Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TSK ederim canım masaaalah sana da. 29 larda hızım yorulunca 24 lere iniyor canım senin hızın kaç peki bisikletteBen de bugun 17 bin adim yaptım
800 kalori süper yaaa. Hız olarak kaca çıkıyorsun ben 25 en fazla
29 çok iyi yaaa ben o kadar cikamiyorum ortalamam 24 25TSK ederim canım masaaalah sana da. 29 larda hızım yorulunca 24 lere iniyor canım senin hızın kaç peki bisiklette
tebrıkler cnmEki Görüntüle 1393091 Bügünlük sporum 60 dk eliptik bisiklet 827 kalori saat 3 gibi
Değişiyor canım yorgun olmadığım zaman 5 evladların çıkıyorum 5 dk arayla ama genelde 4 e kadar yapıyorum yüksek te benim de hızım 25 canım 1 2 seviyede 29 çıkabilîyırum sadece29 çok iyi yaaa ben o kadar cikamiyorum ortalamam 24 25
Peki kaçıncı kademedesin ben 1 ile başlayıp 7ye kadar çıkıyorum 5 dakika arayla sonra 7 den aşağı iniyorum
Aynı kullanıyoruz o zaman. Ben de yarım saatte 400 kalori yapıyorumdur dimi .Değişiyor canım yorgun olmadığım zaman 5 evladların çıkıyorum 5 dk arayla ama genelde 4 e kadar yapıyorum yüksek te benim de hızım 25 canım 1 2 seviyede 29 çıkabilîyırum sadece
Su an regl dönemindeyim ve şişim biraz pazartesi tartılacagım en son 75.5 idim ama sanki vermedim gibi ben zor veriyorum canım ya sinir oldumAynı kullanıyoruz o zaman. Ben de yarım saatte 400 kalori yapıyorumdur dimi .
Ne zaman tartilacaksin son kilon kacti
Ümitsizlik değildi benim ki sabırsızlık herldeÜmitsiz olma verirsin bence
Bu kadar spora hiç kilo mu dayanırmis.
Ben de 74 hedefledim ama bugün 76 idi bugün dikkat ettim sporumu da yaptim 74 görüp gitmem gerek.
Ümitsizlik değildi benim ki sabırsızlık herlde
Zaten canım almıyorum ama eski kiloma dönmek için sabırsızlanıyorum ama çok şey öğrendim artık çok yemek yemek Brni mutsuz ediyor sağlıklı yiyince mutlu oluyorumCanim sen yavaş versen bile kalıcı olacak bak gör. Ümitsizliğe kapılmanın lüzumu yok
Dün yediklerimden mi yoksa canımı sıkan bir olaydan dolayı mı bilmiyorum çok kötü oldu. Mideme bir ayrı bulantı oldu tansiyonum düştÜ sabaha kadar acildeydim 2 tane serum yedim bana mısın demedi en son sabah 6 gözümü yumdum herlde saat 11 gibi Kalktım hala midem çok kötÜ arkadaşlar eskiden sürekli olurdu böyle evlendikten sonra olmamıştı bu ağrılar .Su Ana kadar yarım muz ve 2 Yudum süt içtim aade
Sağol canım pişman Değilim ama mahvoldum gerçektenGeçmiş olsun canım dikkat et kendine ve yediklerinden pişmanlık duyma. Sağlık olsun kendine iyi bak
canım geçmiş olsunDün yediklerimden mi yoksa canımı sıkan bir olaydan dolayı mı bilmiyorum çok kötü oldu. Mideme bir ayrı bulantı oldu tansiyonum düştÜ sabaha kadar acildeydim 2 tane serum yedim bana mısın demedi en son sabah 6 gözümü yumdum herlde saat 11 gibi Kalktım hala midem çok kötÜ arkadaşlar eskiden sürekli olurdu böyle evlendikten sonra olmamıştı bu ağrılar .Su Ana kadar yarım muz ve 2 Yudum süt içtim aade