• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Uzun süredir hamile olmaya çalışanlar :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizin yerinizde olsam zaman kaybetmeden iyi bir tüp bebek merkezine gidip tedaviye başlardım. Benim 1 sene geçti herşey normal dediler saçma sapan doktor ve ilaçlarla zaman kaybettim kaç yılımı aldı. Altından bir sürü sebep çıktı rezervim bitmiş yumurta vücut neredeyse üretmiyor, rahimde yapışıklık darlık vs 2 kez ameliyat esim de ameliyat ilaçlar. En basinda herşeyimiz normaldi bekleyin dediler dinledik bizim için zor günlerdi.Yerinizde olsam sorun olmasa bile bi tüp merkezine giderim
yaaa şu 1 sene bekletme olayı beni deli ediyor:sinirli: 6. ayda eşime sperm verdirttim şimdi ctsi kendim ultrasona gireceğim insanları oyalıyorlar resmen regl düzeniniz nasıldı ?

Sizin yerinizde olsam zaman kaybetmeden iyi bir tüp bebek merkezine gidip tedaviye başlardım. Benim 1 sene geçti herşey normal dediler saçma sapan doktor ve ilaçlarla zaman kaybettim kaç yılımı aldı. Altından bir sürü sebep çıktı rezervim bitmiş yumurta vücut neredeyse üretmiyor, rahimde yapışıklık darlık vs 2 kez ameliyat esim de ameliyat ilaçlar. En basinda herşeyimiz normaldi bekleyin dediler dinledik bizim için zor günlerdi.Yerinizde olsam sorun olmasa bile bi tüp merkezine giderim
.

Anladım canım inş kontrolünde istediğin gibi geçer pozitif ol bu süreç de etkilenme .. dikkat et. bana doktorum öyle seyler kullanma dedi biliyo musun çakşırı bile bıraktırdı eşim kullanıyordu da. bir tane bile yeter milyonlarca sperm var zaten diyor anlamadım ki.. banada femara vermişti işte bende haftaya perşembe gitcem bakalım. sen ne zaman gidiyosun doktora? Bilinen bi sebep yok anladığım kadarıyla ne güzel işte
doktora cumartesi gidiyorum şuan bilinen bi sıkıntı yok tabi ctsi nolur bilemiyorum:KK64:

canım çakşırın bilinçsiz tüketimi cidden zararlı ama karaciğer enzimlerini bozuyor Macuna güvenmem de içeriğin ve dozun belli olması sağlık bak onaylı olması aktardan direk alıp kullanmaktan korkuyorum dozunu ayarlayamam diye
anladım canım iyi şifa olsun inşallah. bende kür filan sordum işte soğan kürü vs hiç hiç istemiyor yani hiç bişe kullanmayın dedi bu ay sadece verdiği ilacı kullancam bende bakalım

anladım canım iyi şifa olsun inşallah. bende kür filan sordum işte soğan kürü vs hiç hiç istemiyor yani hiç bişe kullanmayın dedi bu ay sadece verdiği ilacı kullancam bende bakalım
ilaç kullanacaksan kullanma canım zaten etkisini azaltır bana hiç bi ilaç vermediği için deniyorum

ilaç kullanacaksan kullanma canım zaten etkisini azaltır bana hiç bi ilaç vermediği için deniyorum
hmm olabilir haklısın canım. cumartesi bize de haber ver korkma muayene eder için rahatlar.. ama 1 yıl geçmedi diye de dene gel de diyebilir muayene de bişe çıkmazsa bana öyle yapmışlardı geçen sene

hmm olabilir haklısın canım. cumartesi bize de haber ver korkma muayene eder için rahatlar.. ama 1 yıl geçmedi diye de dene gel de diyebilir muayene de bişe çıkmazsa bana öyle yapmışlardı geçen sene
doktorumu değiştirmek istemiyorum ama keşke ilk gittiğimde 6 ay demeseydim de 1 senedir deniyoruz deseydim diyorum bazen bu gittiğimde 11. ay olacak dicem hatırlamaz nasılsa :63:

doktorumu değiştirmek istemiyorum ama keşke ilk gittiğimde 6 ay demeseydim de 1 senedir deniyoruz deseydim diyorum bazen bu gittiğimde 11. ay olacak dicem hatırlamaz nasılsa :63:
İfaden komiğime gitti :D nerde yaşıyosun? değiştir kz imkanın varsa ben değiştirdim bu doktor o kadar iyi geldi ki yaklaşımı vs insanda etki bırakıyor doktor da önemlii

