- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
Tup bebek denedjn mi? Igneye ragmen catlama olmuyor di mi?bende de oyle. Femaradan ince catladigin gormedim. Evlenmeden once catliyordu galiba evlendikden sonra o kadar cocul cocuk laflari duydumki duzenim tamamen bozuldu. Evliliyim suresinde ilk defa bu ay catladigini gordum ama olmadi yine
Sağol canım darısı başınaAllah bağışlasın canım yeni hamileliğin içinde tebrik ederim Sağlıkla geçir inşallaj :) O bahsettiğin karışım nedir tam olarak biliyor musun ? Doktorum hiç bir kür ve bitkisel bişey önermiyor suan. Eşim ard-med kullanıyor ek gıda vitamin sanırsam.bende femara başladım haftaya perşembe kontrol gideceğim.. bakalım bu ay doktor kontrolü ile olacak
Hayır daha değil canım henüz bat a 5 gün var daha bekliyorum ovulasyonum güzel geçti soğan kürüyle ama o yüzden denemeni istedim çatlamıyor demişsin ya belki sanada fayda eder inşInşallah canim hamismisin peki
MaşaAllah aktarın ismi adresi vs var ise yazabilirseniz seviniriz buradakilerede faydası olur muhakkakSağol canım darısı başınaBal içerisine yaklaşık 15 çeşit baharat karıştırıyolar o soruna göre değişiyormuş da ben 2 kez faydasını gördüm çok doktor gezdik ama şifanın nerden geleceği belli olmuyor aşılama dediler önce aşılamayı araştırdım normal ilişkiden çok farkı olmuyor sadece meniyi şırınga ile rahme gönderiyorlar tüp bebek gerektirecek bi durum yok dediler ama olmayınxa da insan neden olmuyor o zaman diye düşünüyor
Kayseride canım baya eski bi aktar kayseri baharat diye geçiyor ismi internette numarası var aratınca çıkıyor. Sizdeki de benzer bi sıkıntıysa öneririm ya da arayıp detaylı anlatın sorununuzu ona göre yardımcı oluyorlar bu dediğim karışımı normalde 3 kavanoz yapıyorlar tam etkili olsun diye ama bize 2 gebelikte de tek kavanoz yetti bi bilgi alın ona göre düşününMaşaAllah aktarın ismi adresi vs var ise yazabilirseniz seviniriz buradakilerede faydası olur muhakkak
Insaallah canim hele bi adet olim hayirlisiyla bu ayHayır daha değil canım henüz bat a 5 gün var daha bekliyorum ovulasyonum güzel geçti soğan kürüyle ama o yüzden denemeni istedim çatlamıyor demişsin ya belki sanada fayda eder inş
inşallah canım sağol :) işte sorun da bu canım neden olmuyor diye düşünmeden edemiyosun... bakalım bu ay benim için farklı bi tedavi olacak umudum var ama kırık.. hayırlısı olsun inş..Sağol canım darısı başınaBal içerisine yaklaşık 15 çeşit baharat karıştırıyolar o soruna göre değişiyormuş da ben 2 kez faydasını gördüm çok doktor gezdik ama şifanın nerden geleceği belli olmuyor aşılama dediler önce aşılamayı araştırdım normal ilişkiden çok farkı olmuyor sadece meniyi şırınga ile rahme gönderiyorlar tüp bebek gerektirecek bi durum yok dediler ama olmayınxa da insan neden olmuyor o zaman diye düşünüyor
Bir ay bile insanın ömrünü yiyor inşallah tutar canım ona da gerek kalmaz duacınızıminşallah canım sağol :) işte sorun da bu canım neden olmuyor diye düşünmeden edemiyosun... bakalım bu ay benim için farklı bi tedavi olacak umudum var ama kırık.. hayırlısı olsun inş..
