Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

:)) saçıma baktığım kadar oğluma ve kocama bakmıyorum...felef oldu kuzular evde:)))pizza yiyip duruyolar...
anne nerde banyoda saç bakımında:))))

rapunzel bu rengi hangi boyayla elde ettiğini yazarsan çok memnun olurum..cesaret edebilirsem bende bu tonları denemek istiyorum.

rapunzeel benım saclarım cok dokuluyor .
bunun ıcın bana ne önerırsın ? nasıl bır yag karısımı yapmamı onerırsın ?
barselıno dıye bır karısım varmıs hazır satılan sence nasıl bır urun ?
benım dokulme mı durdurur mu ?
ben hafta da bır sınemakı kuru yapıyorum .
rutın sac yıkamamı da sarımsaklı sampuanla yıkayıp,2.yıkamamı ıse kokmasın dıye
sarımsaksız sampuan ıle yıkıyorum .en son da durulanan sac kremı kullanıyorum

rapunzeeel duy sesimiziii bu rengi hangi boya ve kaç numara ile elde ediyorsun???en azından özelden yazarsan sevinirizz

ısrarla rapunzele ulaşmaya çalışıyorum ama bilen arkadaş warsa paylaşabilr mi rapunzeeelin boya markası ve numarasını...

Rapunzel bence sac rengini ilk mesajinda paylasmalisin, cok begeniliyor. Ben de cok begeniyorum, cok dogal tatli bir sari..

Rapunzelin siteye girdiği yok ki.
Ki girse bile bakıp çıkıyor.
Çok uzun zamandır hiç paylaşım yapmıyor.
Sanırım saç rengini merak edenler meraktan çatlıcaklar.

Arkadaslar Rapunzel uzun zamandir siteye girmiyor ve gördügüm kadariyla sac rengini merak eden bir cok arkadas cevap alamiyor. Zamaninda ben ona sormustum sac rengini, bu cevabi vermisti;

Yanlis hatirlamiyorsam bir yerde ekstra acik platin(12.0) ile acik altin sarisini(10.3) karistirarak elde ettigini yazmisti. Ama iki yöntem de ayni sonucu verir sanirim. Birinde acici kullanilmis, digerinde platin kullanilmis.
Umarim isinize yarar.

Son düzenleme:
kızlar bu sinameki bakımı ile ilgili bır topik daha var haftada 1cm uzama diye. konu sahibi kontes ilk 2 hafta saçlarınız dökülebilir demiş. sizlerde oldumu böyle bir dökülme benım saçlrım zaten az bide dökülürse artık

sen denedin mi bu boyalarla.rapunzell büyük sevaba girecek kaç kişi ondan cevap bekliyor

merhaba. saçlarım uzarken uçlarınında ilk kesilmiş gibi olmasını istiyorum yani saçım uzarken uçlarıda ince tüy gibi olurdu benim önceden.hiç bakım yapmazdım ondanmıdır bılmıyorum.yani sadece şampuanla yıkar ve rahat fön çekebilmek için serum sürerdim. ama artık uçlarıda sağlıklı bir şekilde uzasınlar istiyorum.ne önerirsiniz arkadaşlar bunun için?

kızlaar yardım ediinn saçlarım çok sert ve uçları incelmesin uzarken istiyorum.şampuanıma bal koyuyorum.ama ekstra ne yapabilirim saçlarımın uçlarının ince değil güçlü olması için ve saçımın yumuşak olması içinn

cnm wallahi bende aynı dertten yanayım benim saçlar kıwırcık we kabarık ...çok yol denedim ama olmadı sadece biriyantin dindiriyo kabarıklığını oda çok yağlı oluyo...az önce bi topikte bebeyağını duydum herkes çok memnunmuş banyodan sonra ıslak saça bebeyağını uyguluyolarmış hem yumuşak hemde mis gibi kokuyomuş yorum yazdım ama cwp gelmedi.(

ben saçıma sinameki kürü yapmaya başladım. acaba sadece saç diplerinemi sürmek gerek, saç uçlarımı dahada kurutmasından korkuyorum.rapunzell baya yetkili bi arkadaşa benziyo :) gelsede cevaplasa sorularımızı keşke bu arada bebek yağını denicem valla,umarım işe yarar

sinek minek küründen anlamam ben bebeyağınından çok memnun olduklarını yazmışlar wallahi:) inşallah doğrudur bende yarın sabah denemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…