- 15 Mart 2011
- 5.630
- 12.677
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Çok teşekkür ederimPsikoloji ne ilginç bişey değil mi?
Karga gibi adam fıstık gibi kadının bütün özgüvenini almış götürmüş.
Ben annesiz babasız büyüdüm annem beni iki aylıkken terk etti ben eşimi şans gördüm kendime nimet gördüm onun dokunduğu yer kutsaldı baktığı yerden kıskanırdım ne olursa olsun asla boşanmam kendi yaşadığım parçalanmış aile durumunu kızlarıma yaşatmam derdim böyle böyle bu hale geldik işte
İltifatınız için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Ben hep bir yuvam ve boy boy çocuklarım olsun istedim
Güzel olan herşeyi onunla istedim
Onu nimet bildim baştacı bildim
Sorun buydu galiba
Gerçekten mi ya bana moral vermek için böyle yazmanıza gerek yok İnan’ın güzellik iddiam da Yok sadece hani dünyanın en çirkini değilim demek istedim resim koyarakNe kilo ne başka birşey o kadar güzelsiniz ki inanın kocan olacak adam yanında ucube gibi bu herifin yaptıkları seni öyle bir hale getirmişki kabul etmişsin çok ta güzel ayrıca havalısın
Evimiz var kirada da mülkümüz var konu o değil ki siz beni anlamamışsınız
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Hayır arkadaşım İnan bana gerçekten çok güzelsin lütfen gör bunu bak burda İnan bana böyle olduğunu düşünmesek gümbür gümbür eee salmışsın dicek çok objektif kadın varGerçekten mi ya bana moral vermek için böyle yazmanıza gerek yok İnan’ın güzellik iddiam da Yok sadece hani dünyanın en çirkini değilim demek istedim resim koyarak
Çok mersi gece gece valla onore oldumHatırlıyorum eski konularınızı, hiç böyle tahmin etmemiştim sizi.
Çok güzelsiniz, çok havalısınız. Kendinize haksızlık etmişsiniz yıllarca.
Allah hayatınızı feraha çıkarsın inşallah
Kesinlikle öyleÇok teşekkür ederim
Özgüvensizliğin sonucu demek ki :-(
Allah bin kere razı olsun tüm güzel dilekleriniz misliyle size de olsun inşallahAy yok artık ya dönüp bir kendisine baksın önce ben bu kadının yanında yürüyorum ama acaba yakışıyor muyum, babası mı zannederler, abisi mi zannederler diye düşünsün.
Sizi sistematik olarak bitirmiş resmen. Öyle bir anlatışınız vardı ki konularda bambaşka bir şey vardı kafamda. Ne kadar hoş, güzel, alımlı bir kadınsınız.
Burada kimse size moral vermeye çalışmıyor bu arada, gerçekten öylesiniz.
Bu adamın sizi sindirmesine izin vermeyin. Bilinçli yapıyor ki kolunuz kanadınız kırılsın, evde kös kös onu bekleyin. Kendinize bir hayat kurun, boşanırsınız da ama çocuklarımın standardı düşmesin diyorsanız biraz daha sabredin. İnanın mutlu olabilirsiniz. Ne kadar yazık bir kadının hayatını almış çöpe atmış. Çok sinirlendim eşinize. Hiç mi hakkınız değildi sevilmek, şefkat görmek, bir omza baş koymak, hasta olunca birinin elinden çorba içmek. Umarım öyle bir değişir ki hayatınız, kendinizi mutluluklar içinde bulursunuz.
Merhaba konunuzu okurken ilk aklıma gelen başkasının olduğu idi ama okudukça yıllardır orda filan belki orda da çocuğu bile olabilir bunca yıl. Belki de abarttım bilmiyorum. Ama benim aklıma gelirdi..Telefon olayını söylemeyi unuttum
Telefonunu asla ama asla görmüyorum bir defa bir şeye bakabilir miyim diye aldım diğer odaya geçtim geldi elimden alıp yere atarak kırdı parçalarına ayrıldı güzelim telefon gerekçesi ise ona güvenmiyormuşum
İşte bende sizin gibi düşündüm orda evlendiğini çocuklarının olduğunu düşündüm hatta okuyunca. Çünkü evliliklerinin ilk yılı çok güzelmiş 2 yıllığına gitmiş kalmış.. 3 tane çocuğu olan adamın yıllardır orda işi ne ki.. bir de engelliyor küfür ediyor.. çok zor gerçekten..Ya ben inanin size cok uzuluyorum yani ictenlikle yaziyorum bunu
Once esinizin kazakistandaki duzeni kesfetmeniz gerekiyor ben orda evli oldugunu dusunuyorum.
Pek calisabileceginizi dusunmuyorum ama brz manevi acidanda calismaniz gerekiyor kizlara cok kotu orneksiniz
Muhtemelen hepsi kotu adamlar bulup kotu evlilikler yapicak en azindan bunu dusunun
Son konuda bosanamazsiniz demistim bu sefer bosanicam dediniz su an size yardimci olmak istiyorum gercekten uzuldum giden genclik son cocuk hersey cok farkli olabilrdi
Dava da illa olmak zorundami bilmiyorum brz uzar ama yurt disina tebligat gider illa bir yolu vardir ztn adamla derdiniz olmamasi size oldugu gun bosariz demeleri sacma olmazmi?
Kendisi öğrenmeye kendini geliştirmeye çok açık biri düşünün işçi olarak gitti ve müdür şu anİşte bende sizin gibi düşündüm orda evlendiğini çocuklarının olduğunu düşündüm hatta okuyunca. Çünkü evliliklerinin ilk yılı çok güzelmiş 2 yıllığına gitmiş kalmış.. 3 tane çocuğu olan adamın yıllardır orda işi ne ki.. bir de engelliyor küfür ediyor.. çok zor gerçekten..
Kendisi öğrenmeye kendini geliştirmeye çok açık biri düşünün işçi olarak gitti ve müdür şu an
Bu yükselme de onda egoyu tavan yaptırdı
İnan’ın düzenli aralıklarla @Mune ve @Kazen e özel mesaj atıyorum bana dönmedilerBu fotoğraflar şuan herkese açık. Çocuklarınız da var. Bir süre sonra kaldiramiyorsunuz .
Bence ifşa etmeyin yavrularınizi.