- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
- Konu Sahibi rapunzeeel
bu arada merhaba rapunzel... sacların coook ama cok gzl bir zamnlar bnm de saclarım oyleydı tam 10 sene önce.... tabı uçları taranamaz duruma geldı dayanamadım omzumda kestirdim..şuan saçlarım uzadı ve ggsumun altında...hep bakım yagları kullanıyorum.... neler denemedım ki...deneyımlerımı burada bende paylaşayım.. bi kere doğal zeytınyağı saçları uzatıyor sirke ile kullanıldığında sertleştırıyor... hint yagı ile zeytin yağı ve badem yağı saçları hem uzatıp ham de parlatıyor..... 6 ay oldu saçlarım bir karış uzadı.. harika... sarımsağı denemedım fakat kaşlarıma sarımsak sürmüştüm uzasın diye hemen uzadı ama eşim de benden kaçmıstı ehehe kokusu gerçekten cekilmiyor. lavanta yada menekse yagıyla gzl olur heralde...zeytinyagı sactan cok zor cıkıyor arkadaslar bu esnada saçlar cok asırı yıpranıyor... sampuanı sacta bekletın sonra durulayın olay tamamdır... kozmetk dukkanlarında satılan bır marka mavi su var o da saç uçlarına sıkılınca cok gzl oluyordu burada ısım vermıyrm.. heralde yasak ısteyen ozelden msj atsın yazarım... ayrıca rapunzel sana bır sorum olacak saclarım yumusacık parlak ve hemen uzuyor fakat saclarımı tararken tarak sac uclarında kalıyor bunun sebebı nedır nasıl gıderılır... yardımın ıcın saol...