kuzum kimyasal görenler daha çabuk hamile kalıyor diye duymuştum vcud kendini hamileliğe hazırlıyor derler.en azından oluyor yani öyle düşün sükret bende o bile olmadı mesela ve 7 ay erken tabi sana sorsak istediğin için cok gelir zaman ama doktorlar 1 yıldan sonra tedaviye başlamayı uygun görüyor umutsuzluğa kapılma kesinliklebenim de 7. aya girdi umutlar yine bu aya kaldı 1 kimyasal var
evet canım hep öyle diyorlar ama ben ilk istediğim ay hamile kalmıştım üstüne 7. aya girdik işte hala bişey olmayınca gerilmeye başladım yavaş yavaşkuzum kimyasal görenler daha çabuk hamile kalıyor diye duymuştum vcud kendini hamileliğe hazırlıyor derler.en azından oluyor yani öyle düşün sükret bende o bile olmadı mesela ve 7 ay erken tabi sana sorsak istediğin için cok gelir zaman ama doktorlar 1 yıldan sonra tedaviye başlamayı uygun görüyor umutsuzluğa kapılma kesinlikle
senin yönteminde cok farklıymış kuzum ama ilk defa duydum :) olacakya işte bişeyler sebep oluyor bence :))) Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de dua et hamilelerin duası kabul olur derler :))Bir ay bile insanın ömrünü yiyor inşallah tutar canım ona da gerek kalmaz duacınızım
Macunu kim önerdi canım doktor mu? Bide sadece macun mu kullanıyosun? Eşin muayene oldu mu peki ? Hiç de gerilme hata yaparsın rahat ol dün doktor diyor ki bak kafana takıyosun stres yapıyosun bunlar cok etkili diyorevet canım hep öyle diyorlar ama ben ilk istediğim ay hamile kalmıştım üstüne 7. aya girdik işte hala bişey olmayınca gerilmeye başladım yavaş yavaşbu ay macuna başladım cumartesi de ultrasona gireceğim yumurtalıklara falan bakılacak bakalım
doktora hiç muayene oldunuz mu canım ?Bende de Bi sıkıntı yok eşimde de elimde evlendik Aralık başı düşünmeye başladık neredeyse 1 yıl doluyor. Bu ay soğan kürü deniyim dedim 13. Günüm bugün bakalım hayırlısı
canım eşim sperm verdi değerleri gayet iyi çıktı, ben hormon testi yaptırdım hormonlar normal ins direncim 3 çıktı kilo problemimde yok halbuki ama dahiliyeci tiroid başlangıcı gördü ilaca başlattı o tetikliyor olabilir dedi. macunu kendim araştırdım doktor da takviye deneyebilirsin abartmadan demişti. içinde hayıt tohumu,zerdeçal,civan perçemi,çörek otu,polen gibi şeyler var reglden beri yiyorum bakalımMacunu kim önerdi canım doktor mu? Bide sadece macun mu kullanıyosun? Eşin muayene oldu mu peki ? Hiç de gerilme hata yaparsın rahat ol dün doktor diyor ki bak kafana takıyosun stres yapıyosun bunlar cok etkili diyor
Anladım canım inş kontrolünde istediğin gibi geçer pozitif ol bu süreç de etkilenme .. dikkat et. bana doktorum öyle seyler kullanma dedi biliyo musun çakşırı bile bıraktırdı eşim kullanıyordu da. bir tane bile yeter milyonlarca sperm var zaten diyor anlamadım ki.. banada femara vermişti işte bende haftaya perşembe gitcem bakalım. sen ne zaman gidiyosun doktora? Bilinen bi sebep yok anladığım kadarıyla ne güzel iştecanım eşim sperm verdi değerleri gayet iyi çıktı, ben hormon testi yaptırdım hormonlar normal ins direncim 3 çıktı kilo problemimde yok halbuki ama dahiliyeci tiroid başlangıcı gördü ilaca başlattı o tetikliyor olabilir dedi. macunu kendim araştırdım doktor da takviye deneyebilirsin abartmadan demişti. içinde hayıt tohumu,zerdeçal,civan perçemi,çörek otu,polen gibi şeyler var reglden beri yiyorum bakalım
canım çakşırın bilinçsiz tüketimi cidden zararlı ama karaciğer enzimlerini bozuyor Macuna güvenmem de içeriğin ve dozun belli olması sağlık bak onaylı olması aktardan direk alıp kullanmaktan korkuyorum dozunu ayarlayamam diyeAnladım canım inş kontrolünde istediğin gibi geçer pozitif ol bu süreç de etkilenme .. dikkat et. bana doktorum öyle seyler kullanma dedi biliyo musun çakşırı bile bıraktırdı eşim kullanıyordu da. bir tane bile yeter milyonlarca sperm var zaten diyor anlamadım ki.. banada femara vermişti işte bende haftaya perşembe gitcem bakalım. sen ne zaman gidiyosun doktora? Bilinen bi sebep yok anladığım kadarıyla ne güzel işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?