- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- 248
hayırdır cnm niye mutsuzsun unutma stres kılo yapıyor gül eğlen aman salla gitsinBügün çok mutsuzum canım hiç birşey yapmak istemiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır cnm niye mutsuzsun unutma stres kılo yapıyor gül eğlen aman salla gitsinBügün çok mutsuzum canım hiç birşey yapmak istemiyor
2 gündür yediklerime fazla dikkat edemiyorum ama etrafımdakiler sürekli ne kadar zayıflamazmışsın diyince mutlu oluyorum ama tartı da değişen birşey yok daha yolum çok uzun ya nasıl başaracağımhayırdır cnm niye mutsuzsun unutma stres kılo yapıyor gül eğlen aman salla gitsin
ne güzel tatildesin cnm evinde saglıklı şeyler yiyebilirsin tut kendını bıraz yıyınce ne oluyor pişmanlıktan başka2 gündür yediklerime fazla dikkat edemiyorum ama etrafımdakiler sürekli ne kadar zayıflamazmışsın diyince mutlu oluyorum ama tartı da değişen birşey yok daha yolum çok uzun ya nasıl başaracağım
Evdeuim de sürekli misafirim vardı bugünden sonra dikkat etmeye başladım canım zatenne güzel tatildesin cnm evinde saglıklı şeyler yiyebilirsin tut kendını bıraz yıyınce ne oluyor pişmanlıktan başka
tmm cnm kolay gelsınEvdeuim de sürekli misafirim vardı bugünden sonra dikkat etmeye başladım canım zaten
Afiyet olsun canım iyi tatiller kararlarını ve bizi unutmaAfiyet olsun canım. Spor güzel ben de yeni geldim kahvaltı yaptık biraz dinlenicem
Unutmam. 500 ip atliycam sözAfiyet olsun canım iyi tatiller kararlarını ve bizi unutma
Tskler canım bende seni takip ediyorumKolay gelsin canim iyi gidiyosun
takipteyim seni
Tskler canımAfiyet olsun canım.
Gayet güzel gidiyosun.