- Konu Sahibi rapunzeeel
- #1.381
saçlarına bayıldım mükemmeller :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlaaarr bende kafama gore evde ne varsa karistirip kafama surdum cikmadi sacimdan yaa duruladim saci baktim beyaz beyaz kalmis bidaha yikadim baktim cikmadi hazir maskem vardi onu surdum yikadim anca cikti
yumurta sarisi
badem yagi
sarimsak yagi
zeytinyagi
bal
saclarim yapisik yapisik oldu taranmadi vallahii... normalde balsiz ve yumurtasiz sadece yag surerdim cikardi kolayca. siz nasi kullaniyorsunuz bunlari:26:
Direk sıcak suyun altına girdiysen o yumurta pişmiştir Ondan çıkmamıştır bence. Yumurtayı ılık veya soğuk suyla akıtmak lazım
bende 1,5 aydır sinemaki kürünü her hafta düzenli olarak kullanıyorum, saçlarımda gözle görülür şekilde uzama oldu ve özellikle ben bişey demeden nişanlımın dile getirip saçların uzuyor demesi beni daha çok mutlu etti :)
uzun olan saçlarımı bi anlık sıkıntıyla ense boylarında kesmistim.. Suanki boyu ise omuzlarimdan 5 parmak aşağıda, ve uzadığıni görmek beni mutlu ediyor
1,5 aydır her hafta saçlarıma sinemaki kürünü uyguluyorum ve her banyodan sonra saçlarımı havluyla hafif ıslaklığını aldıktan sonra saçlarıma gliserin sürüyorum kuruyup kırılma olmaması için muhteşem yapıyor deneyin ve yine bu küre başladıgımdan beri zeytinyagini ısıtıp saçlarımda 2 saat bekletiyorum haftada bir kere yapıyorum. Aşırı yoğun yapmamanizi tavsiye ediyorum çünkü saçlar kendi yağından bile besleniyorlar onları yormamak lazım :))
rapunzeel merhaba saçlarına bayıldım harika görünüyorrrrr sinemakili kürü bende kullanmıştım zaten çok yavaş uzayan bi saç yapım var ve cansızzolabildiği kadar iyi gelmişti Ama sarımsaklı zeytinayğı kürü bi mucizee benim ölmüş saçlarımı bile yumuşatıp parlattı herkese tavsiye ederm :)benim saçlarımın bu kadar cansız olmasının sebebi hergün düzleştirmem ve doğal sarı olmasına rağmen plastik gibi duruyodu. Sana sormak istediğim bi şey var sen saçlarını düzleştirici fön veya gibi yıpranmalara karşı koruyomusun:26:
sarımsaklı zeytınyagı kurunu nasıl yaptın ?