- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.021
yok canım ismim gül değil.adın gul sanırım . sen anlat biraz senin ilşki duumun nedir
anladım cnm evet yaz kendimce mantıklı gördüğüm cevabı yazarmmbende değişen bişey yokk cnm 2 yada 3 hafta sonra aşkım geliyo buraya cok heyecanlıyımmm ne giysem falan bi türlü karar veremıyorummm
biliyorum canımm iki hafta sonra havalar nasıl olacak bakalımm elbisee giymek istiyorum amaa hava serin olursa giyemem bi de yakışsın istiyorum yakışmadıktan sonra bi anlamı yok giyip resim çekinip koyucam burayaa veya albümüme malum buraya koyunca kaldıramıyosun canın istediğindeeyok canım ismim gül değil.
Bizim de 3yıl 2aylık bi ilişkimiz var. okullar yüzünden daha çok var evliliğe
ah canım kıyamam,ne tatlı telaşlardır onlar şimdigiyim konusunda da seçenekleri sun,biz yardımcı oluruz biliyosun
biliyorum canımm iki hafta sonra havalar nasıl olacak bakalımm elbisee giymek istiyorum amaa hava serin olursa giyemem bi de yakışsın istiyorum yakışmadıktan sonra bi anlamı yok giyip resim çekinip koyucam burayaa veya albümüme malum buraya koyunca kaldıramıyosun canın istediğindeetopik açmadın sorununla ilgili vazgeçtin sanırım tatlım
valla cnm sedefle konuştuk baya sağolsun baya mantıklı şeyler söyledi erkeklerin geneli böyleymiş bi de okuduysan görmüşsündür çoğu kişi aynı şeyden şikayetçiydi bende uzatmadım pek buluşunca yanımdayken gayet romantik ilgili bi de çalışıyo ya olaylara onun tarafından baktım biraz boşu boşuna uzatmayayım dedimm suan aramız gayet iyi buluşacağımız günü iple çekiyoruzzyok canım, yazacağım birazdan. şimdi ev falan kalabalık baya,konsantre olamıyorum
tahminim 3hafta sonra falan havalar gayet güzel olur canım. tam mayısın başları, bahar havası falan.. elbise giyilebilir yani. resim eklersen albümünden daha güzel yardımcı oluruz tabi
canım geçen günlerde yazmıştın sevgilinin duygularını mesajla anlatmasıyla ilgili, giremediğim için kaçırdım, naptınız halloldu mu
biliyorum canımm iki hafta sonra havalar nasıl olacak bakalımm elbisee giymek istiyorum amaa hava serin olursa giyemem bi de yakışsın istiyorum yakışmadıktan sonra bi anlamı yok giyip resim çekinip koyucam burayaa veya albümüme malum buraya koyunca kaldıramıyosun canın istediğindeetopik açmadın sorununla ilgili vazgeçtin sanırım tatlım
valla cnm sedefle konuştuk baya sağolsun baya mantıklı şeyler söyledi erkeklerin geneli böyleymiş bi de okuduysan görmüşsündür çoğu kişi aynı şeyden şikayetçiydi bende uzatmadım pek buluşunca yanımdayken gayet romantik ilgili bi de çalışıyo ya olaylara onun tarafından baktım biraz boşu boşuna uzatmayayım dedimm suan aramız gayet iyi buluşacağımız günü iple çekiyoruzz
teşekkür ederim cnm seni görmedim ama diğer topikte anlattıgına göre sende öylesinnnmanken gibi kızsın yakısır tabi
evet tatlım öyle yaniiiyi canım ya çok sevindim aranızın güzel olmasına. Bence de en iyisini yapmışsın. evet erkekler genelde yazmak yerine yüz yüze konuşmayı daha çok tercih ediyorlar
Ama olsun sonuçta bizim için önemli olan yanyana geldiğimizde nasıl olduğumuz. Evlenince mesajlarla değil, davranışlar, bakışlar, hal ve hareketlerle konuşacağız sonuçta
evet tatlım öyle yaniiayyy ben senın adına cok mutlu oldum yaaaa tek taşta alırmışşş sevgilisiii ben evlenme teklifi edebilir demiştimmm asla olmaz demiştinn gerçi teklif etmemiş ama artık sen sözlü sayılırsınn onun yüzüğü var parmağnda sonuçtaa
inşallah cnmmay dimi canım yaa, bi de asla olmaz imkansız falan diyordumtemiz kalplisin işte ki, içine doğmuş Gerçi paşamız ısrarla "Bu bir evlilik teklifi değil" dese de öyle gibi oldu biraz . Ben de hala inanamıyorum. açıp açıp bakıyorum dolaba, rüya mıydı yoksa diye.
Darısı herkesin başına inşallah.
inşallah cnmmbilmiyorumm temiz kalpliliğimden mii aptala malum mu olurrr olsunn evlilik teklfin bu kadar basit olmayacak demişşş ayyy o zaman ne sürprizler bekliyo seniii bilmem vallaa yüzüğünü merak ettim resmini koyma imkanın var mı acaba cnmm
tmm tatlım öyle yaparsınnyok canım estağfurullah ne aptalı, temiz kalpliliğinden kesinlikle
Valla evlilik teklifi için beklentilerimi baya yükseltti, işi zor sevgilimin
Koyarım tabiki canım. Ama şu an ev kalabalık dediğim gibi, evde şehir dışından misafirlerimiz var, kimse de bilmediği için çıkartamıyorum yüzüğü ortaya. Uygun ortamı bulunca, en kötü ihtimalle yarın sabah koyarım inşallah
hosgeldın cnm altta vardı ziyaretçilerde sanki ama :44:atractive nerdesınnnyabrular bende geldım nerde kızlar atractive falan yok mu bu gece
büyük konuşmayayım böyle yaşayanlarada saygı duyuyorum ama bende yaşamam nikahlı karısı olmak isterim ne bileyimmeee naapıyosunuz bugecekı konu aynı evde yasamak sanırım ben hiç yasamadım ama tavsıye etmıyorum kotu orneklerı gordum etrafımda
yaa bugun bdv ye konu acıyodum nerdeyse sonra vazgectım yazdım yazdım sıldım oda rahatlattıevde kavga kıyamet koptu
yabrular bende geldım nerde kızlar atractive falan yok mu bu gece
belli olmaz o canım, bak ben 4-5 gün önce ne diyordumtmm tatlım öyle yaparsınnaynen valla tek taş yüzüğe basit demişşş artıkk çoooook mükemmel cok farklı bişey yapması lazımmm bakalım senden sonra sözlenecek kişi kim olacakkk ben olmayacağım kesindee
büyük konuşmayayım böyle yaşayanlarada saygı duyuyorum ama bende yaşamam nikahlı karısı olmak isterim ne bileyimmbdv ye derken ne demek istedin anlamadım cnm evde neden kavga oldu :26:
haklısın cnm kıyamam ya gerçekten nedenini merak ettim ama neden ne olursa olsun en yakın zamanda çözülür umarımmmhoşgeldin canım, bu akşam ben varım, kurtarmıyo mu
belli olmaz o canım, bak ben 4-5 gün önce ne diyordumkader kısmet bu işler, herşey zamanında güzel. takamadıktan sonra sevincin de kursağında kalıyor zaten
hoşgeldin canım, bu akşam ben varım, kurtarmıyo mu
belli olmaz o canım, bak ben 4-5 gün önce ne diyordumkader kısmet bu işler, herşey zamanında güzel. takamadıktan sonra sevincin de kursağında kalıyor zaten