Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
offf bende istiyorum saçlarımı gürleştirmek ve uzatmak. ama o kadar çok okudum ki kafam karıştı biri neler yapabileceğimi yazsa bi tek ona yoğunlaşsam çok güzel olacakkkk

offf bende istiyorum saçlarımı gürleştirmek ve uzatmak. ama o kadar çok okudum ki kafam karıştı biri neler yapabileceğimi yazsa bi tek ona yoğunlaşsam çok güzel olacakkkk

haklısın canım insanın bu kadar seçenek arasında kafası oldukça karışıyor gel ben sana yardımcı olayım..
ilk olarak saçların ne boyda inceliği kalınlığı yapısı boyu bunlar nasıl?

Ahh canımm benimm çook mutlu oldummm inan ki. saçlarım omuzlarımın altında. ince telli ve uzun süre saçlarımı düzleştirdim. 3aya yakın bıraktım, 3 ay boyunca her ay kırıklarımı aldım toparladım biraz ama soluk duruyor haliylee. 1-1buçuk aydur yumurta sürüyorum. sinamekiye ve zeytinyağına başladım ama dökülme yaptı :/

sinemaki dökülme yapıyor canım yani zaten dökülcek olan saçları ince yapıda olan saçların çabuk atılmasını sağlıyor. sinemaki kürünü bende 1 aydır yapıyorum.bende tamamen düzleştiriciyi bıraktım benim eski saçlarım çok güzeldi açık renk baya uzun ve sağlıklıydı e açık renk boya düzleştirici mahvetti 1 senedir iştee uğraşıyorum saçlarımla. geçen kış kısa kestirdim kütten biraz daha uzun yavaş yavaş uzadkça kestirmelere devam ettim bu süreçte düzleştiriciden kaçındım. yaza kadar biraz düzelttim yaz süreci tabi deniz havuz güneş derken bide yazlık hayatı orda mecburen sürekli düzleştirmekten yine başa dönmüş oldum şuan 2 aydır yaptıklarımdan memnun gibiyim sanada tavsiye edebilceğim;

ilk olarak lavanta kürüne başla bu dökülmen açısından iyi olucaktır hem bu şekilde sinemaki kürünede devam edebilirsin seninde yıpranık ve kuru saçlarından kurtulman için saça nem kazandırman lazım ben mayonezden memnun kaldım 3 kullanımda onu deneyebilirsin.. banyodan çıktıktan sonra kullancağın bi serum al herhangi bişey sadece nem vermesi açısından.. tabi az miktarda bebe yağıda aynı işlevi görebilir ben her ikisinide zaman zaman deniyorum..

en önemli konuda şampuanın şampuanın bitkisel olmasına çok dikkat et her kozmetik şampuan saça zarar veren etkenler içeriyor eczane dışı hiçbiyerden şampuan alma..

Merhaba arkadaşlar;
Kuaförümün şiddetli önerisi üzerine sarımsaklı şampuan aldım. Ancak içine 10 tane kadar doğum kontrol hapı ufalayıp öyle kullan, saça çok iyi geliyor dedi.
yani şampuan ve doğum kontrol hapı birlikteliği kafama çok yatmıyor açıkçası...
Ama o müşterilerden bu fikri duyduğunu ve kendisinin de uzun zamandır sarımsak şampuanı + doğum kontrol hapı karışımını kullandığını üstelik saçının da gürleştiğini söyledi.
saçları gerçekten de gür ve güzel görünüyordu.
bu konuda bir fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
teşekkürler

çok teşekkür ederim canım. lavanta kürünü ve mayonezi nasıl kullanıldığını şimdi araştırdım. En çok pratik olmasına sevindim. Daha önce hiç serum almadım o konu hakkında hiç bir bilgim yok nasıl kullanılıyor nerede bulunuyor hiç bilmiyorum :/ Onuda araştırayım canım. Peki bu eczanede satılan bitkisel şampuanların fiyatı ne kadar oluyor ? Yardımcı olduğunn için çooook teşekkür edeerriimmm.. :)))))

Forumlarda okuduğum kadarıyla sarımsaklı şampuan iyi geliyor. Ama doğum kontrol hapı bana da garip geldi. Nasıl bir etkisi olabiliyor ki ? Doğum kontrol hapından koymasan bile sarımsaklı şampuanı dene derim.

Çok garip geldi

sarımsaklı şampuanın saç dökülmesine iyi geldiğini biliyorum doğum kontrol hapı da saçın daha çabuk uzaması içindir

Fotoğraf eklemişken topiğime de biraz ekliyim

maşşallah maşallah diyeyim.tütüütütü nazar değmesin çok güzel:)
uzatmakta en etkili yöntem ne peki ,bende sinemaki kürüne başlyacağım yakın zamanda:)saçların bir harika ne kadar uzun maşallah emek verdiğin belli:)ne kadar zamanda uzattın sorması ayıp?

Forumlarda okuduğum kadarıyla sarımsaklı şampuan iyi geliyor. Ama doğum kontrol hapı bana da garip geldi. Nasıl bir etkisi olabiliyor ki ? Doğum kontrol hapından koymasan bile sarımsaklı şampuanı dene derim.
Emin olmamakla beraber şöyle yorumluyorum:
Doğum kontrol haplarının çoğu tüylenme,kıllanma yaparmış bazı insanlarda,öyle bir yan etkisi mevcutmuş.Gürleşmesi ondan olabilir.

merhaba rapunzel

benim saçlarımda tek sorunum dökülme bu aralar. ve gür olmasını istiyorum. yeni saç çıkarmı acaba gürleştirmek mümkün mü?

onun dışında bi problemim yok. saçlarım yumuşak ve parlak. 1 sene kestirmesem kırılmaz. 2 günden sonra yağlanır biraz yağ problemi oluyor

merhaba rapunzel

benim saçlarımda tek sorunum dökülme bu aralar. ve gür olmasını istiyorum. yeni saç çıkarmı acaba gürleştirmek mümkün mü?

onun dışında bi problemim yok. saçlarım yumuşak ve parlak. 1 sene kestirmesem kırılmaz. 2 günden sonra yağlanır biraz yağ problemi oluyor

çok sagol tam da benim istedigim yararlı şeyler var inşallah en kısa zamanda uzun saçlara kavuşurum:))))

Fotoğraf eklemişken topiğime de biraz ekliyim

Sevgili Rapunzel, çook güzelsin ^^

Saçlarına hayran kaldım. Maşallah, Allah nazarlardan saklasın, bana da nasib etsin

Ben de saçç uzatma macerasına başladım, senin tariflerinden de bolca faydalanacağım

Saç rengini çok merak ettim. Ben esmerim fakat anneme çok yakışacağını düşünüyorum. Hangi boyayı kullanıyorsun, bana da söyler misin ?

Şimdiden teşekkürler :)

Rapunzel uzun zamandır girmiyor siteye. Ben saç rengini paylaşmıştım bir yorumumda, yönlendiriyorum;

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/443154-uzun-saglikli-guzel-saclar-icin-denedigim-dogal-tarifler-resimli-128.html#post24286523

ya saçlarımı hep aynı kuaföre kestiriyordm ama bi kere farklı bi kuaföre gideyim dedim ve azalttırmak istedim tam 5 ay oluyo ama o gün bu gündür saçlarım uzamadı ve uçları tıkanmış gibi çoook sert ve hep aynı boyda sanırım küstü bunun için bi tarif var mı evde kolay yollarla uygulayabileceğimiz çünkü annem artık isyan etmiş durumda kadın banyo etceğim zaman korkuyor yine saçına ne sürdün die :// lütfen yardımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…