Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Bak bide unuttuğunu kabul ediyorsun Küstüm sana yok spor yapamıyorum yarın okullar tatile gîriyor bir planım bar ama uygulayabilîtsem inş. Yapacam diyorum Yapmıyorum kendime saygını yitireceğim
canım geçmiş olsun . sen de rahatsızmışsın. iyi bak kendine.

küsme bana yaaa. öyle giriyorum kimden bildirim aldıysam onları okuyup cevap yazmaya çalışıyorum. senden bildirim gelmemiş demek ki. yada atladım.

ben de beslenme hususunda saygımı yitiricem. bi türlü düzene oturtamadım. benim spor haftada en az 3 gün yerleşti 2 haftadır ama beslenme hala oturmadı.

SABAH 7: Dün yaptıgım muffinnlerden 2 tane 6 zeytin domates çay
ara :yarım havuc yarım portakal
öğlen 1: öğlen biraz karısık yedim ya anneme gitmiştim hamsi yapmıs pek sevmem 3 4 tane yedim hamsi maydonoz salatası 3 kasık parlıacan yemeği
aksam 5: birazabarttım kızlar 1 tabak dolusu yumurtalı patates salatası yedim ekmek yok ama patates yeterde artar (her türlü yeşillik var tere roka maydonoz yeşil soğan )
1 litre bitki çayı 2 litre su

sağol tatlım kendimize güvenmeliyizzz

Sabah her zaman kî kahvaltım peynir yumurta zeytin domates Öğlen okuldan sonra arkadasa gittik kısır yedik aksam da soslu makarna

hadi planlarından bahset bakalım
neler yapıcaksın.

canım bir de beslenmende dikkat ettiğim sabah hiç ekmek ve türevlerini tüketmiyorsun ama akşam hep karbonhidrata yöneliyorsun
tam tersini yapsan daha fazla kilo verirsin
yani akşam karbonhidtı azalt sabah çoğalt...
başarıcazzz....

Sabahları bir dilim ekmek tüketiyorum akşamları okuldan gelip pratik seyler yapmaya Zaman'ım var bide eşime uyum göstermek zorundayım 2 ayrı yemek yapacak vaktim yok ona yaptıgım yemekten bende ekmeksiz az yemeye dikkat ediyırum canın Çalışınca elimden gelen bu kadar oluyor ama şimdi tatildeyim daha dikkt edeceğim .bide genelde annemde kavınvalidem de yiyoruz ondan oluyor ama gene de çok Değişti beslenme alışkanlığı bi kere canım ekmek hiç istemiyor

ben sabah hiç ekmek tükwtmiyosun zannetmişim. haklısın. bn de öyle akşam ayrıca yemek yapamıyorum bir eşim ve çocuklarım çok zayıf
pişirme usulunu haşlama yapamıyorum
eşim de şişman olsaydı işim daha kolay olurdu

Günaydın kızlar dün giremedim ama aksam sarma Yedim ve cacık.bügün sabah kavunvalidemleri kahvaltulatı çağırdım biraz kaçırdım Ama .Bügün regl oldum arkadaşlar

Günaydın kızlar dün giremedim ama aksam sarma Yedim ve cacık.bügün sabah kavunvalidemleri kahvaltulatı çağırdım biraz kaçırdım Ama .Bügün regl oldum arkadaşlar
reglken en güzel yağ yakımı gerçekleşiyomuş.
fazla abartmazsan biraz da spor yaparsan bu iş olur.
planların nelerdi anlattın da ben mi kaçırdım.

reglken en güzel yağ yakımı gerçekleşiyomuş.
fazla abartmazsan biraz da spor yaparsan bu iş olur.
planların nelerdi anlattın da ben mi kaçırdım.
Planlarımı uygulayacağım ama yarın başlıyorum misafîrim vardı 3 gündür günde 1 saat bisiklet 1000 ip atlama yarın başlıyorum inş

Planlarımı uygulayacağım ama yarın başlıyorum misafîrim vardı 3 gündür günde 1 saat bisiklet 1000 ip atlama yarın başlıyorum inş

1 saat eliptik mi
valla yapabilirsen süperrr.
1000 ip atlama da çok güzel.
ben de bi ara çok ip atlıyodum ama sonra idrar yollarında problem yaşamaya başlayınca korktum :)
yoksa ip atlama süper kilo verdirip sıkılaştırıyo
benim planım da günde on bin adım
hai bakalım şubat 15e 73ü görelim

Evet kızlar 2 gündür sayfama yazacak vaktim olmadı tatilin ilk günleri misafirlerle geçti bügünde doktora gittim Tiroid kontrolümü yaptırdım herşey yolunda ilaç icmeye devan edecem sadece . Çok yoruldum bugün 8709 adım atmışı m hastanede Üniversite'de Yürüdüm . Yarın Başlıyorum kapma 12 gün bakalım neler yapacagım Rabbim yardımcın olsun su an 75.500 kilom 7 Şubat'a Kadar inş başarırım

başarırsın canım. yeter ki inan .
bana kalırsa fazla da kilon yok boyun uzun kurtarıyosun
benim boy 160 kilo 75

Summer workout Hits 2014 rattle Son ses aç Hopa Zıpla bak bakalim mutsuzluk kalıyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…