Canım hamilesin anladığım kadarıylaKozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bugünde idrar testim ikinci çizgi vardı nasıl sizce
Amin inşallah canımYok canım hiç denemedim ama eşim demişti ki çok sıcak su da spermlere zarar veriyormuş oda kendince araştırmışta :) ama denenebilir.. bu ay hastaneye gideceğim eğer fırsat olursa aklımda olsun teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına al inşallah gözünaydın :)
Deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederimAmin inşallah canımrabbim size de nasip etsin en hayırlı zamanda. Eşinin dediği doğru o yüzden dediğim gibi termal suya girmeden önce olmalı ilişki. Siz yine de bi şans verin derim
Canım ters rahim için yüzüstü yatış öneriliyor. Biliyorsundur belki ama yine de söyleyeyim dedimcanım ben iki senedir evliyim işte korunmadım hiç , üç sene önce polip kist prl yükseklği ve pko görünmü falan vardı. o yüzden hiç korunmadım. kimyasal falan da yaşamadım. yaşım 29, bir ay önce doktora gittim ilk defa vajinal muayne oldum ters rahimli ılduğumu öğrendim. şimdi de pzrtsi günü işten izin alabilirsem eğer hormonlarıma baktırıcam. benim biraz uzun ve karışık yani :)
sağol canım bi kez denedim ama olmadı o şekilde denemeye devam edicem bakalım kısmet :)Canım ters rahim için yüzüstü yatış öneriliyor. Biliyorsundur belki ama yine de söyleyeyim dedim
Ben kullaniyorm yumurtlamani gormen acisindan cok iyiBi kere kullanmaya çalıştım beceremedim ama gün aşırı ilişki olduğu için sonra da ihtiyaç duymadım bazen alsam diyorum ama artk gitcem hastaneye hasta olursam zaten duruma göre alabilirim geri
canım kullanırken sorarsam anlar mısın nasıl kullanıyosun sbah aksam mı?Ben kullaniyorm yumurtlamani gormen acisindan cok iyi
Anlarm canim yok gunde bir kere ayni saatte yapicaksn sabahta olur aksamda yapmadan 1 saat once sivi alimi olmayacakcanım kullanırken sorarsam anlar mısın nasıl kullanıyosun sbah aksam mı?
hmm anladım canım belki sana sorabilirim :) o zaman ben aksamları yapayım en iyisi gelsinde..Anlarm canim yok gunde bir kere ayni saatte yapicaksn sabahta olur aksamda yapmadan 1 saat once sivi alimi olmayacak
hmm anladım canım belki sana sorabilirim :) o zaman ben aksamları yapayım en iyisi gelsinde..
Olur canim tabiki sorabilirsin bende aksamlari yapiyorum hastaligim yeni bitti bir kac gune yapmaya baslarmhmm anladım canım belki sana sorabilirim :) o zaman ben aksamları yapayım en iyisi gelsinde..
çarşamba günü gidiyorum doktora inşallah ilgilenir ve güzel ilerleriz canım 6 ay önce gitmiştim en son bakalım eşimde bende tekrar muayene olacağız.. ovuda kullancam bu ay inş olurMerhaba bende 10 aydır gebelik için uğraşıyorum hormonlarım yumurtlamam adetlerim falan normal eşimde sorun yok ovulasyon testi denedim 3 ay olmadı doktorum film istedi rahmimde darlık çıktı şimdi tedavideyim klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum gebelik oluşmazsa ona göre ameliyat olcam.
Ovulasyon testi denerseniz belli saatler var o zaman denemeniz gerekiyor ama bence bi doktora görünmenizde fayda var bence
ben suanda hastayım bitince inşallah denicem. bu ay inş tutar hepimiziinOlur canim tabiki sorabilirsin bende aksamlari yapiyorum hastaligim yeni bitti bir kac gune yapmaya baslarm
normalde 23ü ama iğnenin 14.günü 20-21 gibi olcak 1 hafta sonra test yapcam inşallah tutmuşturçarşamba günü gidiyorum doktora inşallah ilgilenir ve güzel ilerleriz canım 6 ay önce gitmiştim en son bakalım eşimde bende tekrar muayene olacağız.. ovuda kullancam bu ay inş olursenin bat ne zaman inş tutmuştur canım
Insalah hayirli haberler olsnben suanda hastayım bitince inşallah denicem. bu ay inş tutar hepimiziin
inşallah umudunu kaybetme stres yapmamaya calısnormalde 23ü ama iğnenin 14.günü 20-21 gibi olcak 1 hafta sonra test yapcam inşallah tutmuştur
İnşallah işe yaramıştır Rabbim yardımcımız olsuninşallah umudunu kaybetme stres yapmamaya calıs
Canim bende de o sorun var. Yetisiyor catlamjyor. Femara isimli ilacla catladigini gordum 14 ay sonra. Bir doktoruna danisa bilirsim. Ikinci olarak aşilama deyil de tup bebek onerilir senin durumun icin. Bende de bu ay catlamasaydi tuo bebeye bir numarali adaysin dedi doktor. Aşilama erkekden kaynakli sorunda daha çok deneniyor. Catlamasa bile olgunlasiyorsa harika. Icinden yumurta hucrelerin aliniyor ve dollendiriliyor. Bence tup bebek deneyinCanimben daha 6 7 aylik evliyken kist patlamasi yasadim 2 sene yarim yamalak korundum ilac tedavisi denedik sonra 4.senemde hamile kaldim 16gun sonra düşük yaşadım 1sene ara verdim sonra Tekrar ilac tedavisi denedik olmayınca asilama denedik 2 ay yapıldı hala kismet olmadi benim sorunum yumurtam gelişiyor ama catlama sorunum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?