• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

hayırdır cnm niye mutsuzsun unutma stres kılo yapıyor gül eğlen aman salla gitsin:KK52:
2 gündür yediklerime fazla dikkat edemiyorum ama etrafımdakiler sürekli ne kadar zayıflamazmışsın diyince mutlu oluyorum ama tartı da değişen birşey yok daha yolum çok uzun ya nasıl başaracağım

2 gündür yediklerime fazla dikkat edemiyorum ama etrafımdakiler sürekli ne kadar zayıflamazmışsın diyince mutlu oluyorum ama tartı da değişen birşey yok daha yolum çok uzun ya nasıl başaracağım
ne güzel tatildesin cnm evinde saglıklı şeyler yiyebilirsin tut kendını bıraz yıyınce ne oluyor pişmanlıktan başka

image.jpg
60 dk 830 kalori eliptik bisiklet 500 ip atladım toplamda

Afiyet olsun canım. Spor güzel ben de yeni geldim kahvaltı yaptık biraz dinlenicem

Saat 10 gibi kahvaltı yumurta kalmamıştı evde. Iki gündür tost yapıyorum okulda canım çekiyordu hep yiyemiyordum evde daha masum tostlarla kendimi teselli ediyorum 1.5 litre su şimdilik image.jpg

image.jpg Su an acıktım ne yesem acaba derken 2 tane ceviz yarım avuç tuzsuz kuru yemiş . Temizliği bitirdim şimdi derse başladım KPSS .oğluşum uyumusken

Back