• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Canım sen de gayet güzel gidiyorsun. Bebek için de eşini destekliyorum. Madem 2. Çocuk fikriniz var fazla ara vermemek daha mantikli hem ikisi birlikte büyümüş oluyor.
Haklısın canım ama öncelikle atanmak Zayıflamak istiyorum daha sonra çoçuk .sorumluluğu fazla böyle yetiştiremiyorum ev iş derken mahvoluyorum işin içinden çıkamıyorum öyle ne yapacagım

image.jpg Bügün sabah eşim Sucuklu kaşarlı Omlet yaptı onu yedik beraber ara: Ananas bir dilim yarım portakal mandalina saat 4:makarna ayran o saatten beri birsey yemedim bide 4 tane kestane şekeri

Haklısın canım ama öncelikle atanmak Zayıflamak istiyorum daha sonra çoçuk .sorumluluğu fazla böyle yetiştiremiyorum ev iş derken mahvoluyorum işin içinden çıkamıyorum öyle ne yapacagım
FİRUZE SPOR YAPTIN MI BEN BUGUNLERDE ÇOK TEMBELİM

KIZLAR GANO EXCELL ÜRÜNLERİNİ DUYAM VAR MI YADA KULLANAN

Evet o kadar yemenin sonunda ilk defa bu hafta kilo aldım 300 gram da olsa aldım zaten veremiyordum içimde sanki bir canavar var doymuyorum bu aralar kafam da bozuk Zaten belki Ondandır etrafımda bana destek olacak hiç kimse yok burada da yalnızım zaten

Emine ben de seninle aynı psikolojideyim. Eşim ve çocuklarım tek destegim. Ben de geçtigimiz hafta kilo aldım ama ne kadar bilmiyorum. Biz çok çabuk kilo alabiliyoruz o yüzden spor hep hayatımızda olmalı. Ben sporu bıraktığım an kilo alıyorum tatilleri sevmiyorum bu yüzden çünkü ise yürüyerek gidiyorum. Takma kafana hiç bir şeyi. Hayat gerçekten çok kısa

Emine ben de seninle aynı psikolojideyim. Eşim ve çocuklarım tek destegim. Ben de geçtigimiz hafta kilo aldım ama ne kadar bilmiyorum. Biz çok çabuk kilo alabiliyoruz o yüzden spor hep hayatımızda olmalı. Ben sporu bıraktığım an kilo alıyorum tatilleri sevmiyorum bu yüzden çünkü ise yürüyerek gidiyorum. Takma kafana hiç bir şeyi. Hayat gerçekten çok kısa
Ya artık eski günlerine dönmek istiyorum eski zatıflığıma eski güElliğime sıkıldım zayıflamaya çalışmaktan bende rahatça yemek yemek istiyorum bu da benim halin spor yapmadan çaba harcamadan .senin en azından ne güzel kadrolu bir işin var ben mücadele etmekten yoruldum

KIZLAR MERHABA..BENDE 4 YILLIK EVLİ BİR BAYANIM SON 1 SENEDE 10 KİLO ALDIM..BENDE BU 10 KİLOYU VERMEK İSTİYORUM..HAYATIM BOYUNCA ZAYIF 50 KİLOYU GEÇMEYEN BİR İNSAN OLARAK ŞİMDİ BU KİLOLAR BENİ ÇOK RAHATSIZ EDİYOR..AMACIM OKADARDA ÇIRPI GİBİ OLMAK DEĞİL.55-58 KİLO ARASI OLSAM YETER BANA.BOYUM 1.65 CM KİLOM 65.. MESLEĞİM MUHASEBE OLDUĞU İÇİN BÜTÜN GÜN OTURUYORUM HİÇ HAREKET YOK..BUNDAN SONRA BENDE AKŞAM 7 DEN SONRA HİÇ BİRŞEY YEMEYECEĞİM BAŞKA NELER YAPABİLİRİM.BANADA YARDIMCI OLUN LÜTFEN..BENDEDE AİR CLEMBER DİYE BİİR ALET VAR ONU YAPMAYA BAŞLADIM AKŞAMLARI.5 DERECESİ VAR BEN 3. DERECEDE 10 DAKİKADA 610 ADIM ATIYORUM CALORİ OLARAK HİÇ BAKMADIM ONADA BUGÜN BAKICAM

