaller bizi planlara götürüyo. bu çok doğal. ama ben eminim ki hepimiz en doğru zamanda bunları yaşıcaz. bak semiramis bu konuyu açalı ne kadar oluyo, ama burada arkadaşlık kurduk ve sayesinde zaman daha çabuk geçiyo

kesinlikle canım, bak hatta ben ilk müjdemi sizlerle paylaştım bile. Ve paylaştığım ilk arkadaşlarımsınız
herşey daha güzel olacak inşallah hepimiz için. buna tüm kalbimle inanıyorum

kesinlikle canım, bak hatta ben ilk müjdemi sizlerle paylaştım bile. Ve paylaştığım ilk arkadaşlarımsınız
herşey daha güzel olacak inşallah hepimiz için. buna tüm kalbimle inanıyorum

canım senin adına çok mutlu oldum gerçekten yaa, tektaşı ben almış kadar oldum valla çünkü burda hepimiz eşitiz. hepimiz aynı yolun başından tutmaya çalışıyoruz. birimizde böyle küçük bi gelişme de olsa, diyorum ki demek ki hepimizin çok çok az bi zamanı kaldı bunlar için
tatlım ben de yatayım artık, bugün söz nişan falan yoruldum baya, bi de biraz babamla şarabı fazla kaçırmışız kafalarımız 1500 oldu öpüyorum kocaman

canım benim çok çok sağol inşallah bu sıkıntılı ve hasretli günlerin acısını gelecekteki mutlu günlerimizle çıkartır ve tüm müjdelerimizi burdan birbirimize duyururuz.
O kadar çok istiyorum ki buradaki herkesin mutlu olmasını, çünkü buradaki herkes bir ilişkiye, aşka, sevgiye, özleme acısıyla tatlısıyla en az 1 yılını vermiş. karşılığını da fazlasıyla alırız inşallah
iyi geceler tatlım görüşmek üzere inşallah, çok öpüyorumm

hoşgeldin canım. Maşallah
buradakilerin çoğunun önündeki engellerden biri okul zaten, yalnız değilsin.
okulunuzun bitmesine çok var mı bari

hoşbulduk:)
olmaz mıııı hem de baya çok var ben birinci sınıftayım sevgilim geçen sene yerleşemedi bu sene tekrar giriyor üniversite sınavlarına
4 sene üstüne askerlik üstüne atanma böyle deyince içim daralıyor
mrb cnm o okul engeli çoğumuzda var yaaa inş biter bi an öncee gerçi sonra askerlik varr iş bulmak var var oğlu var yanii

evet malesef bitmez bu engeller:)

Son düzenleme:

aa arkadaşım hoşgeldin
sevgililerimin okul seneleri konusunda kader arkadaşıyız :13: benimki de benden 1 yıl sonra mezun olucak

Ben geldimmm benim fıstıklarım gece ne güzel muhabbetler etmişler öyleee ahh bende durabilseydımm annem başımın etini yediiii

aa arkadaşım hoşgeldin
sevgililerimin okul seneleri konusunda kader arkadaşıyız :13: benimki de benden 1 yıl sonra mezun olucak

hoşbulduk canım
evet ama ben kazanamazsa diye stres yapıyorum kendime
o zaman herşey daha da zor olacak
ygs kötü geçmiş çünkü

Ben geldimmm benim fıstıklarım gece ne güzel muhabbetler etmişler öyleee ahh bende durabilseydımm annem başımın etini yediiii
merhaba tatlımm annemler babaannem benimle aynı odada olduğu için pek girip çıkmıyor bizim odaya, babaannem de ses çıkarmıyor sağolsun, yoksa ben de duramazdım. Olsun anneler izin verene kadar konuşalım, buna da şükür. Nasılsın bakalım.

hoşbulduk canım
evet ama ben kazanamazsa diye stres yapıyorum kendime
o zaman herşey daha da zor olacak
ygs kötü geçmiş çünkü

canım hiç üzülme, bak benim konumu okuduysan görmüşsündür, yalnız değilsin bu konuda. Kötü düşünme, inşallah lys'si güzel geçer.
Sana bir tavsiye vermek istiyorum haddime olmadan, sevgilin lise kpss'sine de hazırlansın. Devlet memuru olarak bir yere atanır, aynı zamanda da okur. Devlet memurluğu olduğun yere ve pozisyona göre değişse de genelde rahat olur, okuyacağı bölüm de çok zor olmadıktan sonra 2sini bir arada yürütebilir bence.
Herşey gönlünüzce olur umarım.

lys'ye girmeyecek canım yetenek sınavlarına girecek sevgilim ygs yeterli ama ygs kötü olunca şansımız azalıyor malesef
kpss'ye başvuru yapacak ama hem yetenek hem kpss hangisine çalışacak ben de bilmiyorum çok teşekkürler tavsiyen için
ben yine de konuşacağım test kitabı falan alsın kpss için arada ona da çalışsın memurluk olursa çok daha iyi olur aslında ama 85 üstü almadan atanmak çok zor bildiğim kadarıyla

iyiyim valla cnm evdeyim her zamanki gibi işte azıcık canım sıkkın annem elbise dikti bana buluşmaya giderken onu giymeyi planlıyodum ama yakası boğazıma kadar olduu bilmiyorum tuhaf duruyomuş gibime geliyoo önlük gibi sankii :44: elbisenın diğer yerleri çok güzel tam istediğim gibi ama anneme dedim yakalarını düzelt yok cok güzel oldu lastıkli zaten sarkacak zamanla diyoo ama biz 2-3 hafta sonra buluşucaz o zamana kadar açılmazki lastiklerii açık gitme meraklısı oldugumdan değil ama estetik durmuyo sankii bak koyayım albümüme elbisenn resmini ama gerçekten içinden gelen yorumu yaz olur mu bunu giyme dersende anlarım benım için cok önemli buluşmamız çünkü mükemmel olmam lazımm

canım ben gayet beğendim elbiseyi, çok yakışmış. dediğin gibi yakası biraz daha aşağıda olsa daha güzel olabilirdi ama böyle de sırıtmıyor kesinlikle.
Eğer illa açılsın diyorsan, evde giy bol bol sevgilinle buluşana kadar. Ama dediğim gibi, yakası açılmasa da ben çok beğendim elbiseyi, annecinin ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…