Gebeliğe Hazırlık Uzun süredir hamile olmaya çalışanlar :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol kişiye göre değşiyor tabi bende mesela yumurtalar hemen gelişmedi uzun sürdü ilaç almak zorunda kaldık ek olarak tüp degl ama ilaclar vok pahali toplam 20 bini bulmuştur tedavi
Anladım canım hayırlısıyla gelsin bebeğin sağlıkla inşallah

En zoru da o reflü günü.. seni çok iyi anlıyoruz canım yanlız değilsin en azından bu konu da biraz motive eder insanı burda hepimiz aynı şey için çabalıyoruz vazgeçmek yok.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Yorucu yıpratıcı ama vardır bi zamanı önemli olan çok yara almamak ilişkiyi de yıpratmamak bu nedenle benim ilişkimde bile sorun hale gelmişti bi ara atlattık ama çok zor gerçekten süreç...

Koru hastanesinde zahide küçük çok duydum ankara çevresinde yaşasaydim kesinlikle ona giderdim. Bi hastaneyle görüs istersen doktora da bağlarlar. Ufak da olsa bir fikrin olur
Onu birinden daha duydum canım telefon üzerinden görüşme sağlarsa eğer deneyim haklısın

evet yahu böyle bi anlık hayal kırıklığı üzüntü sonrasında çaresiz hissetme sonrasında şükretme hepsini aynı anda 3 dak içinde falan yaşıyoruz . benim eşimin de çok odağında değil bu konu bem tek başıma çabalıyo gibi hissediyorum. bu zamana kadar öyle oldu hep ondan artık ben de salmaya karar verdim biraz artık. olan bana oluyo kendime üzülüyorum bazen

Aynen aynen bütün duygular karışık oluyor hasta olunca rabbim yardım etsin ya hepimize zor.. eşler biraz daha rahat anlamıyorum bi ara bende bu yüzden sorun yaşamıştım ama sonunda beni anladı oda dikkat etmeye başladı sonunda.. saldığım zamanlar da oldu burdan uzak kaldım hatta hiç düşünmeme vaktim olmayan zamanlar oldu yine olmadı yine olmadı.. ne olacak böyle bilsem

seni azzenin topiğinden de hatırlıyorum sanki canım ben, peki belli bir sorun var mı sebepsiz mi ?

seni azzenin topiğinden de hatırlıyorum sanki canım ben, peki belli bir sorun var mı sebepsiz mi ?
Aynen aynen ora benim ilk evim gibi diyebilirim doktor sebepsiz demişti canım ama 6 ay önce. Eşim için doğal yollarla olmayacak kadar değil ama hız sorunu var dediler ilaç verdiler DHA iyi olur diye ayrıca biz de çakşır aldık da kullandı ayrıca öyle işte. Senin hikayen ne

canım ben iki senedir evliyim işte korunmadım hiç , üç sene önce polip kist prl yükseklği ve pko görünmü falan vardı. o yüzden hiç korunmadım. kimyasal falan da yaşamadım. yaşım 29, bir ay önce doktora gittim ilk defa vajinal muayne oldum ters rahimli ılduğumu öğrendim. şimdi de pzrtsi günü işten izin alabilirsem eğer hormonlarıma baktırıcam. benim biraz uzun ve karışık yani :)

Sonuç olarak hepimizin derdi aynı en azından bilinçli ilerliyorsun canım rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ve isteyen herkese tabi ben de uzun zaman olduğu için tekrardan bi doktor ziyareti yapmayı düşünüyorum bide doktorlardan asla tatmin olmuyorum eşim için de kendim için de hiç umursamadılar bizde olur heralde dedik ama olmadı kendi kendimize çabaladık diyebilirim en çok da ben çabaladım eşimin yemesi içmesi kendim öule ve aylardır folik asit kullanıyorum bu ay olursa diye diye benim de uzun aslında ama bu yakın süreç böyle geçti şuan yolun sonuna gelmişlik hissi var herşeyi denediğim için sadece son bi kontrol ve aşılama tüp gidilecek gibi bilmiyorum

Ever canim herseye bakildi asilama doneminde vuruldum ilk ay catlamadi 2.ay catladi ama dollenmedi benim adetim de gecikme yaşıyorum suan bugun 11.gun ama testleede coooookkk silik cikiyo anlamdim
Inşaallah hamilesindir canım belki geç dollenmedir ❤ kan testi yap başka türlü rahatlayamazsin

Asıl doktorun söylemesi lazım rahim filmi diye bence başka doktora da bakım ben de gittim doktora normal muayeneden sonra hemen rahim filmi istedi

Alaym en iyisi dedgn gibi ztn aklimdaydi
Doktor ne diyor hiz sorunu icin

Asıl doktorun söylemesi lazım rahim filmi diye bence başka doktora da bakım ben de gittim doktora normal muayeneden sonra hemen rahim filmi istedi
İstemediler iste normal deneyin diyip gönderdiler ona sinir oldum bende tekrar gitcem bakalım

Alaym en iyisi dedgn gibi ztn aklimdaydi
Doktor ne diyor hiz sorunu icin
Vitamin verdi beslenmeye dikkat edin dedi başka bişe demedi ki olmazsa 6 ay sonra yine gelin demişti ama biz ek olarak kendimiz çakşır kullandık

Kozlar merhaba benim çatlatma iğnesinin 15. Günü bugün dün kan verdim 7.40 çıktı
Bugünde idrar testim ikinci çizgi vardı nasıl sizce

Ovulasyon testi kullaniyomusn
Bi kere kullanmaya çalıştım beceremedim ama gün aşırı ilişki olduğu için sonra da ihtiyaç duymadım bazen alsam diyorum ama artk gitcem hastaneye hasta olursam zaten duruma göre alabilirim geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…