Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Teyzinyağlu ıspanak ve yoğurt salatası yapmanızı tavsiye ederim harika oldu ( 5 kasık ev yoğurdu tere doğradım bir tutam 2 kasık yulaf ezmesi sarımsak ve üstüne acı pul biber bayılacak yedim ) ve metabolizmayı çok iyi çalıştırıyor arkadaşlar bir filim ekmek 2.5 litre su 1⃣litre kırmızı mantar Çayı

Canim masaallah sana cok iyi vermişsin off off darisi bana ne deyim

Hic verememekten iyidir Bende suan 17.gunumdeyım pazardan pazara tartılıyorum:) sımdıye kadar 3kılo verdım suan 64.300 inş 50li rakamlara düşerim bi an önce

Hic verememekten iyidir Bende suan 17.gunumdeyım pazardan pazara tartılıyorum:) sımdıye kadar 3kılo verdım suan 64.300 inş 50li rakamlara düşerim bi an önce
Tabii iyi ama bak sen 17 günde vrrmişşin aynı kiloyu bende gram gram hatta yaklaşık 1 at hiç kilo vermedim

Öğlen saat 1 6 Kaşık yoğurt 2 Kaşık yulaf ezmesi roka tere acı oy biber . Ikindin komşuya gideceğim bakalım neler yemeyeceğim

Kızlar okuldan gene yürüyerek geldim yolun Yarısı Yokuş Toplamda 5000 adım .Öğlen yoğurtlu salatamı yedikten sonra komşulara güne gittim 6 çeşit yapmışlardı ben 3 çeşit aldım ve azıcık azıcık en küçüklerinden aksamda yemek yemedim ama açım çünkü saat 3 gibi yedik

Canım kilo durumun nasıl. Başlangıç ve suan ki kilon

Canımm saat 6 cokta erkenmiş. İnşallah bişiler yemişssindir? yaş kac ne okuyosun ?

Malzemeler :

– 1 adet orta boy soğan

– 1 adet kırmızı kapya biber

– 1 kase ayıklanmış yıkanmış ıspanak

– 2 yumurta

– 4 tepeleme yemek kaşığı yulaf kepeği veya tam buğday unu

– yarım çay bardağı yağsız yoğurt

– yarım çay bardağı yağsız süt

– 90 gr yağsız bir peynir çeşidi (avuç içi kadar yeterli)

– 1 çay kaşığı kabartma tozu

– 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

– tuz, karabiber, pul biber

Soğanı ve kırmızı biberi ayıklayıp küçük tavla zarı boyunda doğrayın. Teflon tavada bir tatlı kaşığı zeytinyağı ile yumuşayana kadar soteleyin ve soğuması için kenara alın. Bir kase ıspanağı ince kıyın.

Karıştırma kabında yumurta, yoğurt ve sütü çırpın. Yulaf kepeği yada tam buğday ununu ekleyip karıştırın. Tuz, karabiber, pul biber ve kabartma tozunu ekleyip tekrar karıştırın.

Karışıma küçük küçük kesilmiş peyniri, sotelenmiş soğan ve biberi, kıyılmış ıspanağı da ekleyip harmanlayın. Hamuru silikon muffin kalıplarına paylaştırın. Fırını 150 dereceye ısıtın. Muffinleri 15 dk 150 derece pişirin, sonra fırını 180 dereceye yükseltip 15 -20 dakika daha pişirin. Altın renginde kızardığında fırından alın. Önce düşük ısıda içinin pişmesini sağlayıp daha sonra ısıyı yükseltip kızarmasını sağlıyoruz.

Fırından aldıktan sonra ilk sıcaklığı geçince hemen kalıplardan çıkarın ki terlemesin, ılık ılık servis yapın. Eğer çay sofranızda diyette bir misafiriniz varsa çok mutlu olacak :)

Afiyet olsun! BENİM YAPTIĞIM BENZEMESE DE TADI HARİKA OLDU TAVSİYE EDERİM ARKDASLAR ....

ayyyy hakikaten senin günlüğünü unutmuşum
cım tariflerin yemeklerin harikaaa
hele son paylaştığın çok güzl görünüyo
ben de deniycem mutlaka.
spor yapmıyosun ama
hani eliptik bakim ??

ayyyy hakikaten senin günlüğünü unutmuşum
cım tariflerin yemeklerin harikaaa
hele son paylaştığın çok güzl görünüyo
ben de deniycem mutlaka.
spor yapmıyosun ama
hani eliptik bakim ??
Bak bide unuttuğunu kabul ediyorsun Küstüm sana yok spor yapamıyorum yarın okullar tatile gîriyor bir planım bar ama uygulayabilîtsem inş. Yapacam diyorum Yapmıyorum kendime saygını yitireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…