• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Uzun süredir hamile olmaya çalışanlar :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg doktor mu istedi ki canım
Hayır doktora kalsa 1yıldan önce tahlil bile yapmıyor, zorla amh fln baktırdım.hsg yi de kendi isteğimle tüplerde tıkanıklık var mı diye öğrenmek için yaptırayım diyorum. Ama hem fiyatından hem de ağrı sızı korkusundan yaptıramıyorum.

Görücü usulu evlendimiz icin birbirimizi tam tanımadan evlilimiz oturmadan cocuk sahibi olmak istemedık cevre cok söylenen oldu ama benim tarafim söylendı biraz nie olmuyo yapın sorun varsa tedavi olun gibisinden ama eşim tarafi eşimden dolayi seslerini cıkaramadı
Bir senelik bile evli değilim bana da başşladılar şimdiden☹️

Eşin tepki koysa aslında kimse bisy diyemez Rabbimin elinde olan bisy vaktı zamanı var demekki sabret kuzum

Evet canım istersen özelde de çekrirebilirsin ben rahim filmi çektireceğim de anestezili anestezisiz de çekiliyor ben anestezi almadım üniversite hastanesinde çektirdim ücretsiz ozeller ücretli olur araştırmak lazım bazıları çok ağrı olduğunu söyler ama ben öyle büyük bir acı hissetmedim
Merhaba hangi hastanede ücretsiz çekildiniz acaba

Back
X