- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.041
biliyorum derdim var bölümünüde ne bileyim kısaltmasına anlam bulamadımm birdenbir derdim varı kısaltılmısı
yenı mısın kız yoksa
yaa amaaaan booswer be canım anamla kavga ettım ee sızler naapıyosunuz?
var mı havadıs
kurtarmaz mı canım benım hayırdır sozlenıyormusun
biliyorum derdim var bölümünüde ne bileyim kısaltmasına anlam bulamadımm birdeniyiyim ben tek havadisim 3 hafta sonra buluşuyoruz kısmetse çooooook özledim cok heyecanlıyım ayrıcaa
haklısın cnm kıyamam ya gerçekten nedenini merak ettim ama neden ne olursa olsun en yakın zamanda çözülür umarımmm
sağol tatlımmyok yaa nerde bizde engeller büyük malesef yarım saat içinde konu açıp anlatacağım derdimi hatta...
hayırdır senin ne derdin var canm:26:
aaa yaz bakalım canım yorum yaparız konunda ayrıntılı....
valla bende dert bıtmıyor be fıstıgım ewdekılerle anlasamıyorum suan işsizim sınava hazırlanıyorum bı yandan sevdıcegımın ıslerı de kotu gıdıyor bu dertler boyle boyle uzuyor anlıcagın
senın avatarın ne kadar seksıymıs oyleeeee:92:
yalnız değilsin canımÜzme canını, İnşallah tüm sıkıntıların hallolur. Şu dertler bitmiyor ki ağız tadıyla bi mutlu olalım
seksi olduğumu belli etmek için
hahayyy canım bnmde goruntu seksı ama içim fos azıcık bana da tüyo ver ayol buaralar içim geçik 50 yasında hissedıyom kendımı
canm bırbırımıze dua edelım valla...insanın kendı ıcın ettıgı duayı bır baskası edınce daha etkılıymıs dıe duymustum
ara ara olur öyle içimizin pörsüdüğü dönemler
tüyo nasıl vereyim site kapatılıro derece
Evet canım onu ben de duymuştum. Edelim kesinlikle.
Bu topikteki herkes çok mutlu olsun inşallah.
hahayyy canım bnmde goruntu seksı ama içim fos azıcık bana da tüyo ver ayol buaralar içim geçik 50 yasında hissedıyom kendımı
ara ara olur öyle içimizin pörsüdüğü dönemler
tüyo nasıl vereyim site kapatılıro derece
kızlar hazır konusu açılmışken, siz de benim gibi gecelik manyağı mısınızgördüğüm her geceliği almak istiyorum yahu
canm bnde oyle ıc gıyım hastalıgı var
günlük olarak geliyo cnm ama bundan sonra daha sık buluşuruz çalışmayada başladı bizim durumlarda düzelmeye başladı bende giderim yanına inşallahay canım cok sevındım 3 hafta da dile kolay valla
o mu gelicek kalıcak mı gunluk mu gelıyo
bende cok seviyorum gecelikleri yaaa özellikle kırmızı falannnkızlar hazır konusu açılmışken, siz de benim gibi gecelik manyağı mısınızgördüğüm her geceliği almak istiyorum yahu