Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
ama ne saçın uzamasından ziyade çoğalmasını istiyorum ben ne denediysem olmadı...sarımsak,sinemaki,bal,yumurta,çam terebendi,vitaminler,çörek otu,ıhlamur....tabiki hepsi faydalı ama hiç biri saçlarımı istediğim gibi çoğaltıp gürleştirmedi ..bildiğiniz başka birşey var mı ??????

ama ne saçın uzamasından ziyade çoğalmasını istiyorum ben ne denediysem olmadı...sarımsak,sinemaki,bal,yumurta,çam terebendi,vitaminler,çörek otu,ıhlamur....tabiki hepsi faydalı ama hiç biri saçlarımı istediğim gibi çoğaltıp gürleştirmedi ..bildiğiniz başka birşey var mı ??????

aynı dertten muzdaribim bebişim:KK43:

dökülmeyi engellemek icin şu sıra banyodan önce organix argan sac maskesi banyodan sonra otaci dökülmeye karsı sac tonigi kullanıyorum ise yaradı tavsiye ederim saclarım toparlandı gibi...

acaba şu süt ve maya yı mı denesek ama benim midem öle şeleri kaldırmıo ya :KK43: içemiyorum elimde olan bişe değil yani..bir de o da saç uzatmak için sanırım ben uzun değil gür çok olmasını istiyorum işte

benim saçlarım uzun olmasına rağmen dökülmüo zaten.eskiden avuç avuç gelirdi ama duş alacağım zaman yarım saat önce sürüorum zeytinyağını ayda 1-2 kere yapıyorum..yaptığımdan beri de dökülmüo hiç..ama gürleştirmio da işte..

sinemaki gerçekten faydalı ..acaip hızlı uzatıyor saçları..ama o da gürleştirmio kalınlaştırmıo çoğaltmıyo ne yazıkki.. nedir bu çektiğimiz yaaaa:KK43:((

Arkadaşlar şampuanınıza sarımsak katınca koku yapıyor mu saçta yıkayınca? veya sütle kaynatıp deneyen oldu mu? Cesaret edemiyorum şampuanıma atmaya :KK43:

şampuanda denemedim ama saç bakım yagına koymustum felaketti kokusu cok zor cıktı sacımdan :KK43:( ayrıca sampuanın içinde çürür o cok kötü kokar ya :KK43: onun yerine sarmısaklı sampuan almak daha mantıklı

benimde saçlarım aşırı derecede dökülüyo,bi tokam vardı mesela takamzadım sığmazdı saçım küçük gelirdi şimdi tam oluyo..bi tutuyorum elimle azıcık bi tutam:KK14:
sinameki kürünü dnicem..geçende aktardan bademyağı ve çam terebentin aldım saf zeytinyağı da vardı evde sürdüm sarımsağıda ikiye kesip saç diplerime süürdüm ben bilmiyorum inş faydası olur şimdi bekliyorum..bide ısırgan otuyla durulama yapıcam banyodan çıkarken..biraz çoğalsın saçlarım yaa,kendimi çok kötü hissediyorum

ben bu topiği daha önce nasıl keşfedemedim. rapunzel saçların harika, maşallah diyelim :nazar:

at kuyrugu yapar tepeden toplarsın ya işte benim ordaki saçlarım seyrekleşti, kafama taktıkça sanki daha çok dökülüyormus gibi hissediyorum. gürleştirmek için bir tavsiyen var mı? :26:

.

rapunzel saçların çok çok güzel, saç rengin de öyle. Ben de bu topiği yeni keşfettim, iyiki de keşfettim, zeytinyağlı bakımdan ve sarımsaklı şampuandan şuan epey memnunum rengini açtırdığım ve yıpranmış saçlarım biraz olsun toparlandı. Ancak benim sorum şu yönde olacak saçlarımı açtırdıktan sonra 2. boyayışım şu an açık kumral-kumral arası dorelikler de mevcut küllü boya kullandığım halde. Açma işlemi yapmadan daha açık renkler kullanarak renk tutturmam mümkün mü mesela açıcı özellikli 12 ile 9-8 numaralı boyaları karıştırarak kullansam rapunzelin saçlarının rengini elde edebilir miyim, bir kaç boyamada da olsa razıyım. ayrıca açıcı kullanıp daha da yıpratmak istemiyorum:KK43:

Şuan sinemakiyi bi çay bardağı suda kaynattım süzdüm ılımasını bekliyrum ilk kez uygulucam diplere uygulucaz dimi sadece?

Arkadaşlar şampuanınıza sarımsak katınca koku yapıyor mu saçta yıkayınca? veya sütle kaynatıp deneyen oldu mu? Cesaret edemiyorum şampuanıma atmaya :KK43:

şampuanda denemedim ama saç bakım yagına koymustum felaketti kokusu cok zor cıktı sacımdan :KK43:( ayrıca sampuanın içinde çürür o cok kötü kokar ya :KK43: onun yerine sarmısaklı sampuan almak daha mantıklı

Neredeyse 1 yıldır şampuanımın içine sarımsak koyarım.Ne çürüme ne de rahatsız edici koku..Saçımı yıkarken hissediliyor kokusu ve banyodan sonraki yarım saat,saçlar kuruyana dek ama kuruduktan sonra kalmıyor birşey..Yaz sıcağında bile etrafımdakilere sordum var mı sarımsak kokusu diye,kimse duymamış..Rahat olun ve sarımsağı şampuanınıza rendeleyin kızlar :)

şampuanın içine rendeleyince sacta kamıyormu o rendilenen sarımsaklar yoksa diptemi kalıyor sampuanın:KK31:

:) Başta evet elime geldiler.Sonra forumdan bir arkadaşın tavsiyesiyle,şampuanın ağzına,kapağın altına ince çorap geçirdim(süzgeç niyetine) böylece parçalar elime gelmiyor :)

X