Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bende cok seviyorum gecelikleri yaaa özellikle kırmızı falannn
evet canım, aynen. inşallah evlenip giymek de nasip olur
bayanlar yaa kahve içip kapattımda aranızda az bucuk anlayan var mı resmini koyayım biraz yorum yapsınnn :26:

hiç anlamıyorum malesef o işlerden canım ya, ama çok istersen bişeyler uydurabilirim

selam güzeller
bu akşam halamın kızının söz ve nişanı oldu :119:
ahh kızlar öyle güzeldi kiiii, sözlenmek çok güzel bi şey bi kez daha anladım
ve deli gibi istiyorummmm
bu arada ohh be sonunda aramızdan biri tektaşını almış
ammavelakin o kadar sevindim ki senin adına, canım benim allah mutluluğunuzu daim etsin, eniştemizin zamanlaması da süper ama tam sınavlardan sonra süper etki yaratmıştır. evlilik teklifi olmasa bile bu senin için teselli olur, takamasan da arada bakarsın, ilerde bi gün onu hiç çıkarmayacağın günleri hayal edersin. canım benim tekrar tebrikler

slm sedefcimmm ayy bilmez miyim o söz nişan merasimleriniii düğüne gidince bile insanın içi gidiyooo ammavelakini ben artık sözlü olarak sayıyorummm aramızda ilk sözlenen o oldu bakalım şimdi sıra kimdee belkide sende olur fıstıgımmm bu arada falıma bi yorum yapp kız sende temiz kalpli birine benziyosunnnn

Son düzenleme:

tatlım benimm çok çok teşekkür ederim hoşgeldin bu arada.
aynen dediğin gibi sıkıntılı sınav dönemimden sonra şok etkisiyle mutlu oldum hala düşününce içim içime sığmıyor. Darısı hepinizin başına inşallah.
Kuzeninin nişanı hayırlı olsun bu arada canım.Söz ve nişanlarda ben de çok heveslenip özeniyorum.
Ailem bi onay verse sözlü sayılacağız biz de aslında ama şimdilik imkansız işte

evet canımm, inşallah fal konusunda iyi olmadığımı söylemiştim. bak bak, bi bunu görüp söylemek geldi içimden, öyle olur inşallah.
olsunn nolucakk genede doğru bişey söyledin kiii hasret fazla oluncaa insanın içi dışı kararıyooo ee bulusmayada az kaldıı yakında bitecek demektir bu da inş

ay kuzum hiç anlamam faldan :26: ama öyle çubuk çubuk şeyler yol oluyodu sanırım. yol var sana sevdiceğinin yanına gitceksin, ya da o gelcek. attım birazcık ama inş tutar
valla darısı başımıza diyorum. bizim 1,5 yıl kesin var kuzum. hatta daha bile fazlası olabilirdi, sevgilimin babası söz,nişan düğünü 6 ay içinde biranda yapmak istiyo. bunları da sevgilim iş sahibi olduktan sonra istiyo. ki bu da yaş 25 demek. ve bunca yıllık ilişkiyi 6 aya sığdırmak demek ve benim nerede olucağım belli değil 6 ay içinde nasıl yaparız demek. ama sevgilim dün kesin bi şekilde konuşmuş. ''söze 1,5 yıl kaldı kendinizi hazırlayın, bu yaz değil, öbür yaz olucak, çünkü ben sedefe güveniyorum, atanıcağına inanıyorum, kusura bakmayın ama 6,5 yıllık sevgilimi doğuya sahipsiz gönderemem, ayrıca ben abim gibi iş bulmadan evlencek kadar cahil değilim, ne sedef benimle ben iş bulmadan evlenmek ister, ne de ben iş bulmadan ona böyle bişeyi yaparım, bunu kafanıza koyun. biz sadece küçük masum bi söz, bi yüzük istiyoruz, gerisi size kalmış, gönlünüzden ne koparsa, bizim istediğimiz bu, oğlunuzu üzmek istemezsiniz umarım'' demiş. ''tamam'' demişler. sevgilimin abisi iş bulmadan evlendi, okurken nişanlandılar falan, baya zorluk yaşadılar. o yüzden ailesinin sanırım biraz önyargısı var. o yüzden sevgilim de böyle konuşmuş canım, gerisini de zaman göstericek artık

sevenleri ayırmak günahtır zamanla her şey düzelir tatlım merak etme. şimdi biz okuduğumuz için bizi küçük görüyolar. ben takım elbise giydiğimde babam ağlamıştı. ''ben seni küçük sanıyodum nerden çıktı bu iş kıyafeti'' demişti şimdi tektaşının mutluluğunu çıkar, o an bi daha geri gelmicek
bugün de kuzenimin sözü olduktan sonra, amcamlar babama, ''sırası gelen gidiyo'' dediler. babam da ''daha küçük bizimki'' diyo

olsunn nolucakk genede doğru bişey söyledin kiii hasret fazla oluncaa insanın içi dışı kararıyooo ee bulusmayada az kaldıı yakında bitecek demektir bu da inş

inşallah fıstığım, Allah tüm sevenleri kavuştursun, özlemle imtihan etmesin. çok zor,bilirim..
ay duygusala bağladım yine.

sağol cnm yorumun için ne güzel sevgilin önümüzdeki yaz olucak demiş bu demektirki gene tahminimde yanılmadım ikinci sözlenen sen olucaksınn

İnşallah kuzum ailelerin gözünde hiç büyümeyeceğiz o kesin zaten ama artık kabullensinler onlar da bunun doğanın bi kanunu olduğunu
Herşey dediğiniz gibi olur inşallah kızlar, yarama merhem oldunuz, iyiki varsınız.

inşallah fıstığım, Allah tüm sevenleri kavuştursun, özlemle imtihan etmesin. çok zor,bilirim..
ay duygusala bağladım yine.
öyle valla cnm cok zorr annem yat diye tutturdu kızlar yaaa çıkayım barii yarın görüşürüz iyi geceler hepinizee

sağol cnm yorumun için ne güzel sevgilin önümüzdeki yaz olucak demiş bu demektirki gene tahminimde yanılmadım ikinci sözlenen sen olucaksınn

valla inş canım, 2. yada 3. biz istediğimiz tarihte yapalım da.. daha şimdiden ailelerin istekleriyle uğraşıyoruz ama sağ olsun sevgilim ne istediğimizi açık bi dille ifade etmiş. başka türlü zor gibi gözüküyodu. :26:

canım bu arada sevgilinin ailesine söylediklerine hayran kaldım, maşallah ne güzel ve ne kadar ince düşünüyor
Bizim de babamı ikna edebilirsek söz için 1.5-2 yıl var. Bi zamandan sonra evlenmekten ziyade artık bir isim koymak, resmiyete dökmek istiyor insan

ne demek canım, birazcık rahatlattıysak ne mutlu bize
valla öyle anlasınlar ama acaba biz onların yerinde olunca napıcaz benimki ''kızımızın turşusunu kurcam'' diyo bazen diyorum, ''bak kızımızın da senin gibi sevgilisi olcak, onunla gezicekler, eğlenicekler'' diyorum. susturuyo, ''deme öyle kalbim çok kötü oluyo'' diyo

öyle valla cnm cok zorr annem yat diye tutturdu kızlar yaaa çıkayım barii yarın görüşürüz iyi geceler hepinizee
iyi geceler tatlışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…