uzun bi ılışkının sırları nelerdır?

Sabirli olmak, fedakar olmak, anlayisli olmak vs. Dahada artirabiliriz.. :)
Benim 4 yillik iliskimde ogrendiklerim bunlar.. :)

hepsini yaptım sucsuz oldugum halde bı kelime bıle etmeden terkettı.. bence adam olup olmamakla , karakter meselesi

Benim de dört dörtlük ilişkim vardı karşılıklı sevgi, saygı, sadakat vardı. Tartışmazdık bile ikimiz de alttan alırdık bir kere bile ayrılma konusu gecmemisti. Ama o saçma bir şeyi bahane edip ayrıldı. Ayrılırken bile sevdiğini söylüyordu o derece saçma bitti.Yani sonuç olarak ilişki taktikle olmuyor. Karşındaki insanı tanımak asıl mesele.

cok haklısın cnm benımde oyle cok iyi gıdıordu hersey.. bana tek kelime bıle etmeden ayrıldı

Sosyal medya yüzünden çok tartıştık facebook u kapatınca ikimizde rahatladık emin olun kendime geldim birbirimize özel olan şeyler dahada guzellesti .
Sen durust ol once, sonra ondan durust olmasını iste , asla tehditle ağzından laf almaya çalışıp bunaltma. Gerektiği zamanlarda konuş çok soru sorma.
Ailenle tanıştır onların onayı olmazsa o insanla bir günün hayırlı geçmez.
Sorumluluk sahibi olup erken yatıp erken kalkmak bile etkili çünkü ne zaman uyuyamasam aklımda tilkiler dolaşıyor ona yansıtıyorum kötü oluyo
Geçmiş konulara ASLA girme. Yoksa ömür torpusu olur bu iliski sana.

7yillik sevgilisiyle evlenmis biri olarak sevgiden sonra en kati kuralin empati ve sabir oldugunu dusunuyorum, empati kurdugun zaman birbirine cok fazla haksizlik edip hayatini sinirlamiyosun ve sabrediyosun ki 7 yilin sonunda sartlar olusunca evleniyosun :) ust yorumdaki arkadasa katiliyorum gecmisi unutacaksin kesinlikle

6 yıllık bir iliskim var. Bu isin hesabı, kitabı olmaz. Her iliskide olması gereken en önemli sey saygıdır. Karşılıklı saygı oldugu zaman her sey güzel ilerliyo zaten :)

Dogal ol icinden geldigi gibi davran taktik belirleme. Ama sen kac o kovalasin zor ve guclu kadin ol oyle daha cok seviliyosun deger goruyosun

X