yaaa şu 1 sene bekletme olayı beni deli ediyorSizin yerinizde olsam zaman kaybetmeden iyi bir tüp bebek merkezine gidip tedaviye başlardım. Benim 1 sene geçti herşey normal dediler saçma sapan doktor ve ilaçlarla zaman kaybettim kaç yılımı aldı. Altından bir sürü sebep çıktı rezervim bitmiş yumurta vücut neredeyse üretmiyor, rahimde yapışıklık darlık vs 2 kez ameliyat esim de ameliyat ilaçlar. En basinda herşeyimiz normaldi bekleyin dediler dinledik bizim için zor günlerdi.Yerinizde olsam sorun olmasa bile bi tüp merkezine giderim
.Sizin yerinizde olsam zaman kaybetmeden iyi bir tüp bebek merkezine gidip tedaviye başlardım. Benim 1 sene geçti herşey normal dediler saçma sapan doktor ve ilaçlarla zaman kaybettim kaç yılımı aldı. Altından bir sürü sebep çıktı rezervim bitmiş yumurta vücut neredeyse üretmiyor, rahimde yapışıklık darlık vs 2 kez ameliyat esim de ameliyat ilaçlar. En basinda herşeyimiz normaldi bekleyin dediler dinledik bizim için zor günlerdi.Yerinizde olsam sorun olmasa bile bi tüp merkezine giderim
doktora cumartesi gidiyorum şuan bilinen bi sıkıntı yok tabi ctsi nolur bilemiyorumAnladım canım inş kontrolünde istediğin gibi geçer pozitif ol bu süreç de etkilenme .. dikkat et. bana doktorum öyle seyler kullanma dedi biliyo musun çakşırı bile bıraktırdı eşim kullanıyordu da. bir tane bile yeter milyonlarca sperm var zaten diyor anlamadım ki.. banada femara vermişti işte bende haftaya perşembe gitcem bakalım. sen ne zaman gidiyosun doktora? Bilinen bi sebep yok anladığım kadarıyla ne güzel işte
anladım canım iyi şifa olsun inşallah. bende kür filan sordum işte soğan kürü vs hiç hiç istemiyor yani hiç bişe kullanmayın dedi bu ay sadece verdiği ilacı kullancam bende bakalımcanım çakşırın bilinçsiz tüketimi cidden zararlı ama karaciğer enzimlerini bozuyor Macuna güvenmem de içeriğin ve dozun belli olması sağlık bak onaylı olması aktardan direk alıp kullanmaktan korkuyorum dozunu ayarlayamam diye
ilaç kullanacaksan kullanma canım zaten etkisini azaltır bana hiç bi ilaç vermediği için deniyorumanladım canım iyi şifa olsun inşallah. bende kür filan sordum işte soğan kürü vs hiç hiç istemiyor yani hiç bişe kullanmayın dedi bu ay sadece verdiği ilacı kullancam bende bakalım
hmm olabilir haklısın canım. cumartesi bize de haber ver korkma muayene eder için rahatlar.. ama 1 yıl geçmedi diye de dene gel de diyebilir muayene de bişe çıkmazsa bana öyle yapmışlardı geçen seneilaç kullanacaksan kullanma canım zaten etkisini azaltır bana hiç bi ilaç vermediği için deniyorum
doktorumu değiştirmek istemiyorum ama keşke ilk gittiğimde 6 ay demeseydim de 1 senedir deniyoruz deseydim diyorum bazen bu gittiğimde 11. ay olacak dicem hatırlamaz nasılsahmm olabilir haklısın canım. cumartesi bize de haber ver korkma muayene eder için rahatlar.. ama 1 yıl geçmedi diye de dene gel de diyebilir muayene de bişe çıkmazsa bana öyle yapmışlardı geçen sene
İfaden komiğime gittidoktorumu değiştirmek istemiyorum ama keşke ilk gittiğimde 6 ay demeseydim de 1 senedir deniyoruz deseydim diyorum bazen bu gittiğimde 11. ay olacak dicem hatırlamaz nasılsa
doktoruma yeni başladım kuzum memnun kaldım bu ikinci gidişim olacak ben de yeni değiştirdim ilkiyle enerjimiz tutmamıştı doçent bi adama başladım şimdi izmirdeyim ben sen ? :)İfaden komiğime gittinerde yaşıyosun? değiştir kz imkanın varsa ben değiştirdim bu doktor o kadar iyi geldi ki yaklaşımı vs insanda etki bırakıyor doktor da önemlii
bende ankara canım ha değişim yaptıysan memnunsan iyi bakalım :) doktor gerçekten cok önemli. akışına bırakabilsek bide keşke :))doktoruma yeni başladım kuzum memnun kaldım bu ikinci gidişim olacak ben de yeni değiştirdim ilkiyle enerjimiz tutmamıştı doçent bi adama başladım şimdi izmirdeyim ben sen ? :)
akışına bırakabilen varsa helal olsun ne diyim böyle bişey imkansızbende ankara canım ha değişim yaptıysan memnunsan iyi bakalım :) doktor gerçekten cok önemli. akışına bırakabilsek bide keşke :))
ah ah aynen öyle bizimde yüzümüz güler inşallah ummadık bi anda mucize olurakışına bırakabilen varsa helal olsun ne diyim böyle bişey imkansız
BenKızlar burdan uzaklaştım olmadı gece gündüz konularda gezdim olmadı yaklaşık bir yıldır folik asit kullanıyorum içimde ağacı çıkacak diye korkuyorum resmen.. yoruyor yıpratıyor herkesle paylaşılacak bir durum değil.. sizce ne yapmalıyım tekrar doktora mı gitmeliyim bilmiyorum kafam çok karışık... benim gibi olan arkdaslarım konuşalım istiyorum
1 seneyi geçti deyin hoş 2 sene geç de de düzgün birine denk gelmeyince oyalıyor. Reglim aşırı düzenliydi saati bile şaşmazdı öyle diyim ben sanırdım ki regl düzeniyse sorun olmaz .Meğer öyle değilmiş size tavsiyem tek doktora bağlı kalmayin olmuyorsa peşine düşünyaaa şu 1 sene bekletme olayı beni deli ediyor6. ayda eşime sperm verdirttim şimdi ctsi kendim ultrasona gireceğim insanları oyalıyorlar resmen regl düzeniniz nasıldı ?
Olduk canım tahliller oldu hsg çekildi 3 klomen 1 çatlatma iğnesi falan olmuyor yanidoktora hiç muayene oldunuz mu canım ?
Eşin de oldu mu canım sorun yok mu diyorlarOlduk canım tahliller oldu hsg çekildi 3 klomen 1 çatlatma iğnesi falan olmuyor yani
Evet canım o da testini oldu sıkıntı yok şükürEşin de oldu mu canım sorun yok mu diyorlar
Şuan son durumun ne peki canım bi tedavi görüyor musunEvet canım o da testini oldu sıkıntı yok şükür
Doktor yumurta büyütğcü iğne verdi ama alacak maddiyat yok diye almadım zaten daha 1 yıl dolmadan çok işlem gördüm kendi halime kalıyım dedim. Soğan kürü içtim 2 gün önce bitti bata da 7 gün var bekliyorumŞuan son durumun ne peki canım bi tedavi görüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?