• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Ben de bugun 17 bin adim yaptım
800 kalori süper yaaa. Hız olarak kaca çıkıyorsun ben 25 en fazla

TSK ederim canım masaaalah sana da. 29 larda hızım yorulunca 24 lere iniyor canım senin hızın kaç peki bisiklette
29 çok iyi yaaa ben o kadar cikamiyorum ortalamam 24 25
Peki kaçıncı kademedesin ben 1 ile başlayıp 7ye kadar çıkıyorum 5 dakika arayla sonra 7 den aşağı iniyorum

29 çok iyi yaaa ben o kadar cikamiyorum ortalamam 24 25
Peki kaçıncı kademedesin ben 1 ile başlayıp 7ye kadar çıkıyorum 5 dakika arayla sonra 7 den aşağı iniyorum
Değişiyor canım yorgun olmadığım zaman 5 evladların çıkıyorum 5 dk arayla ama genelde 4 e kadar yapıyorum yüksek te benim de hızım 25 canım 1 2 seviyede 29 çıkabilîyırum sadece

Değişiyor canım yorgun olmadığım zaman 5 evladların çıkıyorum 5 dk arayla ama genelde 4 e kadar yapıyorum yüksek te benim de hızım 25 canım 1 2 seviyede 29 çıkabilîyırum sadece
Aynı kullanıyoruz o zaman. Ben de yarım saatte 400 kalori yapıyorumdur dimi .
Ne zaman tartilacaksin son kilon kacti

Aynı kullanıyoruz o zaman. Ben de yarım saatte 400 kalori yapıyorumdur dimi .
Ne zaman tartilacaksin son kilon kacti
Su an regl dönemindeyim ve şişim biraz pazartesi tartılacagım en son 75.5 idim ama sanki vermedim gibi ben zor veriyorum canım ya sinir oldum

image.jpg
Patlıcan yemeği bir tabak dolusu.cacık ekmek yok bir litre daha su Içtim

Ümitsiz olma verirsin bence
Bu kadar spora hiç kilo mu dayanırmis.
Ben de 74 hedefledim ama bugün 76 idi bugün dikkat ettim sporumu da yaptim 74 görüp gitmem gerek.

Sabah kahvaltım saat 10 gibi ben tam muzla Yaptım ve üzerine ceviz ekledim simsims paylaştığı tarife ek olarak . Güzel ve gayet doyurucu tavsiye ederim bitirmekte zorlandım gerçekten . Bügün alış merkezine gidecem sonra çok Sevdiğim bir dostumun yanına gidecem umarım Ölçüyü kaçırmam
image.jpg

öğlen saat 1.30 gibi 1 kase ıspanak corbası bir küçük poğaça 2 dilim etli kömbe canım dostuma gitmiştim zor tutum kendimi yememek için bu arada avm de birşey yemedim bu sefer tebrik ediyorum kendimi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Saat 4 gibi
image.jpg
çok Israr ettiler kırmamak için yedim ana aksam Yemeğini saat 8 gibi yendi bir kase ıspanaklı Çorba salata 1 kasık pilav yedim

Dün yediklerimden mi yoksa canımı sıkan bir olaydan dolayı mı bilmiyorum çok kötü oldu. Mideme bir ayrı bulantı oldu tansiyonum düştÜ sabaha kadar acildeydim 2 tane serum yedim bana mısın demedi en son sabah 6 gözümü yumdum herlde saat 11 gibi Kalktım hala midem çok kötÜ arkadaşlar eskiden sürekli olurdu böyle evlendikten sonra olmamıştı bu ağrılar .Su Ana kadar yarım muz ve 2 Yudum süt içtim aade

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve yediklerinden pişmanlık duyma. Sağlık olsun kendine iyi bak
Dün yediklerimden mi yoksa canımı sıkan bir olaydan dolayı mı bilmiyorum çok kötü oldu. Mideme bir ayrı bulantı oldu tansiyonum düştÜ sabaha kadar acildeydim 2 tane serum yedim bana mısın demedi en son sabah 6 gözümü yumdum herlde saat 11 gibi Kalktım hala midem çok kötÜ arkadaşlar eskiden sürekli olurdu böyle evlendikten sonra olmamıştı bu ağrılar .Su Ana kadar yarım muz ve 2 Yudum süt içtim aade

canım geçmiş olsun :KK19:

Back