Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
merhaba. bende sürekli saçlarımın rengiyle oynarım. 10 sene tamamen sarı tonlarını boyadım röfleler attırdım ama hep kısa kullanıırdım o yüzden fazla yıprandığını idrak edemedim. şimdi düğün arifesindeyim uzatıyorum ama uçları mahvolmuş durumda. daha canlı gözüksün diye çok koyu kahve yaptım. bakım yağlarına başladım. özellikle hangi yağları kullanmalıyım? düğüne kadar kestirmek istemiyorum zira erkek arkadaşım uzun saç hastası. bende bi kere olsun uzatmak istiyorum.

argan yağını öneriyorlar genelde.

Öncelikle konuyu açan arkadasın saçına maşallah :) benimde saçlarım düz bu aralar fazlasıyla kendini bıraktı cansız ve sönük haldeler..
Haftada bir sinemaki badem yagı ve bemiks ampul olan karışımı yapayım diyorum şampuanıma da çamterebentin ve bal karıştırayım diyorum.. Ama şampuan sarımsaklı şampuan zivagosun.. O şampuanıda bi arkadasım önermişti iyi gelmişti ama o bu şampuanla birlikte bişey kullanma demişti.. çam terebentin ve balı içine katarsam bi sorun olur mu ? 250ml lik o sarımsaklı sampuan ne kadar katmam gerekir acaba ? şimdiden teşekkürler..

neden o şampuanla bişey kullanılmıyor acaba? ben sinemaki yapıyorum haftaya da bu şampuanı almayı düşünüyordum almasam mı ki :S

neden o şampuanla bişey kullanılmıyor acaba? ben sinemaki yapıyorum haftaya da bu şampuanı almayı düşünüyordum almasam mı ki :S
bilmiyorum ki canım eczaneden aldıgında söylemişler saçına ek bişi kullanıyorsan bununla kullanma diye.. bende hem burda sorayım hem de farklı bi kaç eczaneye sorup fikir edinip öyle alayım dedim.. Eger kullanılmıyorsa o şampuandan almıcam biraz hacim kazanıp uzasın bu aralar önceligim onlar..

sinamekili kürü denemeyi düşünüyorum

slm cnmm sakın dENEMEYE BİLE KALKMA ben yaptımmmmm ve saçlarım cok azaldııııı aşırı döküooo şoktayım özellikle şakak bölgesini (( sakın sakın sakınnn... herkeste bir olurmu bilmiom ama bikaç kişiden daha duymuştm zaten inanmamıştm. konuma yazıcaktm ama biliosn boyalarla ilgili olmaz orda saçma olur burdan bu sayede kullanıcaklara bildirmiş oldm

uyardığın için çok sağol bebeğim cnmsn cnmmm

YAĞLI SAÇLAR İÇİN :
Bir tutam biberiye ve bir tutam kekiği 250 gram kaynar suda çay gibi demleyip, süzün.
Sıvıyı temiz saç diplerine sürün.

DÖKÜLEN SAÇLAR İÇİN :
500 Gr. Böbrek yağını küçük küçük doğrayıp eritin. Süzerek posalarınından temizledikten sonra 100 gr. hindistancevizi yağı karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı saç diplerinize sürüp saçlarınızı streçle sarın. En az 2 saat boyunca bekleyin ..

etkili çözümler için bize ulaşın

Son düzenleyen: Moderatör:

tecrübeli olduğundan sana dorayım dedim.. benim saçlarım da sarı ve doğal kıvırcık.. boyanın etkisiyle kıvırcıklığı azaldı ve çok yıprandı ve de çok dökülüyor.. senin yöntemleri uygulayacağım ancak sarımsak kısmı kulağa hiç cazip gelmedi. kokusu kalmıyor mu hiç ya da rahatsız olmuyormusun.. saçın dökülmesini engelleyen, kırılmaları ve yıpranmayı önleyen ve tamir eden ve de kıvırcıklığını artırabilecek bir bakım önerebilirmisin. biliyorum çok şey istiyorum ama bir çok ürünü kullandığımda saçlarım düzleşiyor. bakımlı sağlıklı olması bir şey ifade etmiyor o zaman da benim için..

gerçekten mi canım yaaaa şok oldum valllaaaa ben de bugün sinameki almaya çıktım.onun dışında her şeyi alıp gelmişim bu bir işaret mi yoksammm :18:

ben sinamekili kürü uyguluyorum, dökülme hiç yok, saça göre değişiyor sanırım, saçlarım kalın telli, dalgalı ve kuru

Son düzenleme:
rapunzelcim öncelikle harika saçların var gerçketen bayıldımmmm:) benim saçlarım siyah yani siyaha boyuyorum sinemakiye başladım daha öncede yapmıştım bıraktımm 1. kürümü çarşamba yaptım diyeceğim şu benim saçlarım keçe gibi uçları mat ne yapsam bilemiyorum kuaföre gitsem keselim diyecek ama 2 ay önce kestirmiştim ..yani banyodan çıkınca yumuşal lüle lüle durmuyor elseve kullandım şimdi bitkisel şampuan kullanıyorum sarımsak özlü aktardan almıştım 3 aydır kullanıyorum cvp verirseniz sevinirim...:13:

Sinemaki kürünü uyguladım.Ancak saçlarımın kırıkları arttı.Yine uçlarından kesmek zorunda kaldım Çörekotu yağı saçı gercekten uzatıyormu?Badem yağı ve susam yağının içine katsam faydası olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…