ne zamandan beri düşünüyosun canım hamileliğiKızlar burdan uzaklaştım olmadı gece gündüz konularda gezdim olmadı yaklaşık bir yıldır folik asit kullanıyorum içimde ağacı çıkacak diye korkuyorum resmen.. yoruyor yıpratıyor herkesle paylaşılacak bir durum değil.. sizce ne yapmalıyım tekrar doktora mı gitmeliyim bilmiyorum kafam çok karışık... benim gibi olan arkdaslarım konuşalım istiyorum
2 yıldırne zamandan beri düşünüyosun canım hamileliği
Canim esimin bi problemi yok bilmiyorum maddi sikintimda var nasıl olucak bimiyorumCanim bende de o sorun var. Yetisiyor catlamjyor. Femara isimli ilacla catladigini gordum 14 ay sonra. Bir doktoruna danisa bilirsim. Ikinci olarak aşilama deyil de tup bebek onerilir senin durumun icin. Bende de bu ay catlamasaydi tuo bebeye bir numarali adaysin dedi doktor. Aşilama erkekden kaynakli sorunda daha çok deneniyor. Catlamasa bile olgunlasiyorsa harika. Icinden yumurta hucrelerin aliniyor ve dollendiriliyor. Bence tup bebek deneyin
Bende bu ay hamilelik olmadi catlamasina ragme canim. Engellenmisdim kk.danCanim esimin bi problemi yok bilmiyorum maddi sikintimda var nasıl olucak bimiyorum
Anladim canim ben hâlâ adet olmadim 15gun oldu geceliBende bu ay hamilelik olmadi catlamasina ragme canim. Engellenmisdim kk.dantum konulari unuttum bildirim alamayinca
Adet sokturucuyle adet olup sonra denesen? Belliki bizlerde progesteron eksikliyimiz var. O yuzden ilac gibi almadan gelmiyor adetAnladim canim ben hâlâ adet olmadim 15gun oldu geceli
Balla canim ben ilac kaullanma taraftaru degilim gelicekse gelsin kan yaptirdim cikti yükselme olasılığı varmi senceAdet sokturucuyle adet olup sonra denesen? Belliki bizlerde progesteron eksikliyimiz var. O yuzden ilac gibi almadan gelmiyor adet
Kac cikti sonucun?Balla canim ben ilac kaullanma taraftaru degilim gelicekse gelsin kan yaptirdim cikti yükselme olasılığı varmi sence
Ben de ilac taraftari deyilim. Ama bizde eksik olan bjrseyler varsa onu biz uretemiyorsak disaridan yerine koyulmasi gerek. Yoksa aylarimiz boyle hcup gider adet bekleyerek malesef(Balla canim ben ilac kaullanma taraftaru degilim gelicekse gelsin kan yaptirdim cikti yükselme olasılığı varmi sence
1.20 cikti canimKac cikti sonucun?
Kac senedir evloisin canim ben 9sene oldu bi kere yasadim hamilelik baska da olmadi sen hic yasasinmi gebelikBen de ilac taraftari deyilim. Ama bizde eksik olan bjrseyler varsa onu biz uretemiyorsak disaridan yerine koyulmasi gerek. Yoksa aylarimiz boyle hcup gider adet bekleyerek malesef(
Ne kadar çok kişi var böyle bekleyen. Ben de 6 yıllık evliyim önceleri istemiyorduk. Biraz da kaderciyim. Doğal olsun, olacağı varsa olsun diyerek son 1 buçuk yıldır çok da üzerinde durmadan denedik. Ama bu sırada doktora da göründüm. Yoğun ağrı sebebiyle kist ameliyatı oldum o sırada eşim de kontrol yaptırdı. Üzerinden aylar geçti herşey yolunda görünüyordu ama hala bekliyoruzBen aileme yeni yeni duyurmaya basladım anneme ablama çok şaşırdılar artk dayanamıyordum çünkü onlar da sandı ki bekliyorum korunuyorum.. yaşım genç evet ama gerçekten çok istiyorum bu ay da hasta olursam doktora gitmeyi planlıyorum ama doktorlar da direk işlem yapmıyor diyenler var ben aşılama denemek istiyorum galiba o daha uygun tüp çok mu pahalı nasıl oluyor işlemleri peki? Allah sana da sabır versin diyim derttaşım
Canım burda yanlız olmadığımızı hissediyoruz işte herkesin hikayesi farklı ama derdimiz aynı :) Allah kolaylık versin hepimize de inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. elimizden geleni yapalım taktir Allah’ınNe kadar çok kişi var böyle bekleyen. Ben de 6 yıllık evliyim önceleri istemiyorduk. Biraz da kaderciyim. Doğal olsun, olacağı varsa olsun diyerek son 1 buçuk yıldır çok da üzerinde durmadan denedik. Ama bu sırada doktora da göründüm. Yoğun ağrı sebebiyle kist ameliyatı oldum o sırada eşim de kontrol yaptırdı. Üzerinden aylar geçti herşey yolunda görünüyordu ama hala bekliyoruzben de aynı senin gibi kimseye bahsetmedim istediğimden. Birkaç gün önce kadercilikten geçip yumurtlama günü takip etmeye ve prowoman kullanmaya başladım. Umarım faydası olur. Hepimiz kolaylıkla neşeyle bu süreçleri atlatıp iyi haberler alalım
