- 24 Mart 2012
- 814
- 0
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
- #1.261
Hepimiz o konudan şikayetçiyiz zaten kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim
Hmm teşekkür ederim tavsiye içinŞuan her gece yatmadan önce gliserinli bakım suyunu deniyorum her hafta sinameki bakım kürü ayrıca entele losyonu sipariş ettim onu kullanacağım. Bunu da deneyeceğim bir kenara yazıyorum. Kafalar da hep bir şey dışarı çıkamaz oldum
:)) saçıma baktığım kadar oğluma ve kocama bakmıyorum...felef oldu kuzular evde:)))pizza yiyip duruyolar...
anne nerde banyoda saç bakımında:))))
rapunzel bu rengi hangi boyayla elde ettiğini yazarsan çok memnun olurum..cesaret edebilirsem bende bu tonları denemek istiyorum.
ısrarla rapunzele ulaşmaya çalışıyorum ama bilen arkadaş warsa paylaşabilr mi rapunzeeelin boya markası ve numarasını...
Teşekkür ederim canım. Ten renklerimiz yakınmış madem sana da en az bana yakıştırdığın kadar yakışacaktırBen lise dönemimden başlayarak yavaş yavaş açtım saçımı. Daha doğrusu kumraldan sarıya pek çok ton kullandım. Bu rengi bir anda istemedim yani açtıkça açasım geldi diyelim. O yüzden tek boyamayla aynı rengi elde edebilir misin bilmiyorum. Eğer edemezsen yılma sakın :) Ben kolestonun açık altın sarısıyla 9.0 sarısını karıştırıyorum genelde. Üstüne fazladan açıcı falan da ekliyorum tabi :)
Arkadaslar Rapunzel uzun zamandir siteye girmiyor ve gördügüm kadariyla sac rengini merak eden bir cok arkadas cevap alamiyor. Zamaninda ben ona sormustum sac rengini, bu cevabi vermisti;
Yanlis hatirlamiyorsam bir yerde ekstra acik platin(12.0) ile acik altin sarisini(10.3) karistirarak elde ettigini yazmisti. Ama iki yöntem de ayni sonucu verir sanirim. Birinde acici kullanilmis, digerinde platin kullanilmis.
Umarim isinize yarar.
kızlaar yardım ediinnsaçlarım çok sert ve uçları incelmesin uzarken istiyorum.şampuanıma bal koyuyorum.ama ekstra ne yapabilirim saçlarımın uçlarının ince değil güçlü olması için ve saçımın yumuşak olması içinn
ben saçıma sinameki kürü yapmaya başladım. acaba sadece saç diplerinemi sürmek gerek, saç uçlarımı dahada kurutmasından korkuyorum.rapunzell baya yetkili bi arkadaşa benziyo :) gelsede cevaplasa sorularımızı keşkebu arada bebek yağını denicem valla,umarım işe yarar