Merhaba kızlar. Bende burda yazanları uygulamayı düşünüyorum hatta şampuanla işe başladım burda yazan ne varsa şampuanıma kattım sarımsakları yasemin yağıyla dövdüm koku gitmişti (ya da bana öyle geldi) fakat sonra bemix ekleyince offffffff
o nasıl bir kokudur arkadaş
1 şişe yasemin yağını boşalttım ama yinede bana mısın demedi ortaya garip bir koku çıktı.
bal, yağ, çam terabentin, evigende eklenince karışımı tamamlamış oldum.Şampuanıma bi güzel ekledim ve bugün kullandım. :) Yinede koku için ve şampuanımda yağ bal vs olduğu için içim rahat etmedi en son aynı marka şampuanla (içine hiç bişey katılmamış)tekrar yıkadım ve normalde saç kremi kullanmadığım halde saç kremi sürdüm saçlarıma. Benim aklıma takılan konu şu; şampuanımda çok küçük sarımsak parçaları var (ezilmiş bi halde) saçıma sürdüğümde onlardan tam olarak temizlendiğimi anlamam mümkün değil saç diplerimde kalmış olabilir sizinde şampuanınız öyle mi?
Ayrıca hayatımdailk defa birinin saçlarını kıskandım.Maaşallah Rapunzel rengi, boyu, parlaklığı dilerim ağustosa kadar benimde öyle olur çünkü askerdeki sevgilime verilmiş bi sözüm var. Ayrıca boyanın markasını banada mesaj atabilirsen çok mutlu olurum. :)