Doğal Saç Bakım Kürleri Uzun, sağlıklı ve güzel saçlar için denediğim doğal tarifler (resimli)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Rapunzel saçlarına tek kelimeyle bayıldım. Çokda güzelsin maşallah.Benim saçlarımda hiç uzayamayanlardan ,haftada 2 kere düzleştirici ayda 1 boya mahvetti saçlarımı şu an sarımsaklı şampuan kullanıyorum.Çok dökülme var bu aralar. Her uzadığında saç uçları inceliyor ve ben her defasında kestirmek zorunda kalıyorum .Dökülme için dün kan testi yaptırdım sonuçları salı alıcam. Ama uzamasını o kadar çok istiyorumki. Hep iç çamaşırı hizasının üstünde hiç altlara geçemedim yıllardır. Şu an kafamda zeytinyağı,sarımsak rendesi ve bal var :) Elimde bunlar vardı şimdilik . En kısa zamandada aktara gidip eksikleri alıcam.Bütün sorunlar mevcut bende saç dökülmesi,uçlarda incelme ve kuruluk,ve bir türlü uzuyamama... Başka önerin varmı?

Çok teşekkür ederim canım Sarımsaklı şampuan dökülmeni önleyecektir. Kimisinde başlarda biraz dökülme yapıyor. Senin de öyledir muhtemelen. Tahlil sonuçların gelsin. Ona göre tüm sorunların için öneride bulunucam. Şimdilik salı gününü bekleyelim bakalım :)

rapunzelcik şaç doktoru gibişin maşallah herkese yetişiyorsun

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim cnm umarım ben de bu tonu yakalayabilirim :)

bende mesaj isterim bende bende rapunzelim çokkk güzelsin maşşallahh boyanı banada yazzz nüffennn

Bu renk saçı olan ve bu kadar sağlıklı olan bir saçı ilk defa görüyorum canım maşallah.Bugün sonuçları aldım salıyı beklemedim. Bütün tahliller normal . Yarında gideyim aktara sinamekili karışımlardan alıyım. sarımsaklı şampuana devam edeyim . Düzleştiricisiz dışarıya ilk defa çıktım bu hafta.Bunlarıda dün çektim
banyodan sonra saç bu boy bu uzarmı acaba???

Bu arada aslında 2 fotoda aynı anda çekildi ama biri uzun gür biri cılız çıkmış anlamadım .

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim cnm umarım ben de bu tonu yakalayabilirim :)

Rica ederim canım. İnşallah yakalarsın :)

bende mesaj isterim bende bende rapunzelim çokkk güzelsin maşşallahh boyanı banada yazzz nüffennn

Çok teşekkür ederim canımmm :) 10 dk dolsun ilk sana yazıcam :)

Teşekkür ederim canım. Tahlillerin normalse süper. Beslenmeden kaynaklı bir sorun yok demek ki. Bakımlara başladığında saçların güçlenecek ve uzayacak merak etme. Ben de her gün saçını yapan biriyken şimdi doğal haliyle de çıkıyorum. Zavallı saçlarım da dinleniyor :) Bir kaç gün çıkınca alışıyor zaten insan. Ben şekillendiricisiz dalga verecek bir kaç şey yapıyorum. Sen de o şekilde yapabilirsin. Ve tekrar söyleyeyim, saçlarını sık yapmazsan ve bakım uygularsan sağlıklı ve uzun saçlar hayal değil :)

Canııııımm yaa maşaAllah çook tatlısın, resimlerine de bayıldııımmmm, ayyy ne kadar da güzelsin canım ...

çörekotu yağını burada bulacağımı hiç sanmıyorum,...