İfaden komiğime gitti :KK70: nerde yaşıyosun? değiştir kz imkanın varsa ben değiştirdim bu doktor o kadar iyi geldi ki yaklaşımı vs insanda etki bırakıyor doktor da önemlii
doktoruma yeni başladım kuzum memnun kaldım bu ikinci gidişim olacak ben de yeni değiştirdim ilkiyle enerjimiz tutmamıştı doçent bi adama başladım şimdi izmirdeyim ben sen ? :)

doktoruma yeni başladım kuzum memnun kaldım bu ikinci gidişim olacak ben de yeni değiştirdim ilkiyle enerjimiz tutmamıştı doçent bi adama başladım şimdi izmirdeyim ben sen ? :)
bende ankara canım ha değişim yaptıysan memnunsan iyi bakalım :) doktor gerçekten cok önemli. akışına bırakabilsek bide keşke :))

bende ankara canım ha değişim yaptıysan memnunsan iyi bakalım :) doktor gerçekten cok önemli. akışına bırakabilsek bide keşke :))
akışına bırakabilen varsa helal olsun ne diyim böyle bişey imkansız :KK12:

Kızlar burdan uzaklaştım olmadı gece gündüz konularda gezdim olmadı yaklaşık bir yıldır folik asit kullanıyorum içimde ağacı çıkacak diye korkuyorum resmen.. yoruyor yıpratıyor herkesle paylaşılacak bir durum değil.. sizce ne yapmalıyım tekrar doktora mı gitmeliyim bilmiyorum kafam çok karışık... benim gibi olan arkdaslarım konuşalım istiyorum
Ben
Yılbaşından beriiiş

yaaa şu 1 sene bekletme olayı beni deli ediyor:sinirli: 6. ayda eşime sperm verdirttim şimdi ctsi kendim ultrasona gireceğim insanları oyalıyorlar resmen regl düzeniniz nasıldı ?
1 seneyi geçti deyin hoş 2 sene geç de de düzgün birine denk gelmeyince oyalıyor. Reglim aşırı düzenliydi saati bile şaşmazdı öyle diyim ben sanırdım ki regl düzeniyse sorun olmaz .Meğer öyle değilmiş size tavsiyem tek doktora bağlı kalmayin olmuyorsa peşine düşün

Şuan son durumun ne peki canım bi tedavi görüyor musun
Doktor yumurta büyütğcü iğne verdi ama alacak maddiyat yok diye almadım zaten daha 1 yıl dolmadan çok işlem gördüm kendi halime kalıyım dedim. Soğan kürü içtim 2 gün önce bitti bata da 7 gün var bekliyorum 🤷🏻‍♀️

Allahtan ümidinizi kesmeyın kızlar vakti zamanı var demekki ben 9 yıldır evliyim 8 aydır cocuk istiyorduk 3 kez klomen tedavisi gördum aşılama tüp bebek fln dedı doktorlar cok şükür bi sorunumuz yoktu ama olmuyorduda sonra memlekete gitmeden bir gün önce ovulasyın testi yaptım adetten sonra 5 ci gündü pik o gunu ve ertesi günü degerlendırdim ve memlekete gittim tek başıma annemın evine gittim temizlik fln derken 2 hafta gecti bi sabah cok mutlu uyandım dedım ben hamileyim kendi kendi e sonra boşuna ümitlenme die kendı moralimi bozdum derken adet günüm gecti köyde oldugum icin o dönem test fln alıp yapamadım hem hava degişimidir derken bir hafta gecti kurban bayramının son günü ögrendımki 5 haftalık hamileyim Rabbim inş tez zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasıp etsin

Back
X