Anladım canım hayırlısıyla gelsin bebeğin sağlıkla inşallahsağol kişiye göre değşiyor tabi bende mesela yumurtalar hemen gelişmedi uzun sürdü ilaç almak zorunda kaldık ek olarak tüp degl ama ilaclar vok pahali toplam 20 bini bulmuştur tedavi
En zoru da o reflü günü.. seni çok iyi anlıyoruz canım yanlız değilsin en azından bu konu da biraz motive eder insanı burda hepimiz aynı şey için çabalıyoruz vazgeçmek yok.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Yorucu yıpratıcı ama vardır bi zamanı önemli olan çok yara almamak ilişkiyi de yıpratmamak bu nedenle benim ilişkimde bile sorun hale gelmişti bi ara atlattık ama çok zor gerçekten süreç...kızlar selam ben de iki senedir istiyorum, olmuyor. artık yoruldum biraz . ama gene de sağlığa duacıyım isyan etmek istemiyorum sadece üzülüyorum.
bu aydan sonra olmazsa belli bir müddet daha ara vereceğim demiştim. evde ne ovülasyon ne gebelik testi var. almayı da düşünmüyorum. olursa olur olmazsa da artık sorgulamak istemiyorum. bugün regl oldum hassas bir topum şuan, allah yardımıcımz olsun
Onu birinden daha duydum canım telefon üzerinden görüşme sağlarsa eğer deneyim haklısınKoru hastanesinde zahide küçük çok duydum ankara çevresinde yaşasaydim kesinlikle ona giderdim. Bi hastaneyle görüs istersen doktora da bağlarlar. Ufak da olsa bir fikrin olur
Insragram hesabina da bir bak istersen. Ordan yazilan mesajlara da dönüyorOnu birinden daha duydum canım telefon üzerinden görüşme sağlarsa eğer deneyim haklısın
evet yahu böyle bi anlık hayal kırıklığı üzüntü sonrasında çaresiz hissetme sonrasında şükretme hepsini aynı anda 3 dak içinde falan yaşıyoruz . benim eşimin de çok odağında değil bu konu bem tek başıma çabalıyo gibi hissediyorum. bu zamana kadar öyle oldu hep ondan artık ben de salmaya karar verdim biraz artık. olan bana oluyo kendime üzülüyorum bazenEn zoru da o reflü günü.. seni çok iyi anlıyoruz canım yanlız değilsin en azından bu konu da biraz motive eder insanı burda hepimiz aynı şey için çabalıyoruz vazgeçmek yok.. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Yorucu yıpratıcı ama vardır bi zamanı önemli olan çok yara almamak ilişkiyi de yıpratmamak bu nedenle benim ilişkimde bile sorun hale gelmişti bi ara atlattık ama çok zor gerçekten süreç...
Bakayım canım çok teşekkür ederimm desteğin içinInsragram hesabina da bir bak istersen. Ordan yazilan mesajlara da dönüyor
Aynen aynen bütün duygular karışık oluyor hasta olunca rabbim yardım etsin ya hepimize zor.. eşler biraz daha rahat anlamıyorum bi ara bende bu yüzden sorun yaşamıştım ama sonunda beni anladı oda dikkat etmeye başladı sonunda.. saldığım zamanlar da oldu burdan uzak kaldım hatta hiç düşünmeme vaktim olmayan zamanlar oldu yine olmadı yine olmadı.. ne olacak böyle bilsemevet yahu böyle bi anlık hayal kırıklığı üzüntü sonrasında çaresiz hissetme sonrasında şükretme hepsini aynı anda 3 dak içinde falan yaşıyoruz . benim eşimin de çok odağında değil bu konu bem tek başıma çabalıyo gibi hissediyorum. bu zamana kadar öyle oldu hep ondan artık ben de salmaya karar verdim biraz artık. olan bana oluyo kendime üzülüyorum bazen
seni azzenin topiğinden de hatırlıyorum sanki canım ben, peki belli bir sorun var mı sebepsiz mi ?Aynen aynen bütün duygular karışık oluyor hasta olunca rabbim yardım etsin ya hepimize zor.. eşler biraz daha rahat anlamıyorum bi ara bende bu yüzden sorun yaşamıştım ama sonunda beni anladı oda dikkat etmeye başladı sonunda.. saldığım zamanlar da oldu burdan uzak kaldım hatta hiç düşünmeme vaktim olmayan zamanlar oldu yine olmadı yine olmadı.. ne olacak böyle bilsem
Aynen aynen ora benim ilk evim gibi diyebilirimseni azzenin topiğinden de hatırlıyorum sanki canım ben, peki belli bir sorun var mı sebepsiz mi ?