Sana bir kaç sorum daha olacak :) Saçlarıma çıt çıt aldim, fakat kulanıp kulanmamaya tereddüt ediyorum, düşünüyorum ki çıt çıtlar saçlarıma daha da fazla zarar verecek, çünkü söylediğim gibi benim saçlarım çok çoook ince, güçsüz ve de hiç gür değiller, ve çıt çıtları saçlarıma taktığımda saçlarıma ağırlık verip daha da fazla dökülmelerini sağlayıp, saçsız kalmıyim mazallah

Bir sorum daha: Syoss Profesyonel Performans İnce Telli & Güçsüz Saçlar İçin % 0 silikon şampuanı hakkında neler düşünüyorsun, o şampuanı kulanmalımıyım ?

şimdiden çoooooook teşekkür ederim tatlıııımmm

yeniden merhaba rapunzelcim,

saç bakımların nasıl gidiyor..maşallah topiğin bir hayli ilerlemiş canım saçına da topiğine de değmesin.....

Bende canım Türkiye'de saçımın kırıklarını aldırdım....Tek tek yağlardan alacaktım...vazgeçtim...Mecitefendinin saç bakım yağı var onu aldım...İçinde her çeşit yağ var...ekstradan menekşe ve badem yağı aldım.....İlk defa o yağ ile saçıma bakım yaptım,mis gibi koktu ve yumuşacık oldu...Geçenlerde de ballı+zeytin yağı maskesi yaptım....bu hafta yapmadım canım....Fakat şampuanıma o yağdan + menekşe yağından kattım . saçımı o şekilde yıkıyorum...Saç kremi bile kullanmama gerek kalmıyor...Hatta ikinci defa yaptığıma rağmen bir arkadaşım dedi ki;saçın çok güzel görünüyor,yumuşak ve parlak görünüyor dedi...Ne yapıyorsun dedi..Tabiiki benimde bu söz hoşuma gitti....
Bunların hepsi sesin eserin güzelim..Senin tavsiyen ile denedim ve işe yaradı...artık bakıma devam...

ayrıca canım geçen gün nemli saçıma menekşe yağı süreyim dedim uçlarına güzel koksun diye ama uçlarını sert yaptı.ve öyle buram buram güzel kokmadı....sence neden olabilir?

tekrar görüşmek üzere

Canım benim çok teşekkür ederim. Asıl sen ne kadar tatlısın öyle

Yurtdışındasın sanırım. Bulamazsan bulabileceğin şeylerden kürler önerebilirim.

4,5 sene önce çıt çıt kullanmıştım. Bende hiç dökülme yapmadı ama saç tellerim kalın. Çıt çıtın kaynağa göre çok daha masum olduğunu ve çevremde kullanan kişilerden de dökülmeye dair bir şey duymadığımı söyleyebilirim. Saçların azsa çok fazla saç takmazsın. Zaten her gün çıkarıldığı için zarar vereceğini sanmıyorum. Yalnız kaymasın diye krepe attığında saçına zarar verebilirsin. Bildiklerim bunlar, seçim senin :)

Syoss'u ben de reklamlarda görüp büyük bir hevesle ilk gördüğüm yerde içeriğine bakmaya başlamıştım. Onun da içinde tüm piyasa şampuanlarında olduğu gibi tuz türevi var. O yüzden almadım, benim beklentimi karşılamıyor. Netten kullanıcı yorumlarına baktığımda memnun kalanlar kadar kalmayanlar da vardı. O yüzden seçim senin :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Mrb canım, hoşgeldin tekrardan :80:

Çok teşekkür ederim, epeydir yoktun o kadarcık ilerleme olsun :) Yeni şeyler denedim. İlk sayfayı da güncellicem yakında.

Çok sevindim memnun kaldığına tatlım. Benlik bir durum yok, senin azminin eseri.

Mecitefendinin karışık yağından ben de kullanıyorum ve aynı şekilde içine farklı yağlar da kattım. Ben de memnunum.

Yağ dağılmadığı için olabilir. İçine gliserin katıp deneyebilirsin. Ya da spreyli bir şişenin içine yarısına kadar su koyup nemli saçına sıkıp tararsan daha iyi sonuç alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…