Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
aşırı saç dökülmem var bende çoğunu deniycem birde talanın şampuanlarından kullanan varmı?

hanımlar ben de rapunzeli çok merak ediyorum. dün girmiş foruma. ama buraya cevap yazmamış. çok garip. inşallah kötü bir şey yoktur.
Rapunzel senden rica etsek sadece iyi olduğunu bildirebilir misin? ya da bilen tanıyan varsa yazabilir mi acaba?

rapunzel özelden banada yazarmısın kullandığın saç boyasının markasını ve numarasını?öpüorum yanaktan:)

"Sarımsak Kokusuna Çözüm
Sarımsağı rendeliyoruz. Güzel ve yoğun kokulu bir yağla dövüyoruz."

Rapunzel ilk sayfada güzel ve kokulu bir yağ demiş. Hangi yağı tavsiye edersiniz?

benim saçlarım röfleli sinamikili karışım saçlarımın rengini bozarmı röflelerimi koyulaştırırmı acaba bilgisi olan varmı

"Sarımsak Kokusuna Çözüm
Sarımsağı rendeliyoruz. Güzel ve yoğun kokulu bir yağla dövüyoruz."

Rapunzel ilk sayfada güzel ve kokulu bir yağ demiş. Hangi yağı tavsiye edersiniz?

Rapunzel uzun zamandır görünmüyor.
Ben tavsiyede bulunayım.
Menekşe, çilek, böğürtlen, portakal vs bir yağ olabilir..

Son düzenleme:
kızlar rapunzelin sac rengini hangi boyayla elde ettiğini bilenler burdan veya özelden mesaj atabilirlermi acıl boyamam gerekıyo lütfen yardımcı olurmusunuz

selamlar cnm sacların bir harıka maşallah diyeyımde bolbol

benm saclardaaa yenı yenı kendıne gelmeye basladı yanmstı sonrada dogum falan felakettı ben hc sac urununu kullandım cok memnun kaldım bırde aktardan aldıgım karısım yaglardan kullandım memnun kaldım.. sanırım içerikleri hemen hemen aynıdır..

daha tam olark duzeltemedım sacları ama ıdare eder uzamayada basladı ama senın tarıflerın cıktısını aldım mutlaka deneyecegım ama merak ettgım benıms aclar balyajlı kahve uzerıne sarı dıpler sıyahhh bende bu rengını acan tarıfnden kullansam olur snaırım dimi birde bennn şampuan olarak bir oneri varsa almak ıstıyorummm...

tariflerin için çok saol tatlım hemen hemen hepsini evde yaptım çoğuda hazır bekletiyorum.Ancak zeytinyağlı sarmısak bakımı söylediğin kadar kötü kokuyor nasıl o kokuya dayanıpta onu sürücem merak içindeyim evdekilerin burun sağlığında şüphe ediyorum

rapunzel sekerım nerelerdesın???argan yagı furyası var canım denedınmı acaba???

bugün bende malzemeleri aldım yarın denemeye başlayacağım.beraberinde çamterebentinde aldın onuda şampuanıma damlatıp deneyeceğim.bakalım umarım yaza kadar uzar saçlarımherkesin 1 ayda 1cm uzarken benimki yarım cm ancak uzuyor

1 yıldır sinameki kürünü uyguluyorum, gliserin & su karışımını saç uçlarıma fıslatıyorum, şampuanımda çam terebentin var ve ne düzleştirici ne de maşa uyguluyorum.Ama saçlarımın uç tarafları cansız duruyor.En son kesimimde kötü olmuştu o yüzden cesaret edemiyorum kestirmeye.Bana ne tür bir bakım önerirsiniz? Eski güzel,canlı saçlarımı geri istiyorumm.

şampuanıma bal koymayı denemedim.onuda koysammı biraz?ne kadarl koyuyorsunuz?saçta yapış yapış olmuyormu?kullandığım şampuan nude nemlendiricili olandan.%98 bitkisel yazıyor üstünde.

şampuanıma bal koymayı denemedim.onuda koysammı biraz?ne kadarl koyuyorsunuz?saçta yapış yapış olmuyormu?kullandığım şampuan nude nemlendiricili olandan.%98 bitkisel yazıyor üstünde.
canım ben koyuyorum 1 -1.5 yemek kasıgı kadar.yapıs yapıs olmuyor korkma canm ama kullanmadan once calkala bı guzel oyle kullan cunku dıbe cokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…