Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

su faceden nefret eder oldm yaaaa ... aynen kapatmak lazım..
yaaa bnmkı yapıo gec yazınca soruyorum tv falan ızlıyo oluyo acıklama yapıo ama bazen anıden kapanıo ozaman bozuluyorum cok ama hiç neden cıktın bana haber wermeden dıe hiç kızmadım smdıye kadar.ay kızlar bugun bende pek bı dertlıyım adamın butun gıcık oldugum huylarını gun yuzune cıkardım..ama aklıma takılıo sınır oluyorum bu sefer yaaa napayım..

Kızma ananecimm ben sadece seni koykutmak istedimm :76:
ay cok güldüm bu aksamm kızlar siz olmasanız valla bu hayat bana dar gelirdii moralim bozuk oluyo sizinle paylaşıyorum anında düzeliyo gülmeye başlıyorummm hepiciğinizi seviyorummmm

bişe demeden kapattıgında sor bence neden kapattın de belki elektrik gidiyodur belki net gidiyodur sen sormadıgın için bişe demiyo olabilirr

bişe demeden kapattıgında sor bence neden kapattın de belki elektrik gidiyodur belki net gidiyodur sen sormadıgın için bişe demiyo olabilirr

olabılır canım...bide bızımkınde oyle dusunce pek yoktur ..
off kızlar okadar iyiydik ki son zamanlarda kendı nazarım değiyor galıba...

kızlar ben kaçayım artık
hepinize iyi geceler, hoş sohbetler
derdimizi anlatalım ki derman bulalım
bu arada face ya da başka herhangi bişey, eğer sizin hayatınızda huzursuzluk yaratıyosa onları kapı dışarı edin hayatınızdan

ay cok güldüm bu aksamm kızlar siz olmasanız valla bu hayat bana dar gelirdii moralim bozuk oluyo sizinle paylaşıyorum anında düzeliyo gülmeye başlıyorummm hepiciğinizi seviyorummmm

ne demek canım sıkma güzel canını :) burda olunca dağılıyo kafa walla doğru söylüosun.. :)

iyi geceler canm
iletişim için face ıyı bır yandan ama gercekten kavga sebebıı
opuldn

iyi geceler fıstığım görüşmek üzeree

olabılır canım...bide bızımkınde oyle dusunce pek yoktur ..
off kızlar okadar iyiydik ki son zamanlarda kendı nazarım değiyor galıba...
oluyo öyle arada cnm nedense takma kafana fazlaa bizimde facelermiz var ama hiç bu yüzden tartışmadık bende kimse ekli değil zaten mesela geç yazınca önceden kızıyodum bende cok ama artık alıştım biliyorum ki ya maçlara bakıyo ya arkadası yazıyo ona cvp veriyo kafanı rahat tutunca kızmıyosun

yaa su altta zıyaretcıler bu konuyu okuyo ya ne anlıyo bızım aramzda gecen muhabbetı okumaktan cok merak edıyorum:44:

yaa su altta zıyaretcıler bu konuyu okuyo ya ne anlıyo bızım aramzda gecen muhabbetı okumaktan cok merak edıyorum:44:
belkide onlarda bizim gibidir bilmiyorumm aslında üye olmayanların sitedeki konuları okuyamaması veya siteye girememesi doğru olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…