canım ben iki senedir evliyim işte korunmadım hiç , üç sene önce polip kist prl yükseklği ve pko görünmü falan vardı. o yüzden hiç korunmadım. kimyasal falan da yaşamadım. yaşım 29, bir ay önce doktora gittim ilk defa vajinal muayne oldum ters rahimli ılduğumu öğrendim. şimdi de pzrtsi günü işten izin alabilirsem eğer hormonlarıma baktırıcam. benim biraz uzun ve karışık yani :)Aynen aynen ora benim ilk evim gibi diyebilirimdoktor sebepsiz demişti canım ama 6 ay önce. Eşim için doğal yollarla olmayacak kadar değil ama hız sorunu var dediler ilaç verdiler DHA iyi olur diye ayrıca biz de çakşır aldık da kullandı ayrıca öyle işte. Senin hikayen ne
Sonuç olarak hepimizin derdi aynıcanım ben iki senedir evliyim işte korunmadım hiç , üç sene önce polip kist prl yükseklği ve pko görünmü falan vardı. o yüzden hiç korunmadım. kimyasal falan da yaşamadım. yaşım 29, bir ay önce doktora gittim ilk defa vajinal muayne oldum ters rahimli ılduğumu öğrendim. şimdi de pzrtsi günü işten izin alabilirsem eğer hormonlarıma baktırıcam. benim biraz uzun ve karışık yani :)
Inşaallah hamilesindir canım belki geç dollenmedir ❤ kan testi yap başka türlü rahatlayamazsinEver canim herseye bakildi asilama doneminde vuruldum ilk ay catlamadi 2.ay catladi ama dollenmedi benim adetim de gecikme yaşıyorum suan bugun 11.gun ama testleede coooookkk silik cikiyo anlamdim
Insaallah canim pazartesi yapmayi düşünüyorumInşaallah hamilesindir canım belki geç dollenmedir ❤ kan testi yap başka türlü rahatlayamazsin
Asıl doktorun söylemesi lazım rahim filmi diye bence başka doktora da bakım ben de gittim doktora normal muayeneden sonra hemen rahim filmi istediTekrar gitmeyi düşünüyorum bende aynı canım işte doktorlar da pek takmıyor gibime geliyor denemeye devam et hiç bişe yok çok sağlıklısın dedi eşime top attı bu sefer başka yerlere de girmek istiyorum o dediğin filmi kendi isteğimizle çekilebilir miyiz ki acaba doktor benden hiç bişe istemedi ki çünkü haklısın mücadele etmeliyiz İnan ediyorum da
Alaym en iyisi dedgn gibi ztn aklimdaydiDirek eczanedende alabilirsin benim ki 38 TL ucuz olanları da var birsürü çeşidi var.. bilgin olsun. Bizde sorun yok ama vareşimin hız sorunu çıktı bende şimdilik bişe yok yani en son yoktu tekrardan gideceğim hasteneye bakalım
İstemediler iste normal deneyin diyip gönderdiler ona sinir oldum bende tekrar gitcem bakalımAsıl doktorun söylemesi lazım rahim filmi diye bence başka doktora da bakım ben de gittim doktora normal muayeneden sonra hemen rahim filmi istedi
Vitamin verdi beslenmeye dikkat edin dedi başka bişe demedi ki olmazsa 6 ay sonra yine gelin demişti ama biz ek olarak kendimiz çakşır kullandıkAlaym en iyisi dedgn gibi ztn aklimdaydi
Doktor ne diyor hiz sorunu icin
Ovulasyon testi kullaniyomusnVitamin verdi beslenmeye dikkat edin dedi başka bişe demedi ki olmazsa 6 ay sonra yine gelin demişti ama biz ek olarak kendimiz çakşır kullandık
Bi kere kullanmaya çalıştım beceremedim ama gün aşırı ilişki olduğu için sonra da ihtiyaç duymadım bazen alsam diyorum ama artk gitcem hastaneye hasta olursam zaten duruma göre alabilirim geriOvulasyon testi kullaniyomusn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?