Senamm valla yıllardır seni takip ederim, her açtığın konuda fiziksel özelliklerinden yakınırsin. Benim gözümde o kadaaar başka birşey canlanmisti ki paylaştığın resimleri görünce şok oldum.
O kadar genç ve güzel duruyorsun ki. Kocan da yanında baban gibi durmuş, beyaz saclariyla..
Bence adam size hakaret ede ede tüm ozguveninizi almış, kendinizi onun hakaretlerindeki gibi çirkin görmeye baslamissiniz.
Ama kesinlikle öyle değilsiniz :)
Boşanma konusunda da maalesef sorularınıza cevap veremem, bir avukata danışmak daha doğru olur. Ama bu adamın parasından daha önemli olan kizlariniza rolmodel olmak.
Üniversitede dayak yediği sevgilisiyle hala barışmak için yirtinan bir arkadaşım vardı. Hep kinardim kızı, bir gün konuşma imkanımız oldu: 'bir dayak için neden ayrılayim? Ben onu çok seviyorum' dedi. Dayak dediği de herkesin içinde meydan dayağı bu arada.
'Dayak atmayan erkek mi var? En iyisi benim babam,o bile anneme neler etti. Dövmeyen koca arasam evde kalırım. erkeklerin hepsi sinirlenince güç gösterisinde bulunurlar' falan dedi. Ben de dünyada herkesin böyle olmadığını, mesela benim babamın asla şiddet uygulamadigini söyledim, 'he he canım, eminim' gibi inanmaz bir tavra bürünmüştü.
Yani insan evinde ne görürse onu normallestirir. Bence çocuklarıniza bunu yapmayin