Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Evet gününüz Aydın olsun kızlar bugun geç kaktım kosusturmacayla okula geldim ekmege arasına Çökelek koyup yedim 1 dilim ekmek Öğlen ise Yanıma yoğurt ve yulaf tarçın aldım onu yiyeceğim inş kızlar

Aksamı paylaşacak Yüzüm uok canım aslımda ne yediğimi bilmiyorum eşim baklava getirmişti ben sevmem ama canım çekti bende yemek az yedim az-çok salata 3 dilim patates tepsi ve baklava yedim canım

Aksamı paylaşacak Yüzüm uok canım aslımda ne yediğimi bilmiyorum eşim baklava getirmişti ben sevmem ama canım çekti bende yemek az yedim az-çok salata 3 dilim patates tepsi ve baklava yedim canım
işte bak bunu diyorum cnm sen kendıne göre az yıyorsun ama hemen hemen hergun kaçamagın var baklava kaç kalorı bılıyormusun sen yemek ye yemekten sııntı olmaz kaçamakları kes bak nasıl kılo verıcen

Haklısın sanırım canım her gün birşey çıkıyor aslında bu hafta 500 gram vermişim bu kadar kaçamağı rağmen . Bide etrafındakiler sürekli motelini bozuyor
Yok ac yaşıyor musum ekmeksiz de soyulur muymus gibi seyler hiç takmıyorum cevap ta veriyorum ama gene de sinirleniyorum canım ya

sabah ve öğlen 1dılım ekmek ye cnm boşver sen heresı kendıne bak morallı olursan daha guzel kılo verırsın

haklısın canım moral zayıflamada cok etkili.
ben sabah enerjik olduğum zaman bu beslenmeme de yansıyor
ve daha sağlıklı besleniyorum
ama depresyon modundaysam ve birileri moralimi bozmuşsa hemen yiyecek bişeylere sığınıyorum
bu da doğal olarak kilo alımı yada kilo verilememesine yol açıyor.
moralimizi yüksek tutmamız lazım vesselam....

aynen cnm stres kılo vermeyı engelleyıcı hormon salgılıyormus mutlu olalım mutlu kılo verelım

Sabah ve aksam ki menü kahvaltıyı geç yapınca öğle yemeği yemedim ara:bitki Çayı 2 kasık barbunya yemeği bol su

Buda Dünki menüm paylaşamadım dün mercimek salatası normal salata aksam yemeği saat 4 gibi barbunya bulgur pilavi

Sabah peynir (avuç içi kadar ) 3 tane çeri domates 10 tane zeytin bir dilim ekmek Ara: sekerşiz kahve Yeşil Çay

Bügün okuldan eve yürüyerek geldim yarım saat sürdü ve biraz Yokuş çıktım toplamda 5000 adım attım

Öğlen sebzeli pilav yoğurt ikisinde bitirmedim arkadaşlar saat 4: bir elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…