Hep beraber inşallaaaaaahSağol canım darısı 60 Lara inş
Tabii iyi ama bak sen 17 günde vrrmişşin aynı kiloyu bende gram gram hatta yaklaşık 1 at hiç kilo vermedimHic verememekten iyidirBende suan 17.gunumdeyım pazardan pazara tartılıyorum:) sımdıye kadar 3kılo verdım suan 64.300 inş 50li rakamlara düşerim bi an önce
Kızlar okuldan gene yürüyerek geldim yolun Yarısı Yokuş Toplamda 5000 adım .Öğlen yoğurtlu salatamı yedikten sonra komşulara güne gittim 6 çeşit yapmışlardı ben 3 çeşit aldım ve azıcık azıcık en küçüklerinden aksamda yemek yemedim ama açım çünkü saat 3 gibi yedik
Doğumdan sonra 85 tim bu yaz 80 oldum kasım da 80 el başladım şimdi 76 yımCanım kilo durumun nasıl. Başlangıç ve suan ki kilon
Kızlar okuldan gene yürüyerek geldim yolun Yarısı Yokuş Toplamda 5000 adım .Öğlen yoğurtlu salatamı yedikten sonra komşulara güne gittim 6 çeşit yapmışlardı ben 3 çeşit aldım ve azıcık azıcık en küçüklerinden aksamda yemek yemedim ama açım çünkü saat 3 gibi yedik
Bak bide unuttuğunu kabul ediyorsun Küstüm sana yok spor yapamıyorum yarın okullar tatile gîriyor bir planım bar ama uygulayabilîtsem inş. Yapacam diyorum Yapmıyorum kendime saygını yitireceğimayyyy hakikaten senin günlüğünü unutmuşum
cım tariflerin yemeklerin harikaaa
hele son paylaştığın çok güzl görünüyo
ben de deniycem mutlaka.
spor yapmıyosun ama
hani eliptik bakim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?