Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bir derdim varı kısaltılmısı:KK9:
yenı mısın kız yoksa:KK9:

yaa amaaaan booswer be canım anamla kavga ettım ee sızler naapıyosunuz?
var mı havadıs
biliyorum derdim var bölümünüde ne bileyim kısaltmasına anlam bulamadımm birden :KK1: iyiyim ben tek havadisim 3 hafta sonra buluşuyoruz kısmetse çooooook özledim cok heyecanlıyım ayrıcaa :KK76:

biliyorum derdim var bölümünüde ne bileyim kısaltmasına anlam bulamadımm birden :KK1: iyiyim ben tek havadisim 3 hafta sonra buluşuyoruz kısmetse çooooook özledim cok heyecanlıyım ayrıcaa :KK76:

ay canım cok sevındım 3 hafta da dile kolay valla
o mu gelicek kalıcak mı gunluk mu gelıyo

sağol tatlımm :KK16: yok yaa nerde:KK31: bizde engeller büyük malesef:KK50: yarım saat içinde konu açıp anlatacağım derdimi hatta...
hayırdır senin ne derdin var canm:26:

aaa yaz bakalım canım yorum yaparız konunda ayrıntılı....
valla bende dert bıtmıyor be fıstıgım ewdekılerle anlasamıyorum suan işsizim sınava hazırlanıyorum bı yandan sevdıcegımın ıslerı de kotu gıdıyor bu dertler boyle boyle uzuyor anlıcagın:KK1::KK5:

aaa yaz bakalım canım yorum yaparız konunda ayrıntılı....
valla bende dert bıtmıyor be fıstıgım ewdekılerle anlasamıyorum suan işsizim sınava hazırlanıyorum bı yandan sevdıcegımın ıslerı de kotu gıdıyor bu dertler boyle boyle uzuyor anlıcagın:KK1::KK5:

yalnız değilsin canım:KK31: Üzme canını, İnşallah tüm sıkıntıların hallolur. Şu dertler bitmiyor ki ağız tadıyla bi mutlu olalım:KK50:

hahayyy canım bnmde goruntu seksı ama içim fos azıcık bana da tüyo ver ayol buaralar içim geçik 50 yasında hissedıyom kendımı
:KK14:

ara ara olur öyle içimizin pörsüdüğü dönemler :KK53:
tüyo nasıl vereyim site kapatılır :KK53: o derece :KK52::KK52:

kızlar hazır konusu açılmışken, siz de benim gibi gecelik manyağı mısınız:KK52: gördüğüm her geceliği almak istiyorum yahu:KK23:

ay canım cok sevındım 3 hafta da dile kolay valla
o mu gelicek kalıcak mı gunluk mu gelıyo
günlük olarak geliyo cnm ama bundan sonra daha sık buluşuruz çalışmayada başladı bizim durumlarda düzelmeye başladı bende giderim yanına inşallah :KK76:

bayanlar yaa kahve içip kapattımda aranızda az bucuk anlayan var mı resmini koyayım biraz yorum yapsınnn :26:

X