Bir seneyi gecti bende. Hayir hic hamilelik olmadi. Peki sorun neymis sende?doktorlar ne diyorKac senedir evloisin canim ben 9sene oldu bi kere yasadim hamilelik baska da olmadi sen hic yasasinmi gebelik
Canım benimde yumurtam gelişiyor ve çatlamıyordu bunun için soğan kürünü denedim bu ay bu forumdan gördüm elhamdulillah bu ay çatladı yumurtam sende yap muhakkak faydasını görürsün inşaAllahCanimben daha 6 7 aylik evliyken kist patlamasi yasadim 2 sene yarim yamalak korundum ilac tedavisi denedik sonra 4.senemde hamile kaldim 16gun sonra düşük yaşadım 1sene ara verdim sonra Tekrar ilac tedavisi denedik olmayınca asilama denedik 2 ay yapıldı hala kismet olmadi benim sorunum yumurtam gelişiyor ama catlama sorunum var
Herşey temiz bi tek catlama sorunum var gelisiyor yumrtam ama catlamiyorBir seneyi gecti bende. Hayir hic hamilelik olmadi. Peki sorun neymis sende?doktorlar ne diyor
Tup bebek denedjn mi? Igneye ragmen catlama olmuyor di mi?bende de oyle. Femaradan ince catladigin gormedim. Evlenmeden once catliyordu galiba evlendikden sonra o kadar cocul cocuk laflari duydumki duzenim tamamen bozuldu. Evliliyim suresinde ilk defa bu ay catladigini gordum ama olmadi yineHerşey temiz bi tek catlama sorunum var gelisiyor yumrtam ama catlamiyor
Merhaba canım yazdıklarını okudum da benzer durumlar bizdede olduğu için cevap yazmak istedim. Evlendikten sonra 2 yıl çocuk istediğimiz halde olmadı ben 4 kez farklı doktora gittim gayet normal dediler eşim gitti spermiyogram yaptırdı sperm sayısı iyiydi ama ileri hızlı sperm sayısı yüzde sıfırdı. Afedersin ama menisi çok koyuydu lapa gibi. Nasip mi bilmiyorum bi arkadaşı tanıdığı bi aktara yönlendirdi sorununu anlat ona göre karışım yapıp veriyorlar dedi eşim de gitti 3 kavanoz yaptırdı. İlk kavanozu yerken ramazan diye doğru düzgün ilişkimiz bile olmamıştı o ay hamile kaldım ve menisi bildiğin su kıvamındaydı. İlk çocuğum şu an 3.5 yaşında memlekete gidince dedim bi kavanoz daha yaptıralım 2. Yi istiyorduk. Bu ay yinr aynı karışımla denedik ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendik. O stresi çok derin yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda mutlu haber alırsınız.Canım burda yanlız olmadığımızı hissediyoruz işte herkesin hikayesi farklı ama derdimiz aynı :) Allah kolaylık versin hepimize de inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. elimizden geleni yapalım taktir Allah’ın
Allah bağışlasın canım yeni hamileliğin içinde tebrik ederim Sağlıkla geçir inşallaj :) O bahsettiğin karışım nedir tam olarak biliyor musun ? Doktorum hiç bir kür ve bitkisel bişey önermiyor suan. Eşim ard-med kullanıyor ek gıda vitamin sanırsam.bende femara başladım haftaya perşembe kontrol gideceğim.. bakalım bu ay doktor kontrolü ile olacakMerhaba canım yazdıklarını okudum da benzer durumlar bizdede olduğu için cevap yazmak istedim. Evlendikten sonra 2 yıl çocuk istediğimiz halde olmadı ben 4 kez farklı doktora gittim gayet normal dediler eşim gitti spermiyogram yaptırdı sperm sayısı iyiydi ama ileri hızlı sperm sayısı yüzde sıfırdı. Afedersin ama menisi çok koyuydu lapa gibi. Nasip mi bilmiyorum bi arkadaşı tanıdığı bi aktara yönlendirdi sorununu anlat ona göre karışım yapıp veriyorlar dedi eşim de gitti 3 kavanoz yaptırdı. İlk kavanozu yerken ramazan diye doğru düzgün ilişkimiz bile olmamıştı o ay hamile kaldım ve menisi bildiğin su kıvamındaydı. İlk çocuğum şu an 3.5 yaşında memlekete gidince dedim bi kavanoz daha yaptıralım 2. Yi istiyorduk. Bu ay yinr aynı karışımla denedik ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendik. O stresi çok derin yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda mutlu haber alırsınız.
Inşallah canim hamismisin pekiCanım benimde yumurtam gelişiyor ve çatlamıyordu bunun için soğan kürünü denedim bu ay bu forumdan gördüm elhamdulillah bu ay çatladı yumurtam sende yap muhakkak faydasını görürsün inşaAllahTevekkeltü alallah ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?