• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun kirpikliler için mascara önerebilir misiniz

rwhphg

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
17
1
6
Kastamonu
Merhaba :KK3:
Mascara kullanmak istiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz
Kirpiklerim biraz seyrek gibi bu yüzden gür gibi gösteren bir mascara arıyorum
Fiyat olarak çok pahalı bir şey olmasın hatta yazabilirseniz sevinirim

Eklentiler

• $snapshot.jpg
    $snapshot.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 390
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1095224
Umarım resim görünür :/

Merhaba :3:
Mascara kullanmak istiyorum bana tavsiyede bulunur musunuz
Aslında uzunluk olarak çok uzun değiller ama bana göre yeterince uzunlar hatta uzatan mascaraları kullanınca örümcek bacağı gibi göründüklerini düşünüyorum
Kirpiklerim biraz seyrek gibi bu yüzden gür gibi gösteren bir mascara arıyorum
Fiyat olarak çok pahalı bir şey olmasın hatta yazabilirseniz
sevinirim

canim ben mac i oneririm ama biraz pahali olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle önerim loreal million lashes dışı altın sarısı. Herkes ne kullandığımı soruyor. Tanımadığım insanlar bile.. :) valla zaten loreal den sponsorluk isteyeceğim 😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben alix avien kullanıyorum çok da memnunum.
eğer iyi bi maskara arıyorsan içindeki rimeli kurumuş gibi olmamasına dikkat et biraz rimel olsun içinde.
flormar kesinlikle alma derim.ben aldım pişman oldum.fırçası çok güzel ayırıyo ama kirpikleri asla uzatmıyo :25::25:

Astor slim long cok iyi simdiye kadar kullandiklarimdan cok cok iyi hic yapismiyor birbirine kirpikleim cok az ama cok iyi duruyor uzun onu kullaniyorum uzun süredir.cok denedim en son memnun kaldigim bu oldu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Essence I love extreme crazy volume ve deborah absolute volume öneririm.:) benimde kirpiklerim çok uzun ve dolgunlaştırıcı özellik ararım hep bi rimelde..
bunlardna çok memnunum şuan.:16:

$images.jpg $maybelline_rocket_mascara_2.jpg

bu rimeli kullanıyorum ben hem fiyatı uygun hemde kirpikleri çok güzel uzatıyor fırçasının kılları ince olduğu için sürümü de rahat kesinlikle denemeni tavsiye ederim:34:

bi tane olsun tam olsun dersen lancome. bu aralar boynerde ikili setleri 90 tl idi, öneririm... daha uygun olsun dersen clinique. kırpiklerin dökülmemesi için kaliteli olmasına dikkat et bence...

Senin gibi kirpikleri çok uzun olan ve rimellerle daha da uzun görünmesini istemeyen bir arkadaşım sadece şeffaf maskara kullanıyor.

Back