- 14 Aralık 2009
- 2.997
- 14
-
- Konu Sahibi rapunzeeel
- #1.141
canım ben koyuyorum 1 -1.5 yemek kasıgı kadar.yapıs yapıs olmuyor korkma canm ama kullanmadan once calkala bı guzel oyle kullan cunku dıbe cokuyor.
evet yaaa bilenler özelden yada buradan bizimlede paylaşabilirler mi tam istediğim bi sarı...
kılzar sizin yorumlarınızı okuyamadım size nasıl geldi tarifler bılemıyorum ama bana çok iyi geldi evde badem yagı bepanten ve bemıks ampul vardı elsev şampuanıma kattım bunları ve içinede hakıkı sızma bal koydum çalkaladım banyo yaptım ayyyy bu kadarmı iyi gelir saçım yumşacık oldu o kuruhalı gitti yerine parlayan yumşacık saçlar geldi teşekkür ederim. o sarımsaklı zeytınyaglı tarıfıde kavanoza koydum demlensin 2 gün sonra deneyecegım onuda
sarımsaklı zeytinyagı tarifi nasıl tatlım sana zahmet yazabilcekmisin :)
ben sadece zeytinyagı sürüyorum eskiden 1-2 defa direk sarımdagı ezip zeytinyagının içine katıp öle sürüyoduk ama zor oluodu tabi saçlarımın arasnda sarımsaklar kalıodu
öle olnca yapmadm bdaha.. bunu bekletip sadece yagı mı sürücez?
bide ben yukarda yazdıgım yag karısımını aldm onu kullanıyorum 2gündr.. bunuda yapsam agır gelir mi ki?
hehhh bide çok olcak ama bukadar bakım yapmışken şampuanla kimyasala bogmayayım die beyaz hacı şakir sabun varya onla yıkıyorum önce saçlarımı yagı gitsin die,sonrada 1kez bioxcinle yıkıyorum.. hacı şakirin bi zararı olurmu ki saçlarıma? biraz sertleşio gbi saçlarım ama daha güzelleşcekse bunada razıyım diyip yapıyorummyardımcı olursanız sevnrm kızlar şekerler
sabun saça iyi gelmez canım, yağ karışımları çok güvenilir firmalar olmadığı sürece faydadan çok zarar verebiliyor, senin yağ karışımın ne renk bir cam bardağa dök, eğer yağ şeffafa yakın bir renkse kesinlikle kafana sürme.