Gebeliğe Hazırlık Uzun süredir hamile olmaya çalışanlar :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne zamandan beri düşünüyosun canım hamileliği

Canim esimin bi problemi yok bilmiyorum maddi sikintimda var nasıl olucak bimiyorum

Adet sokturucuyle adet olup sonra denesen? Belliki bizlerde progesteron eksikliyimiz var. O yuzden ilac gibi almadan gelmiyor adet
Balla canim ben ilac kaullanma taraftaru degilim gelicekse gelsin kan yaptirdim cikti yükselme olasılığı varmi sence

Balla canim ben ilac kaullanma taraftaru degilim gelicekse gelsin kan yaptirdim cikti yükselme olasılığı varmi sence
Ben de ilac taraftari deyilim. Ama bizde eksik olan bjrseyler varsa onu biz uretemiyorsak disaridan yerine koyulmasi gerek. Yoksa aylarimiz boyle hcup gider adet bekleyerek malesef(

Ben de ilac taraftari deyilim. Ama bizde eksik olan bjrseyler varsa onu biz uretemiyorsak disaridan yerine koyulmasi gerek. Yoksa aylarimiz boyle hcup gider adet bekleyerek malesef(
Kac senedir evloisin canim ben 9sene oldu bi kere yasadim hamilelik baska da olmadi sen hic yasasinmi gebelik

Ne kadar çok kişi var böyle bekleyen. Ben de 6 yıllık evliyim önceleri istemiyorduk. Biraz da kaderciyim. Doğal olsun, olacağı varsa olsun diyerek son 1 buçuk yıldır çok da üzerinde durmadan denedik. Ama bu sırada doktora da göründüm. Yoğun ağrı sebebiyle kist ameliyatı oldum o sırada eşim de kontrol yaptırdı. Üzerinden aylar geçti herşey yolunda görünüyordu ama hala bekliyoruz ben de aynı senin gibi kimseye bahsetmedim istediğimden. Birkaç gün önce kadercilikten geçip yumurtlama günü takip etmeye ve prowoman kullanmaya başladım. Umarım faydası olur. Hepimiz kolaylıkla neşeyle bu süreçleri atlatıp iyi haberler alalım

Canım burda yanlız olmadığımızı hissediyoruz işte herkesin hikayesi farklı ama derdimiz aynı :) Allah kolaylık versin hepimize de inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. elimizden geleni yapalım taktir Allah’ın

Canım benimde yumurtam gelişiyor ve çatlamıyordu bunun için soğan kürünü denedim bu ay bu forumdan gördüm elhamdulillah bu ay çatladı yumurtam sende yap muhakkak faydasını görürsün inşaAllah Tevekkeltü alallah

Herşey temiz bi tek catlama sorunum var gelisiyor yumrtam ama catlamiyor
Tup bebek denedjn mi? Igneye ragmen catlama olmuyor di mi?bende de oyle. Femaradan ince catladigin gormedim. Evlenmeden once catliyordu galiba evlendikden sonra o kadar cocul cocuk laflari duydumki duzenim tamamen bozuldu. Evliliyim suresinde ilk defa bu ay catladigini gordum ama olmadi yine

Merhaba canım yazdıklarını okudum da benzer durumlar bizdede olduğu için cevap yazmak istedim. Evlendikten sonra 2 yıl çocuk istediğimiz halde olmadı ben 4 kez farklı doktora gittim gayet normal dediler eşim gitti spermiyogram yaptırdı sperm sayısı iyiydi ama ileri hızlı sperm sayısı yüzde sıfırdı. Afedersin ama menisi çok koyuydu lapa gibi. Nasip mi bilmiyorum bi arkadaşı tanıdığı bi aktara yönlendirdi sorununu anlat ona göre karışım yapıp veriyorlar dedi eşim de gitti 3 kavanoz yaptırdı. İlk kavanozu yerken ramazan diye doğru düzgün ilişkimiz bile olmamıştı o ay hamile kaldım ve menisi bildiğin su kıvamındaydı. İlk çocuğum şu an 3.5 yaşında memlekete gidince dedim bi kavanoz daha yaptıralım 2. Yi istiyorduk. Bu ay yinr aynı karışımla denedik ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendik. O stresi çok derin yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda mutlu haber alırsınız.

Allah bağışlasın canım yeni hamileliğin içinde tebrik ederim Sağlıkla geçir inşallaj :) O bahsettiğin karışım nedir tam olarak biliyor musun ? Doktorum hiç bir kür ve bitkisel bişey önermiyor suan. Eşim ard-med kullanıyor ek gıda vitamin sanırsam.bende femara başladım haftaya perşembe kontrol gideceğim.. bakalım bu ay doktor kontrolü ile olacak

Inşallah canim hamismisin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…