Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Bayıldım yaaaaaaaaaaa

Şu sarımsak kokusunu giderici olay süpermiş ampülleri de hepsini de denicem işte.... Eeeehh yeter yahu!!!! Saçlarımız gürleşcek o kadar!!!

muhtesem uzama bu ya benim saclarim hic gögüsümü kapatigini görmedim onca senedir bakim yaptigim uzatma yollarini denedigim halde artik sinemakiyide kullaniyorum 5 haftamdayim pek uzama hissetmedim ama bekliyorum sarimsakli sampuan kullaniyorum ve zeytinyagli kavanoza 15 dis sarimsakta rendeleyim biberiye yagi döktüm bakalim umarim busefer uzar belime kadar

ben de cevap isterim :))
ben şimdi aktardan bir yağ karışımı aldım onu yapıyorum saçıma da, düzenli olarak 4 günde bir ısırgan otu suyunu kullanıodum ikisini birden kullansam şimdi zarar verir mi acaba kızlar??? bilen var mı

Merhaba , saçların çok güzel maşallah gerçekten :) Ben de 3 haftadır kullanıyorum sinamekili kürü, çamterebentin eklemeyi düşünüyorum şampuanıma ama bazı arkadaşlar saçları kaskatı yaptığını söyledi, acaba sen ne dersin bu duruma ? Şimdiden teşekkürler canım.

Çam Terebentini 700 mllik şampuana 15 damla damlatırsan kuruluk yapmaz ama çok güçlü bir yağdır tiner gibi de kullanılıyor resim atölyelerinde, direkt saçına dökersen saçlarını yakar saç derine zarar verir.zaten çam terebentini saç diplerine şampuanla veya kürle uygulayıp sonra yıkamak lazım en fazla 5 saat kafanda dursun sonra yıka canım yoksa kurur ama yıkarsan hiç sorun olmaz merak etme

şampuan 700 ml biraz kullanılmış ne kadar çamterebentin eklemeliyim bu arada saçlarım çok ince ve çok dökülüyor ne yapmalıyımm ( o yag karışımlarını denemek istiyorum ama şuan alamam

Son düzenleme:
uçlarından aldırmanı öneririm ama çok sağlıklı gelmedi bana yanlış anlamazsın umarım çatal çatal görünüyor da...

sinamekiyi çook önceleri kullanıp olumlu sonuç almıştım
şimdi tekrar başladım ve 2.tur 4.kürümü yaptım genelde 5.kür sonrasında kendini belli ediyor
sarımsak da çok işime yaradı doğrusu zeytinyağında bekletmiştim ve ılıtıp kullanıyodum
açıkçası şu yağ konusunda da tek tek almaktansa karışım şeklinde mi alsam diye düşünüyorum
ve barcelinoyu düşünüyorum kullanıp tavsiye edebilecek biri var mıdır aranızda kızlar..
ve rapunzel saçlarına bayıldım canım harika hemde sarı nasıl başa çıkıyosun bakımında bende yaptırıcam ama
iyce yıpranmasından korkuyorum hindistancevizi yağını çok kullandım ama başka bi önerin olur mu acaba

saclarım uzuyor uzamasına ama cansız sanrm kopuyor surekli oyle cok işlm yaptmamdaa saclarıma buna ne yapabılırım yaaa birde cok yaglanma var cozum bulamadım bır turlu

slm rapunzeeel saçlarına ve rengine bayıldım çok güzel, kendin mi boyuyorsun, boya markası ve numarasını öğrenebilirmiyim.

Saçların çok güzel maşallah canım keşke benimki de normal bir bayanın saçlarına benzese acayip çirkinler en kötüsü de yapabileceğim her şeyi yapmış olmama rağmen başaramamam...

saç dökülmesini önlemek için denemediğim yöntem veyağ kalmadı.yine denemek için aldığım Otacı'nın şampuanlarını kullandığımdan beri saçlarım dökülmüyor ve diplerden yeni saçlar çıkıyoR.Saçlarım balyajlı ve zor taranıyordu ama şampuanla sert tarasam dahi dökmüyor.düzenli kullanıldığında sonuç inanılmaz.saç dökülmesi nedir unuttum.sarmaşık ağacı özlü olanını kullanıyorum.boyadan önce ısırgan otlusunu kullandım.sonuç inanılmaz

arkadaşlar merhaba,burda saç uzatmak için doğum kontrol hapının çok faydalı olduğunu okumuştum....ben 15 gündür deniyorum....saçımda herhangi bir anormallik olmadı..denemek isteyen arkadaşlar deneyebilir....şayet her saça farklı etki yaparmı bilemiyorum ama benim saçım uzuyor gibi....bilgilendirmek istedim :))

canım kusura bakma bu resimlerin boyutu küçük birde yakından saçlarını net görebilceğimiz fotolar koyarmısın :) ellerine sağlık herşey için harikasın :)

Bende kullandım bu tarifi ortalama 12 hafta arada kaçırdığım oldu ama genelde düzenli gitmeye çalıştım açıcıdan dolayı zarar gördüğü için erkek gibi kestirmiştim saçlarımı şimdi çok şükür omzuma indi ancak şöyle bir olay var şampuan olarak ısırganlı şampuan kullanıyorum normal market şampuanlarıylada denedim o şekil faydasını görmemiştim, şampuanın içine sarımsakta koydum az kokuyor ama napalım idare ediyoruz

Son düzenleme:
Canım maşallah saçlarına gerçekten rapunzel gibi olmuşsun :) saç rengin benimde çok hoşuma gitti. marka ve numarasını verebilirmisin. birde kendi saç rengin üzerinemi uyguluyorsun boyayı yoksa açıyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…