Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
sinek minek küründen anlamam ben bebeyağınından çok memnun olduklarını yazmışlar wallahi:) inşallah doğrudur bende yarın sabah denemeyi düşünüyorum

Kızlar bir süre sonra o bebe yağı uçları inceltip cansızlaştırıp kopartıyor bence denemeyin, badem yağı sürün, hindistan cevizi yağı sürün çok çok güzel sonuç alırsınız

Kızlar bir süre sonra o bebe yağı uçları inceltip cansızlaştırıp kopartıyor bence denemeyin, badem yağı sürün, hindistan cevizi yağı sürün çok çok güzel sonuç alırsınız
şimdiye kjadar hiç öyle şeyler sürmedim saçlarıma...ya saç kremi ya biriyantin hep öyle takıldım ama bebe yağını çok deneyen warmış tawsiyelerini yazmışlar merak uyandırdı walla

şimdiye kjadar hiç öyle şeyler sürmedim saçlarıma...ya saç kremi ya biriyantin hep öyle takıldım ama bebe yağını çok deneyen warmış tawsiyelerini yazmışlar merak uyandırdı walla

Sinameki topiğinde kontes ve bir kaç diğer arkadaş yazmıştı tatlım istersen bir göz at

Son düzenleme:
Ben bu durulanmayan sudan sanki çok fayda göremedim. Öncelikle benim fısfıs şişem büyük. Bu toz almak için olan spreyler varya, ondan. 2 kere sıktımmı saçım sırılsıklam oluyo. Güzel kokuyo ama sanki saçımı daha bi dolaştırıyo.. Saçım çok ince telli ve elektriklenme kabarma var. Bi türlü başedemiyorum bu sorunla. Kremde sürdüm accık o bile etkilemedi. Ancak düzleştiricem ki seninki gibi dzgün olsun. Onu da sık yapmak istemiyorum çok yıpratıyo. Bide yaz günü zaten her gün banyodayım, boşuna uğraş...

Son olarak yağlardan sonra ben 7-8 kez kez sabun yapıyorum saçıma çünkü bi türlü çıkmıyo o yağlar. Sanırım sabunda baya bi kabartıyo elektriklendiriyo...

offffff 7-8 mi??????saçın çok yıpranırr.sabun sürme zaten saçına,burada okuduğum ve işe yarayan bir sey tavsiye edebilirim sana.şampuannnnnn,saçını suyla ıslatmadan önce avucuna bol bol şampuan dök ve saçının özellikle diplerine sür,saçın her yerine şart değil yağlı olan bölümlere sür ve o şekilde iyice yıka.yağlı olduğu için şampuanı bol bol sürmen lazım o yüzden kullandığın şampuan pahalıysa daha ucuz birşey alıp en başta onunla yıkayabilirsin ki ben öyle yapıyorum.daha sonra saaçını durula.bu çok işe yarıyor hiç su değdirmeden bi dene istersen.

cnm çok teşekkür ederim cevabına.. dün aynen dediğin gibi yaptım zaten. kafayı yemiştim çıkmıyodu kafamdan. hakkaten işe yaradı 2 şampuandan sonra hemen temizlendi kafam :) sabun gerçekten çok yıpratıyo.. bide aşırı kabartıyo.. zaten zeytinyağlı saçı yıkama forumunda da yazmıştım okuyabilirsin.

tekrar teşekkürler...

Merhaba herkese bende 4 keredir bakım yapıyorum fakat artık tatilde oldugum için 2 günde bir sinameki ve yağ karısımı yapayım diyorum böyle sık yapmanın bir zararı olur mu acaba?

Merhaba herkese bende 4 keredir bakım yapıyorum fakat artık tatilde oldugum için 2 günde bir sinameki ve yağ karısımı yapayım diyorum böyle sık yapmanın bir zararı olur mu acaba?

sık sık yapma saçlarını yorarsın haftada 1 kere en iyisi

Son düzenleme:
Sağol canım , işte daha hızlı uzasın diye ne yapacagımı şaşırmış durumdayım,kuaförün azizliğine uğradım da,doğuda öğretmenim bilmediigm bir yere gittim dogal olarak uclarından alması 4 parmakmış sevgili kuaförün (((((

Son düzenleme:
allah sabır versin düzenli yap uzar

kızlar bu yağ karışımlarını haftada 1 yapsak yeterli mi? ben 2 kere yapıyodum ama yıpratırmı acaba? yoksa daha mı etki eder?

önemli değil canım,yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.bide şu saçlarımız uzasa

mrb cnm bn yeni katıldım senin saç bakım kürleri hakında yazını okudum denemeye karar verdim bnm saçlarım çok cansız ve dökülüo doktorun verdiği bi karışımı kullanıyorum ama içinde neler var bilmiyorum ezcaneye yaptırmıştım. bu ballı karışımı suyla birlikte mi ısıtıyoruz onu anlamadım nasıl uyguluyoruz saça? bide bn dove şampuanı kullanıyorum onun içine döksem bunların hepsini oyle kullansam olur mu :)

Bu şampuana katılan bal, kahvaltılık ekmeğimizin üzerine sürdüğümüz bal değil mi?
Çam balı farklı mı oluyoo:26:

rapunzel saclarına bayıldım benımde saclarım eskıden senın gıbıydı ama kızılı =) kestırdım cunku cok dokulmeye basladı sımdı kısacık ve roflelı uzatmaya calısıyorum ama cok ınce tellı oldugu ıcın cok mutsuz oluyorum uzayıncada senı bayadır takıp edıyorum su sınamekılı kurden yaptım baya canlandı saclarım ıcımdede umut yeserdı bırazcık belkı bıraz destek versen ne kullanabılırım napabılırım acısından cok mutlu olurum =) bır de sac rengıne bayıldım sırlarını bıraz paylasırmısın kendın boyuyormussun okudugum kadrıyla kac haftada yada ayda bır boyuyorsun hangı renk falan ..cok soru sordum bılıyorum )=
ama sımdıden cok tesekkur ederım cok opuyorum ..resım paylasabılsem gosterıcem ama sıtede daha cok yenı oldugum ıcın anlayamadım pek gösteremıyoruz galıba ):

rapunzel saçların harika maşallah canımm:) sana sorum olacaakk ben sinameki otunu kaynatıp fısfıslı şişeye koydum banyodan sonra hep mi sıkacam saçlarımın ucuna yoksa saçımı o suyla dipten beri yıkayıp durulayacak mıyım..her banyo yapışımında yeni mi kaynatıcaamm tek banyoluk mu yapayım yanii..ayrıca saçım kahwe çok açar mı turuncu gibi falan olmasında bi de allah korusun teşekkürler..

okudugum en harika detayli sac bakim yazisi. Cok tesekkur ederim rapunzel. Ben kalici perma kurbani oldum, saclarim cok kotu oldular. Psikolojim inanilmaz bozuldu. Saclarim olduler diyebilirim. Ilk isim bu yaglari bulmak olacak, yurt disinda bulmak zor oluyor. Sonra basliyacagim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…