Çok ümitsizsin. Daha gencsin ve bence güzel de kilo veriyorsun. Hemen söylenmeye başlıyorsun daha dur bakalım yine eski günlerine döneceksin. Sadece sabret. Mutlu olmak da mutsuz olmak da insanın kendi elinde. Ortam şartlar bizim mutlu olmamızı saglamayabilir ama biz olusturucaz mutlu olacağımız ortamı. Bence şu depresif halden biran önce çıkmaya bak bunun için de aç internetten cem yılmaz yada başka seni güldürecek bişeyler izle. Ve spor yapınca insan mutlu oluyo yüksek müzik eşliğinde dans da edebilirsin. Ama lütfen depresif olma. Iki uc aya kalmaz verirsin kilolarini merak etme. Stres ve üzüntü göbekte yağlanma yapıyor araştırmalara göre.

Çok ümitsizsin. Daha gencsin ve bence güzel de kilo veriyorsun. Hemen söylenmeye başlıyorsun daha dur bakalım yine eski günlerine döneceksin. Sadece sabret. Mutlu olmak da mutsuz olmak da insanın kendi elinde. Ortam şartlar bizim mutlu olmamızı saglamayabilir ama biz olusturucaz mutlu olacağımız ortamı. Bence şu depresif halden biran önce çıkmaya bak bunun için de aç internetten cem yılmaz yada başka seni güldürecek bişeyler izle. Ve spor yapınca insan mutlu oluyo yüksek müzik eşliğinde dans da edebilirsin. Ama lütfen depresif olma. Iki uc aya kalmaz verirsin kilolarini merak etme. Stres ve üzüntü göbekte yağlanma yapıyor araştırmalara göre.
Haklısın canım Arada böyle okuyorum kendimi çok yanlız hissediyorum çok zor kilo veriyorum bu motivemi düşürüyor bende bırakıyorum bugün Öğlen çok kötü oldum yemeği biraz abarttım üstüne çikolata yedim ama aksam toparladım yaza kadar 10 kilo vermem kazım en az nasıl başaracam1200 diyet yapacagım en sonunda tutabilirsem kendimi yarım saat te eliptik bisiklet 500 ip atlayacam ama hep sözde bahar gelse dısarda Yürürdüm

Ben de senin gibiyim söz verip tutamıyorum. Spor yapıcaz başka yolu yok canım.
500 ip guzel fikir . Sadece 10 kilo vermek istiyoruz yaza kadar yavaş yavaş 2 kilo verirsek 5 ayda hedefimize ulasiriz.

Ben diyet yapamıyorum. Kısıtlaninca iştahım daha çok açılıyor ve doymak bilmiyorum. Yani troit in yanında bir de yeme bozuklugu hastalığım var. Ve bendeki iştahla başka biri kesinlikle 90 kiloyu geçerdi ama hep hareket halindeyim ve hep spor yapıyorum. Sırf kilolarima kilo eklememek için. Pes etmiyoruz saglikli bir şekilde spor ve diyetle on kiloyu veriyoruz. Ben de şu an 76 kg yum beni yakaladin bile. Hadi bakalım Cumartesiye kadar 1.kg verme hedefi koyalım. 500 ip ve yarım saat eliptik. Inşallah hedefimiz ulaşıcaz

TAMAM CANIM BENİMDE GUATIRIM VAR BENDE ZOR VERİYORUM HADİ BİRAZDAN BİSİKLETE BİNELİM Mİ 200 DE İP ATLAYALIM OLUR MU NE DERSİN

image.jpg
Hızlı bir şekilde canım Oğlumu uyutum bisiklete de binecem Ya sen

Ohh maşallah sana.
Biz bu aksam bi arkadasa gittik ziyarete bu vakitte geldim
Spor işi yine kaldi :KK43:
Ama ip atliycam simdi 200 tane..

ama senin spor yapmaya sevindim

Bende çok rahatladım canım üstümden kocaman bir Yük kaltı bu senin sayende oldu Çık TSK ederim canım benim

Ben de sana teşekkür ederim canım. Birbirimize destek olalım ki bir an önce fazlalıklarimizi atalım üstümüzden. Duş alma olmasa valla şimdi bile spor yapabilirim öyle gaza geldim .Insan spor yapınca gerçekten mutlu oluyo yaaa.

image.jpg
Selam kızlar bugun Allah kabul ederse Oruç tuttum saat sabah 5 te 2 dilim ekmek domates yedim Buda aksam saat 6 gibi de Sütlaç yiyeceğim küçük bir kase

Back