• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Uzun süre mesigyna kullanıp bırakan?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Cadaloz Kedi

Life is a beach, enjoy the waves.
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
202
1.201
63
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıldır mesigyna(1 aylık doğum kontrol iğnesi) kullanıyordum. son dozumu haziranda oldum ve bıraktım. eylül ayından beri 3. kez adet oluyorum düzenim aşırı bozuldu neredeyse her gün kanamam var, doktor yumurtalıklarımda bir sorun olmadığını iğneden olduğunu söyledi. yaşamış olan veya adet düzenim için bir tavsiyesi olan var mı kür falan? 😔

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 3 yıldır mesigyna(1 aylık doğum kontrol iğnesi) kullanıyordum. son dozumu haziranda oldum ve bıraktım. eylül ayından beri 3. kez adet oluyorum düzenim aşırı bozuldu neredeyse her gün kanamam var, doktor yumurtalıklarımda bir sorun olmadığını iğneden olduğunu söyledi. yaşamış olan veya adet düzenim için bir tavsiyesi olan var mı kür falan? 😔
Bende kullanmaya başlayacağım ama biraz korkuyorum iğneden çok ağrı sızı yapan bir iğne mi bilgilendirirseniz sevinirim

Back