merhaba arkadaslar birileri bana yardimci olursa cok sevinirim
makedonyada yasiyorum arastirdim ama bu Sinameki nin makedonca karsiligini bulamadim ne yazikki turk arktarlarda yok malum :) bilen biri varsa her ihtimal yardimci olursaniz cok sevinirm hemen baslamak istiyorum bu kure $ubata kadar zamanim var artik nekadar uzarsa benim icin kar dir birde at sampuanini kullandigimi soylemek isterim kirik sorunlari olan saclari dokulen elektriklenen parlamayan saci olan arkadaslar kullanabilir tavsiye ediyorum
benim kiriklarim vardi yok oldular resmen sacim hafif kivircik dalgali gibi elektrikleniyordu sekil veremiyordum artik elektriklenmiyor sac dokulmeleri az da olsa azaldi ama kesinlikle eskisine kiyasen artik parliyor birde duzlestire duzlestire bi hal oldu saclarim sirf eski halini almasi icin kullaniyorum insallah eskisi giibi olur.
Aslinda sampuani alirken eczacidan sac uzatmada etkili olanini istemistim bunu onerdi bakalim artik ama yinede isimi sansa birakmak istemiyorum :)
at sampuani kullanmak isteyenlerde varsa sorularinizi seve seve cevaplarim tesekkurler :)