- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.001
iyi geceler kızlar opuldunuz bende dıger topıklre bı goz atayım snrada kacarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tünaydın cnmm bende 1 de kalktımm aramasaydıı görürdüm seniii az söylenmezdin cocuğaa benimkide iletişim merkezinde çalışıyo ya bugun kızın biri vınn almaya gelmiş 25 yaş altına kampanya varmış sormuş askımda kaç yaşındasın diye kızda ona sarkıyo sanmışş duraksamış şaşırmışş gülüyorum ama nasıl deliriyorum bi bilsennn kızlar geldikçeegünaydın şekerler
bu sabah sabahın köründe uyandım görüldüğü gibi gerçi sabahın körü dediğim 11
benimkinin smsleri bitmiş, msj atamadığından evden aradı bişey söylemek için. ee uykum kaçtı haliyle gerçi arayıp söylemeseydi ona da kızardım
bu erkekler de bazen ne yapsa yaranamıyo hee, acıdım bak şimdi
hoşgeldın cnm cok sevindim rahatsın artık bol bol muhabbet ederizz ayy cok romantikk çok sevindimm başka erkekler sözlenmeyi nişanlanmayı bekliyolar tek taş için seninki şimdiden almış şanslı kızsın yanı evlenme teklifini etmiş oluyo bu durumda dmiiiicanlaaarr ben geldimm Sonunda sınavlarım bitti artık özgürümm
Uyku konusunda bu saatte uyanarak hepinizi solladım
Kızlar çok mutluyumm çookk, dün sevgilicim sınav sonrası bahsettiği sürprizini yaptı sonunda
artık benim de bir tek taşım var:132:
hoşgeldın cnm cok sevindim rahatsın artık bol bol muhabbet ederizz ayy cok romantikk çok sevindimm başka erkekler sözlenmeyi nişanlanmayı bekliyolar tek taş için seninki şimdiden almış şanslı kızsın yanı evlenme teklifini etmiş oluyo bu durumda dmiiii
bunun basit oldugunu düşünüyosa teklifinin nasıl olacağını düşünemiyorummm baban neden istemiyo cnm kiii :26:hoşbulduk tatlımm evet artık hep buralardayım inşallah, bol muhabbetli günler bizi bekliyor
çok sağol canım, yok beyefendi üstüne basa basa söyledi "bu evlilik teklifi değil" diye
ona ait olduğumu gösteren bir parça taşımamı istiyormuş sadece Evlilik teklifin bu kadar basit olmayacak dedi ama bana göre bu da yeterliydi yani
Ama yüzüğü takamayacağım malesef, babam bilmiyor çünkü, istemiyor daha doğrusu, takamayacağımı bile bile almış oldu, onun yanındayken takarım belki
Evlilik teklifi için daha 3 senem var
mrb cnmm hosgeldınn kendinden bahset bakalımm
mrb cnmm hosgeldınn kendinden bahset bakalımm
bunun basit oldugunu düşünüyosa teklifinin nasıl olacağını düşünemiyorummm baban neden istemiyo cnm kiii :26:
ben ayşegül 3senelik nişanlıyım ama sadece bırlıkte yaşıyoruz . hepsi bu :) evililik felan yolu daha gozukmuyor. baya var dahah :) yaşımda 19
artısı : aynı evde yaşıyosun sevdiğin yanında her sabah beraber uyanıyosun kahvaltılar. yemekler akşam ne yicez ne yapalım bugun eve geliyor sım sıkı sarılıyor sana. her an yanında korkmuyorsun. alış verişe çıkıyorsun bi nevevlisinmerhaba canım. hoşgeldin. aynı evde yaşıyor olmak nasıl bir duygu. artılarıyla eksileriyle merak ediyorum..
artısı : aynı evde yaşıyosun sevdiğin yanında her sabah beraber uyanıyosun kahvaltılar. yemekler akşam ne yicez ne yapalım bugun eve geliyor sım sıkı sarılıyor sana. her an yanında korkmuyorsun. alış verişe çıkıyorsun bi nevevlisin
eksileri: saçlarını yıkıyo banyoyu sulu bırakıyor. kavga çıkıyo. arkadaşalrı gelir gece 2 ye kadar ps3 oyun oynarlar onalr gdınce herzaman boylemı olcak diye kavga edersın.
Bir yere gidersin geç kalırsın nerdeysın sen. birşey alırsın bu ne kalitesiz verdiğin paraya deysin kavga. ee para veriyor 1 haftada bitince sorun sorun deilde daha dikattlı ol hayatım. ne gerek var 65 çift ayakkabıya. felan. sabah spora gdersin 5 dk sonra arar hadi ben seni çok özledm gelmiyonmu
Böyle işte
Allah mutluluğunuzu bozmasın eksileri olsa da sevdiğinle aynı evde yaşıyor olmak çok güzeldir eminim Okuyor musunuz peki? Sevgilin çalışıyor sanırım, ev geçindirmek kolay değil malum
merhabalarrrr:)
bizim de önümüzdeki ay 4 yıl dolacak ama evliliğe uzun yıllar var daha:)
söz nişan da düşünmüyoruz şimdilik
okul engelimiz var:)
hoşgeldin canım. Maşallah
buradakilerin çoğunun önündeki engellerden biri okul zaten, yalnız değilsin.
okulunuzun bitmesine çok var mı bari
anladım cnm evet yaz kendimce mantıklı gördüğüm cevabı yazarmm bende değişen bişey yokk cnm 2 yada 3 hafta sonra aşkım geliyo buraya cok heyecanlıyımmm ne giysem falan bi türlü karar veremıyorummmanlatacağım canım. bu konu içimde çok büyük bir yara zaten bir derdim var'a yazmayı düşünüyorum bu akşam. sizden de telkinlerinizi ve tavsiyelerinizi bekleyeceğim inşallah. siz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli bakalım
mrb cnm o okul engeli çoğumuzda var yaaa inş biter bi an öncee gerçi sonra askerlik varr iş bulmak var var oğlu var yaniimerhabalarrrr:)
bizim de önümüzdeki ay 4 yıl dolacak ama evliliğe uzun yıllar var daha:)
söz nişan da düşünmüyoruz şimdilik
okul engelimiz var:)
artısı : aynı evde yaşıyosun sevdiğin yanında her sabah beraber uyanıyosun kahvaltılar. yemekler akşam ne yicez ne yapalım bugun eve geliyor sım sıkı sarılıyor sana. her an yanında korkmuyorsun. alış verişe çıkıyorsun bi nevevlisin
eksileri: saçlarını yıkıyo banyoyu sulu bırakıyor. kavga çıkıyo. arkadaşalrı gelir gece 2 ye kadar ps3 oyun oynarlar onalr gdınce herzaman boylemı olcak diye kavga edersın.
Bir yere gidersin geç kalırsın nerdeysın sen. birşey alırsın bu ne kalitesiz verdiğin paraya deysin kavga. ee para veriyor 1 haftada bitince sorun sorun deilde daha dikattlı ol hayatım. ne gerek var 65 çift ayakkabı misal . felan. sabah spora gdersin 5 dk sonra arar hadi ben seni çok özledm gelmiyonmu
Böyle işte