Uzun konum ( okuyun lütfen)

Ne kilo ne başka birşey o kadar güzelsiniz ki inanın kocan olacak adam yanında ucube gibi bu herifin yaptıkları seni öyle bir hale getirmişki kabul etmişsin çok ta güzel ayrıca havalısın

Hatırlıyorum eski konularınızı, hiç böyle tahmin etmemiştim sizi.
Çok güzelsiniz, çok havalısınız. Kendinize haksızlık etmişsiniz yıllarca.
Allah hayatınızı feraha çıkarsın inşallah

Upuzun mesaj yazmıştım size ama fotoğrafla iş boyut değiştirdi..
Ben sizin yakınmalarınızdan ve eşinizin tavrından, çocuklarınızın da gönğl rahatlığı ile bu annem diyip birlikte gezmek istemeyecekleri bakımsız bir kadın hayal etmiştim.
Ama şimdi daha mantıklı oldu
Eşinizin namusunuza varana kadar dil uzatması.
Güzel kadınsınız.
Adam da sizi bilerek sindiriyor ki özgüveniniz olmasın.
Başka hayat tanımayın. Kocasından başkasını bilmeyen, başka bir hayatın mümkün olamayacağını zanneden biri olun.

Orada bir hayatı daha zaten var ama muhtemelen aptal bir ‘o benim kızlarımın anası’ anlayışı var, sizden vazgeçemiyor da. Yada çocuklara üvey baba gelir vs korkusu, artık adamın anlayışına hangisi daha uygunsa..
Onun yerine kırıp döküp, ezip sizi yok ediyor.
Boşanmayacaksanız, şartlar sağlanmıyorsa En azımdan buna izin vermeyin.
Duymazdan gelin.
Kendinize güvenin

Çok teşekkür ederim
Ben hep bir yuvam ve boy boy çocuklarım olsun istedim
Güzel olan herşeyi onunla istedim
Onu nimet bildim baştacı bildim
Sorun buydu galiba

Ablacım ne kadın ne erkek kimse nimet değil. Bu adam olmazsa başkası var, memlekette milyonlarca erkek var.

Önce şu bakış açısından kurtul. Sana değer vermiyorsa miktiretmesini bil. Sana değer vermeyen, kötü hisseden biri yanında olmasa daha iyi. Sen hiç kötü konuşan aşağılayan nimet duydun mu?? At sokağa gitsin. Kocan ruh hastası.

Ne kilo ne başka birşey o kadar güzelsiniz ki inanın kocan olacak adam yanında ucube gibi bu herifin yaptıkları seni öyle bir hale getirmişki kabul etmişsin çok ta güzel ayrıca havalısın
Gerçekten mi ya bana moral vermek için böyle yazmanıza gerek yok İnan’ın güzellik iddiam da Yok sadece hani dünyanın en çirkini değilim demek istedim resim koyarak

Gerçekten mi ya bana moral vermek için böyle yazmanıza gerek yok İnan’ın güzellik iddiam da Yok sadece hani dünyanın en çirkini değilim demek istedim resim koyarak
Hayır arkadaşım İnan bana gerçekten çok güzelsin lütfen gör bunu bak burda İnan bana böyle olduğunu düşünmesek gümbür gümbür eee salmışsın dicek çok objektif kadın var

Çok mersi gece gece valla onore oldum
Kalsın resmim bari napiim

Allah yardımcınız olsun.
Sizi kk ya üye olmazdan ön de biliyordum senam.
Siz bu adama çok şans verdiniz, çok bile dayandınız.
Yeter artık,kendi hayatınıza bakın.
3 kız yetiştiriyorsunuz,onların ileride kuracağı ilişkilere de etki ediyor şimdiki eş rolünüz.
Dikkat etmeli...

Allah hayırlısı ile kurtarsın diyorum gerçekten zor.
O size attığı hakaret içerikli mesajlar aleyhinde kullanılabilir mi acaba,yasal boyutunu bilemem.
Allah yardımcınız olsun demek istedim sadece.
Size çok hayırlı kapılar açsın,kurtulun inşallah.

Ay yok artık ya dönüp bir kendisine baksın önce ben bu kadının yanında yürüyorum ama acaba yakışıyor muyum, babası mı zannederler, abisi mi zannederler diye düşünsün.

Sizi sistematik olarak bitirmiş resmen. Öyle bir anlatışınız vardı ki konularda bambaşka bir şey vardı kafamda. Ne kadar hoş, güzel, alımlı bir kadınsınız.

Burada kimse size moral vermeye çalışmıyor bu arada, gerçekten öylesiniz.

Bu adamın sizi sindirmesine izin vermeyin. Bilinçli yapıyor ki kolunuz kanadınız kırılsın, evde kös kös onu bekleyin. Kendinize bir hayat kurun, boşanırsınız da ama çocuklarımın standardı düşmesin diyorsanız biraz daha sabredin. İnanın mutlu olabilirsiniz. Ne kadar yazık bir kadının hayatını almış çöpe atmış. Çok sinirlendim eşinize. Hiç mi hakkınız değildi sevilmek, şefkat görmek, bir omza baş koymak, hasta olunca birinin elinden çorba içmek. Umarım öyle bir değişir ki hayatınız, kendinizi mutluluklar içinde bulursunuz.

Allah bin kere razı olsun tüm güzel dilekleriniz misliyle size de olsun inşallah
Evet beni sistematik olarak hayata kapattı diyebilirim
Benim de bunda suçum vardır mutlaka YOk demiyorum
Ne diyeyim rabbim kerimdir

Merhaba konunuzu okurken ilk aklıma gelen başkasının olduğu idi ama okudukça yıllardır orda filan belki orda da çocuğu bile olabilir bunca yıl. Belki de abarttım bilmiyorum. Ama benim aklıma gelirdi..

İşte bende sizin gibi düşündüm orda evlendiğini çocuklarının olduğunu düşündüm hatta okuyunca. Çünkü evliliklerinin ilk yılı çok güzelmiş 2 yıllığına gitmiş kalmış.. 3 tane çocuğu olan adamın yıllardır orda işi ne ki.. bir de engelliyor küfür ediyor.. çok zor gerçekten..

Allah sabırlık versin eşinizede akıl fikir versin boşanmak için bir avukat a danışın bildim kadarla boşanmanız icin 1sene ayrı evlerde yaşamanız lazım cocuklar 18 yaşına gelene kadar cocuklarına ödeme mecburunda mahkemede illa bulunması şart degil avukatına vekalet verebilir sizede nafaka ödemek mecburunda mı bilmiyorum önceden ödeniyordu bosanmış eşlerede Rabbim yardımcınız olsun size tavsiyem kendi ayaklarınızın üzerimde durmaya calışın eşinizden gelicek paraya asla güvenmeyin derim

Kendisi öğrenmeye kendini geliştirmeye çok açık biri düşünün işçi olarak gitti ve müdür şu an
Bu yükselme de onda egoyu tavan yaptırdı

Bu fotoğraflar şuan herkese açık. Çocuklarınız da var. Bir süre sonra kaldiramiyorsunuz .
Bence ifşa etmeyin yavrularınizi.

Bu fotoğraflar şuan herkese açık. Çocuklarınız da var. Bir süre sonra kaldiramiyorsunuz .
Bence ifşa etmeyin yavrularınizi.
İnan’ın düzenli aralıklarla @Mune ve @Kazen e özel mesaj atıyorum bana dönmediler
En kötü ihtimal konumu sileceğim
Kalkması lazım evet fotoğrafların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…